📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
San-francisko serverio startas 20h
23 žinutės · 6,495 peržiūros
🕐 2013-12-02 15:45 #1
Sveiki taigi atsidare naujas samp serveris. Zaidejams gm tiek patiko kad net kita diena pasekem 23 zmoniu rekorda niekur net neplatine! Dabar vienas admin kai buvau offline visus uzbanino db visu unban ir prasau ateikit i samp projekta. Jis isskirtinis tuo kad jame yra gyvunai kuriuos galima miske medzioti ir kurie skleidzia garsus. Jeigu neturetumete ka veikti galetumet vykdyti uzduotis pvz ieskoti vaiduokliu masinu ar rinkti xp ir lt.
Alga galima bus atsijimti vyriausybeja.
Jeigu noresite buti afk yra AFK ZONA. (toks pastatas kur gali buti afk).
Dar serveryje yra kreditu sistema, vip 30 dienų, jeigu noresite mustis rasykit /kova.

Serveryje yra daug darbu:

teisesauga: Slaptoji policija (SPD), policija, armija, swat, ftb.

gaujos ir dyleriai: Cosa Nostra, Groove Street, kontrabandininkai.

Paprasti darbai su drk pakvietimu: Taxi, radistai, mechanikai.

ir dar daug kiti darbu be pakvietimo!

SERVERIO SAVININKAS: Fast_Mouse

Padejėjas: Mister_Tron

SERVERIO IP: samp23.hostas.eu:8888

[b]STARTAS 20h BUKIT![/b]
🕐 2013-12-02 15:46 #2
Kad, pradėt serverio startą reik visų pirma mokėt rašyt, vyriausybeja tu. Man net gėda ,kad dar tokių beraščių lietuvoj yra.
🕐 2013-12-02 15:58 #3
Tą patį tekstą per kiekvieną serverio starą copy-paste'ina.
Serveris toks puikus, kad kiekviena savaite vis naujas startas.
Greičiau GTA O išeitų, gf SAMP vaikams būtų.
🕐 2013-12-02 16:02 #4
Vel cia sitad de.bilas reklamuoja savo samp serveri (fubar)
🕐 2013-12-02 16:07 #5
o sita serva ZINAU, adminai vaikai. Pasieme nuripinta nesutvarkyta gm ciuciut pakeite teksta palediza veikti. Praeitas ju serveris buvo katastrofa... Shopo masinos metesi po visa sf miesta, ka kalbet apie lagus ir nesutvarkyta padoriai mappinima. Dar pamenu praita karta rase daug darbu ir pns. Paziurejau kad tu darbu ant vienos rankos pirstu buvo galima suskaiciuoti PS norint padet siek tiek pletoti serveri adminas taip gruza pagauna kad net uzbanina kaip sakant for no reason.
🕐 2013-12-02 16:21 #6
Beveik visi sampo servai dabar yra kaimiečių bei visokių mažų snarglių, išmoksta servą sukurt, tai visiems čia giriasi ir platina. Tiesgio teršia tokie GTA SA vardą.
🕐 2013-12-02 16:26 #7
Uni*nis serveris uz pati unikaliausia.
Redaguota 2013-12-02 16:26
🕐 2013-12-02 16:39 #8
TheGamer parašė:
Beveik visi sampo servai dabar yra kaimiečių bei visokių mažų snarglių, išmoksta servą sukurt, tai visiems čia giriasi ir platina. Tiesgio teršia tokie GTA SA vardą.

Pritariu. Seniau tai normalus serveriai budavo galedavai sutikti ir sena ir jauna. Serveriai buvo unikalus (nes ju nebuvo daug kaip dabar kiekvienas toks pat tik pav kitoks)
Pasilkstu to sampo koks jis buvo pries ~5metus :\
🕐 2013-12-02 16:44 #9
heLy parašė:
[quote]TheGamer parašė:

Pritariu. Seniau tai normalus serveriai budavo galedavai sutikti ir sena ir jauna. Serveriai buvo unikalus (nes ju nebuvo daug kaip dabar kiekvienas toks pat tik pav kitoks)
Pasilkstu to sampo koks jis buvo pries ~5metus :\[/quote]

Be to dauguma serveriu buvo 4fun. Tiesiog su mašinom kokiom nuo kalnų pasidraskyt ir panašiai. O dabar kai 10-12 metų vaikai praleidžia per dieną apie 6-8 h prie samp tai....
🕐 2013-12-02 16:55 #10
TheGamer parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]TheGamer parašė:

Be to dauguma serveriu buvo 4fun. Tiesiog su mašinom kokiom nuo kalnų pasidraskyt ir panašiai. O dabar kai 10-12 metų vaikai praleidžia per dieną apie 6-8 h prie samp tai....[/quote]

Degradavimas. Suprasciau pazaist iki 3-4h prie pc tai dar nieko (nors nelabai sveikia akims ir t.t ) , dar poto varyt i kiema pazaist krepsini ir panasiai. Bet dabar tai jau greiciausiai Diena nakty prie pc sedi ir zaidzia betka. Tokiu metu geriau kieme but su draugais, ten ir grafika geresne ir tikroviskesnis, labiau itraukiantis rolepaly.
🕐 2013-12-02 17:24 #11
Ir vel...
🕐 2013-12-02 17:34 #12
heLy parašė:
[quote]TheGamer parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]TheGamer parašė:

Be to dauguma serveriu buvo 4fun. Tiesiog su mašinom kokiom nuo kalnų pasidraskyt ir panašiai. O dabar kai 10-12 metų vaikai praleidžia per dieną apie 6-8 h prie samp tai....[/quote]

Degradavimas. Suprasciau pazaist iki 3-4h prie pc tai dar nieko (nors nelabai sveikia akims ir t.t ) , dar poto varyt i kiema pazaist krepsini ir panasiai. Bet dabar tai jau greiciausiai Diena nakty prie pc sedi ir zaidzia betka. Tokiu metu geriau kieme but su draugais, ten ir grafika geresne ir tikroviskesnis, labiau itraukiantis rolepaly.[/quote]
Kai geri orai, tai kodėl gi ne, bet žiemą ar rudenį tai nėr ką daryt tam lauke.
🕐 2013-12-02 17:34 #13
Taigi ko jūs tikitės iš vaikų, kurie nuo pat 8 metų yra prilipę prie to sušikt* „Sa-Mp“'o ? Taigi jie ir gyvena tik taip, kad tik kuo greičiau pareit iš šūlės, sėst prie kompo ir lėkt prie „Sa-Mp“... O kai ateina naujas žaidėjas, tai jie „dievais“ pasijaučia.. ( Turbūt bus panašus klausimas man, kad tipo aš taip nesielgiu. Šiaip ne, aš nežaidžiu jokių žaidimų, nebent žiūriu filmą ir/ar mokausi „PS“, ar kažką tokio)
🕐 2013-12-02 19:11 #14
AnoNyM parašė:
Taigi ko jūs tikitės iš vaikų, kurie nuo pat 8 metų yra prilipę prie to sušikt* „Sa-Mp“'o ? Taigi jie ir gyvena tik taip, kad tik kuo greičiau pareit iš šūlės, sėst prie kompo ir lėkt prie „Sa-Mp“... O kai ateina naujas žaidėjas, tai jie „dievais“ pasijaučia.. ( Turbūt bus panašus klausimas man, kad tipo aš taip nesielgiu. Šiaip ne, aš nežaidžiu jokių žaidimų, nebent žiūriu filmą ir/ar mokausi „PS“, ar kažką tokio)

Kiek man tėkę tarp tokių būti , tai jų viso gyvenimo tikslas būt servo adminu , uždirbt limonus ir rautis ant kitų.
🕐 2013-12-02 20:01 #15
FeelingHigh parašė:
[quote]AnoNyM parašė:

Kiek man tėkę tarp tokių būti , tai jų viso gyvenimo tikslas būt servo adminu , uždirbt limonus ir rautis ant kitų.[/quote]
Limonus? Turi omeny isivaizduojamus? :D Nes visi mazvaikiu "projektai" zluge yra.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti