Būkit žmones dėl CS:GO
|
MoDiZzZ |
parašyta 25-09-2013 14:21
|
Geimeris

Įstojo: 17.02.11
|
Ne nu pirma kas tau sakė kad man 16 ??? chata skypes pasiskaityk daužta lenta tu... Man 15... Ir šeip už tokius žodžius tau neatleisiu.... Naglas labai baninkit ji ir viskas... Nieko gintax parašiau kad tai padarytu ir jus pritartumet.. |
|
|
|
BecauseImBatman |
parašyta 25-09-2013 14:54
|

Geimeris

Įstojo: 03.05.11
|
Adminas paskaitys, bent jau as taip manau ir atsizvelgs i jo zodzius...
BTW vaiku manau nebsinores turei gims dar tokie, tai ne kazka
Redagavo BecauseImBatman 25-09-2013 14:57 |
|
|
|
Doleris |
parašyta 25-09-2013 16:35
|

Geimeris

Įstojo: 04.02.12
|
H4rdC0r3 parašė:
Lukius parašė:
Na keistai čia.Kokia pana,kad dėl žaidimo draugauja... Kom*...
Jeigu rasčiau mergą, kuriai patinka žaidimai, ir yra mano amžiaus, aš jos gyvenime nepaleisčiau.
Bet man vistiek keistai atrodytų,kad mergai žaidimai patinka.Gal tiesiog tik taip man. |
|
|
|
H4rdC0r3 |
parašyta 25-09-2013 17:11
|

Geimeris

Įstojo: 04.05.10
|
Lukius parašė:
H4rdC0r3 parašė:
Lukius parašė:
Jeigu rasčiau mergą, kuriai patinka žaidimai, ir yra mano amžiaus, aš jos gyvenime nepaleisčiau.
Bet man vistiek keistai atrodytų,kad mergai žaidimai patinka.Gal tiesiog tik taip man.
Aš, tai pavyzdžiui, nieko keisto čia nematau. |
|
|
|
Fighter tools bass |
parašyta 25-09-2013 17:13
|

Geimeris

Įstojo: 15.07.11
|
Lukius parašė:
H4rdC0r3 parašė:
Lukius parašė:
Bet man vistiek keistai atrodytų,kad mergai žaidimai patinka.Gal tiesiog tik taip man.
Pritariu Lukius Man irgi keistai atrodo kai zaizdamas TF2 isgirstu merga snekant. Tas pats kaip mergai rukyt.
Redagavo Fighter tools bass 25-09-2013 17:13 |
|
|
|
GamingMaster |
parašyta 25-09-2013 17:16
|

Geimeris

Įstojo: 14.06.12
|
Fighter tools bass parašė:
Lukius parašė:
H4rdC0r3 parašė:
Lukius parašė:
Pritariu Lukius Man irgi keistai atrodo kai zaizdamas TF2 isgirstu merga snekant. Tas pats kaip mergai rukyt.
Kad merga rukytu tai cia dar nieko (pagal mane) |
|
|
|
zakaras |
parašyta 25-09-2013 17:20
|
Geimeris

Įstojo: 28.10.10
|
Gintaxai numesk jo ip pasistengsiu,kad pc pradėjo "greičiau" veikt ypač netas ,kad galėtu grajint mp CSGo normaliai "padėčiau" šiam žmogui davai kažkas doukit jo ip manau ne aš 1 noriu jam pridaryt nsm
Redagavo zakaras 25-09-2013 17:24 |
|
|
|
NoScope |
parašyta 25-09-2013 17:33
|
Geimeris

Įstojo: 29.08.11
|
Lukius parašė:
H4rdC0r3 parašė:
Lukius parašė:
lel, nieko cia keisto, kad kai kurioms panoms patinka losti zaidimus... pfff... |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 25-09-2013 17:43
|

Geimeris

Įstojo: 04.09.13
|
zakaras parašė:
Gintaxai numesk jo ip pasistengsiu,kad pc pradėjo "greičiau" veikt ypač netas ,kad galėtu grajint mp CSGo normaliai "padėčiau" šiam žmogui  davai kažkas doukit jo ip manau ne aš 1 noriu jam pridaryt nsm 
Vienas naudotojas tikrai nieko nepadarys  |
|
|
|
MoDiZzZ |
parašyta 25-09-2013 17:49
|
Geimeris

Įstojo: 17.02.11
|
EXTENZZO parašė:
zakaras parašė:
Gintaxai numesk jo ip pasistengsiu,kad pc pradėjo "greičiau" veikt ypač netas ,kad galėtu grajint mp CSGo normaliai "padėčiau" šiam žmogui  davai kažkas doukit jo ip manau ne aš 1 noriu jam pridaryt nsm 
Vienas naudotojas tikrai nieko nepadarys 
ddos negazdink zakarai... |
|
|
|
High-Five |
parašyta 25-09-2013 17:56
|

Geimeris

Įstojo: 28.04.11
|
Melnikas parašė:
Lukius parašė:
H4rdC0r3 parašė:
Lukius parašė:
lel, nieko cia keisto, kad kai kurioms panoms patinka losti zaidimus... pfff...
mano klasioke steam turi cs 1.6, css, tf2, amnesia: A machine for pigs... dar pries kelias dienas nusipirko arma 3.... puse klases isikliopine ja DDDD |
|
|
|
Zhorik |
parašyta 25-09-2013 18:51
|

Geimeris

Įstojo: 11.02.11
|
Gi demesio trukumas jus jau taip kreipiat i tokius daunus . Bet KILL IT BEFORE IT LAYS EGGZ ,rimtai ,jei tevas * ,tai ir vaikai daunai bus. |
|
|
|
NoScope |
parašyta 25-09-2013 18:56
|
Geimeris

|
muilas parašė:
Gi demesio trukumas  jus jau taip kreipiat i tokius daunus  . Bet KILL IT BEFORE IT LAYS EGGZ ,rimtai ,jei tevas * ,tai ir vaikai daunai bus.
Turbut ta vaika, tevas traumavo... Be preziko... |
|
|
|
Doleris |
parašyta 25-09-2013 19:13
|

Geimeris

Įstojo: 04.02.12
|
Dar supraščiau,kad merga koki paprasta žaidimuka žaistų,bet tikrai ne Cs ar dar kokia nors šaudyklę Man tai žiauriai keistai atrodo.
Redagavo Doleris 25-09-2013 19:13 |
|
|
|
High-Five |
parašyta 25-09-2013 19:22
|

Geimeris

Įstojo: 28.04.11
|
Lukius parašė:
Dar supraščiau,kad merga koki paprasta žaidimuka žaistų,bet tikrai ne Cs ar dar kokia nors šaudyklę  Man tai žiauriai keistai atrodo.
ir mum keistai atrode.. bet pripratom  |
|
|
|
Dovydax |
parašyta 26-09-2013 17:18
|
Žaidėjas

Įstojo: 24.09.13
|
bl visi cherba mano draugai atsitiko nelaime ta mano pana * pavoge mano steam profili ji sake pasakyk slatazodi pasakiau nieko blogo neitares ji pakeite negali but bl bl taip stengausi ir per diena praradau nu * o as ta ja pasakiau viska ir e pasta ir nick ir pass galvojau kad mes neturetumem tureti paslapciu o ta suka apipiso negaliu prisijungti ka daryti kaip grazyinti steam nu * nekeciu mergu apgavo likau be cs:go o dieve dieve as kaip erelis nx pykstu visus daiktus sulauzau nx ir patykekit mane uzmusiu ta kale gal patarsit ka ja padaryt kai sutiksu? nuzuydsiu tikrai del cs go viska padaryciau as kaip erelis turiu padaryti tiesa a*siu as ja nu jau tokie * ji ka man db dayrti draugai jus kaip mano draugai jus kaip mano draugai padekit |
|
|
|
NoScope |
parašyta 26-09-2013 17:21
|
Geimeris

|
Total fake, bet paprikolinti megstu -
Kai ja sutiksi - sakyk duodi mano acc arba ciulpsi  |
|
|
|
GamingMaster |
parašyta 26-09-2013 17:23
|

Geimeris

Įstojo: 14.06.12
|
Dovydax parašė:
bl visi cherba mano draugai atsitiko nelaime ta mano pana * pavoge mano steam profili ji sake pasakyk slatazodi pasakiau nieko blogo neitares ji pakeite negali but bl bl taip stengausi ir per diena praradau nu * o as ta ja pasakiau viska ir e pasta ir nick ir pass galvojau kad mes neturetumem tureti paslapciu o ta suka apipiso negaliu prisijungti ka daryti kaip grazyinti steam nu * nekeciu mergu apgavo likau be cs:go o dieve dieve as kaip erelis nx pykstu visus daiktus sulauzau nx ir patykekit mane uzmusiu ta kale gal patarsit ka ja padaryt kai sutiksu? nuzuydsiu tikrai del cs go viska padaryciau as kaip erelis turiu padaryti tiesa a*siu as ja nu jau tokie * ji ka man db dayrti draugai jus kaip mano draugai jus kaip mano draugai padekit
Lol DDD Epic tekstas Zinosi kaip sakyti slaptikus O siaip tai zinau kad steam turetu but susietas su el pastu tai tada galesi dar atgauti (as neturiu steam ir sakau tik tai ka pats girdejes) |
|
|
|
BecauseImBatman |
parašyta 26-09-2013 17:26
|

Geimeris

Įstojo: 03.05.11
|
Vaikas, sugalvojo pasi*vot, klaidu daro dachuje, mergos neturi ir neturejo, cia seip raso ir viskas. Nevarkit geriau. Taigi jis net nieko neturejes jis taip sako ir viskas. Kazkas jau sake kad issipisineja tai taip ir yra... |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 26-09-2013 17:30
|

Geimeris

Įstojo: 08.01.09
|
Rakinkit šitą temą ir viskas. |
|
|