MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 54

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,835
Naujausias Narys: egida19701
Peržiūrėti temą
Kas naršo čia? 1 svečiai
Puslapiai:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 Spausdinti temą
Būkit žmones dėl CS:GO
SomeGuy
#41 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 15:55
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 30.06.10

Dovydax parašė:
tikausia jus irgi neturit cs:go todel pykstat ant manes kad as turiu drasos prasyti o jus bailiai kampe sedit uzsirakinte ir bijot

Matos kad žmogus ant tiek traumuotas kad kitiem jau grasina kai negauna ko nori. Taip tu niekad nieko negausi. O aš beje turiu tarp kitko, bet neduosiu vien dėl to kad išmoktum kad jei verksi negausi ko nori.

Siųsti privačią žinutę
MoDiZzZ
#42 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 15:55
Geimeris

Įstojo: 17.02.11

Truputis ištraukos iš mano inboxo nuo dovydax

Kodėl tu varai ant manes ? ar aš tau bloga ką darau? mana tėtis labai piktas dirba policijoje. Aš pasiskusčiau kad tu mane izeidineji tai jis su policija ateis, uz tai kad nenuperki cs go zaidimo...

Rimtai verkti noris....

čia vienas.. fruktas

tikausia jus irgi neturit cs:go todel pykstat ant manes kad as turiu drasos prasyti o jus bailiai kampe sedit uzsirakinte ir bijot

Drasuolė pelkių vanda

Dieve kodel man taip nesiseka su kaimeciai bendrauti ?

Kodėl tu taip... Sutikes mus bijotum pro parka praeit..

Siųsti privačią žinutę
Dovydax
#43 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 15:56
Žaidėjas

Įstojo: 24.09.13

as nesuporantu kodel man taip neiseska gyvenima negi jums gaila zaidimo zmogui ot zmones siais laikais viska jiems gaila neziuri kad kazkas bus laimingas o ziuri tik sau naudos esat * nekeciu tokiu idiotu kai kazko noresit is manes nieko irgi negausit atsiminsiu jusu nick kaip nesuprat kad pinigu neturiu kaip as nusipirksu budamas vaikas o mano draugai irgi vaikai is kur jie gaus irgi neturi tu pinigu ar tikausia reikz nustoti verkti ir pamristi cs go tikausia liksiu nepzaides ji o kai uzaugsiu jau jis bus senas kai db cs1.6 o senu as zaidimu nezaidziu tik naujus ir su gera grafika jeigu jums gaila nu ir nbukit visko ko jums blogausia linku kaimeciai su*i eikit sudo leveti *ai su auskaru ciulpikit mano maza *a slykstes jus kai jusu nekec padejau butumem drauge o db praradot pasitikejima sudziai jau kai supykau pabutumet mano vertoj suprastumet o tai gal tada kazkoki kita zaidima atsiustu ir stam gift ? nu bukit zmones noriu kazka pazaist originalaus ir pasivayti pries savo klasokius

taip rasyt nemoku ir eikit * isgamos * taip tikejausi is tiesu suzaist cs go ir rinkti achviemntus zaisti toki zaidima jeigu galeciau siustis negi prasyciau jusu idiotai mano nervai pakilo nu prasau ne jums gaila tai duskit vaikai

Siųsti privačią žinutę
SomeGuy
#44 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 15:57
Vartotojo avataras

Geimeris

pats sako kad jam 11 metu čia daugumai 15 ir daugiau ir vadina visus vaikais :DDD. Čia jau trauma bus matosi, tiesiog ban iš portalo ir tiek. Manau visi sutiks

Siųsti privačią žinutę
MoDiZzZ
#45 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 15:58
Geimeris

as nesuporantu kodel man taip neiseska gyvenima negi jums gaila zaidimo zmogui ot zmones siais laikais viska jiems gaila neziuri kad kazkas bus laimingas o ziuri tik sau naudos esat * nekeciu tokiu idiotu kai kazko noresit is manes nieko irgi negausit atsiminsiu jusu nick kaip nesuprat kad pinigu neturiu kaip as nusipirksu budamas vaikas o mano draugai irgi vaikai is kur jie gaus irgi neturi tu pinigu ar tikausia reikz nustoti verkti ir pamristi cs go tikausia liksiu nepzaides ji o kai uzaugsiu jau jis bus senas kai db cs1.6 o senu as zaidimu nezaidziu tik naujus ir su gera grafika jeigu jums gaila nu ir nbukit visko ko jums blogausia linku kaimeciai su*i eikit sudo leveti *ai su auskaru ciulpikit mano maza *a slykstes jus kai jusu nekec padejau butumem drauge o db praradot pasitikejima sudziai jau kai supykau pabutumet mano vertoj suprastumet o tai gal tada kazkoki kita zaidima atsiustu ir stam gift ? nu bukit zmones noriu kazka pazaist originalaus ir pasivayti pries savo klasokius

Pelkių vandos taip ir neišmoks rašyti... Pyplius

Siųsti privačią žinutę
jonasz
#46 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 15:59
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 06.08.08

Dovydax parašė:

Drąsos parašyt internete visi turim.
Tikiuosi kažkada gausi supratimą, kad pinigai iš oro neateina.
Ir jei neužtenka pinigų to kam labai nori, tai reiktu išmokt taupyti.

Siųsti privačią žinutę
MoDiZzZ
#47 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 15:59
Geimeris

dovydax duok skype non steam duosiu galesi online lošt

Siųsti privačią žinutę
ponasvelnes
#48 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:00
Geimeris

Įstojo: 21.08.11

Dovydax parašė:

taip rasyt nemoku ir eikit * isgamos * taip tikejausi is tiesu suzaist cs go ir rinkti achviemntus zaisti toki zaidima jeigu galeciau siustis negi prasyciau jusu idiotai mano nervai pakilo nu prasau ne jums gaila tai duskit vaikai

http://www.youtub...VMib1T4T4

kill yourself yra galimibe atgimti turtingo dedo vaiku ir jis tau nupirks visko ko noriesi
bet yra galimibe ir atgimti * TARAKASKA

yip yip Siųsti privačią žinutę
HeLTaS
#49 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:02
Vartotojo avataras

Expertas

Įstojo: 11.04.12

Man rodos tave tevai megina Izoliuoti :DDD Jau ateme telefona ir dar zada atimti kompa:D Geda darai jiems:D

Siųsti privačią žinutę
viliuxaaa
#50 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:02
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 26.02.11

Dovydax parašė:

Pats bailys bijo prasyt tevu ir bijo draugu prasyt, nors tik 3 teturi. Asmeniskai pats dirbau ir pirjau noobe

Siųsti privačią žinutę
Vartin Chakra
#51 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:04
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 06.05.12

HeLTaS parašė:
Man rodos tave tevai megina Izoliuoti :DDD Jau ateme telefona ir dar zada atimti kompa:D Geda darai jiems:D

Arba burelis idiotų pabėgusių iš pamokų, mokyklos kompiuterinėje riteriauja.

Siųsti privačią žinutę
Fighter tools bass
#52 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:06
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 15.07.11

Karocia ligonis visiskas kaip jam negeda, uzaugs tai apsisiks kai pamatys ka anksciau cia rase ir vapscie, sako busim draugais, gerbsiu zinai man is tokio luzerio ne pagarbos nei draugystes nereikia. :D Tai va gerai cia visi sako uzsidirbk ble... ;)
Redagavo Fighter tools bass 24-09-2013 16:08

soundcloud.com/yank1z/tracks Siųsti privačią žinutę
Dovydax
#53 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:08
Žaidėjas

nu prasau zmones nupirkit arba kas turi atdiduokit betkoki zaidimo gift nu as noriu pasimavyti pries draugus kad turiu originala zaidima cia viskas del paneles ji sake jei as turesiu ir bus mano mergina kitaip atisako zinau kad ja rupi pinigai bet as jos noriu ja 13 metu man 11 bet as noriu nupirksit zaidima?

beto as ji zaisiu tikrai visa diena beto kodel man verta nupirkti zaidima ?

1.draugyste
2.atsilygisiu kazkada
3.susirasynesim prikolisim kai jaunimas vaikai iki 15 metu daro
4.galesim viska kartu dayrti

kaip as uzdirbsu jei nieks mane ir darba neprilima o tevai neduoda isvis tai kaip susitaupysu jums lengva pasakyt tai kodle nepadaort uz mane visko? matos kad cia visi balvonai
Redagavo Dovydax 24-09-2013 16:09

Siųsti privačią žinutę
SomeGuy
#54 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:09
Vartotojo avataras

Geimeris

Dovydax parašė:
nu prasau zmones nupirkit arba kas turi atdiduokit betkoki zaidimo gift nu as noriu pasimavyti pries draugus kad turiu originala zaidima cia viskas del paneles ji sake jei as turesiu ir bus mano mergina kitaip atisako zinau kad ja rupi pinigai bet as jos noriu ja 13 metu man 11 bet as noriu nupirksit zaidima?

1.draugyste
2.atsilygisiu kazkada

:DDDD Ispanų novelė, galėsit TV laidą daryt per TV3. Bet rimtai sako kad 11 metų, kalbi lyg 4 metai būtu.

Siųsti privačią žinutę
Fighter tools bass
#55 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:10
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 15.07.11

Ir kieciausia kad tu Dovydax grasini tevu kuris tau net neperka to game'o. ZJBS tu spopa bicas. :D

soundcloud.com/yank1z/tracks Siųsti privačią žinutę
viliuxaaa
#56 Spausdinti pranešimus
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 26.02.11

Dovydax parašė:

1.draugyste
2.atsilygisiu kazkada

Per daug minecraft ir samp noobas lose

Siųsti privačią žinutę
MoDiZzZ
#57 Spausdinti pranešimus
Geimeris

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD what that's so funny but i forgot to laugh... I will cry... Del panos ?? ta pana tavo barakūda ir neieškok panos :D

Siųsti privačią žinutę
Dovydax
#58 Spausdinti pranešimus
Žaidėjas

r0x0y tu turi gali atsiusti dw prasau busim draugai nezinau o ko tu nori?

Siųsti privačią žinutę
TheImprezaWRX
#59 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:11
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 31.08.11

Dovydax parašė:

1.draugyste
2.atsilygisiu kazkada

kaip as uzdirbsu jei nieks mane ir darba neprilima o tevai neduoda isvis tai kaip susitaupysu jums lengva pasakyt tai kodle nepadaort uz mane visko? matos kad cia visi balvonai

1)kokia prasme turet tokia panele???????
2)11m. o jau su panelem....
3)negali normalios susirast?
Redagavo TheImprezaWRX 24-09-2013 16:12

www.gameris.lt Siųsti privačią žinutę
MoDiZzZ
#60 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-09-2013 16:12
Geimeris

sakau dovydax duok skype duosiu tau ta žaidimą

Siųsti privačią žinutę
Puslapiai:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
peršokti į forumą:
Panašios temos
Tema Forumas Ats. Naujausia žinutė
Ieškomi žmonės žaisti non-steam garrys mod. Žaidimų diskusijos 31 20-08-2014 10:38
Bukit geri ir patarkit kokius video kurti :) Kinas, TV, Video 14 18-03-2014 16:57
Balsas iš nežinios „DVAR“. Paklausę žmonės pasikeičia Muzika 13 21-03-2012 14:41
Prisijungti

Dar ne narys?
Registruotis.

Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

30/03/2025 19:47
rimtai? iš tų laikų tokių yra kai aš dar pilnai aktyvus buvau? :D

25/03/2025 10:55
Matosi ten keleta is 24 pradzios, tada pries tai irasai isvis is 2017 (rofl)

03/03/2025 19:33
kurias pavyzdžiui? :D

27/02/2025 17:02
Patinka man kai lavonyno temas prikelia is 2017 blemba :D niekas nesikeicia

23/02/2025 14:21
Sekmadieniaujam :)

23/02/2025 11:52
Ka gero gameris :D

01/02/2025 19:34
High-Five, šestadienis geras. :)

01/02/2025 16:19
Sveiki sveiki, kaip jūsų šeštadienis einasi?

08/01/2025 18:18
Rimante31, atrašiau į email.

08/01/2025 18:04
Kaip reikia parsisiųsti žaidima multimilijonierius

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER