Sveiki, taigi noriu paklausti, mano modemo greitis 3.6 mbps, o telefeno interneto gretis 14 mbps; kodel mano modemo interneto gretis greitesnis uz telefon int. greiti jei modemo greitis 3.6 mbps, o telefono 14 mbps. Gyvenu kaime tad modeme yra 3g, o telefone tik 2g greitis o turetu buti 3g 14 mbps, kame reikals ?
P.S. Mano telefonas Samsung Galaxy S3 Mini, parašyta 3G 14 Mbps
Redagavo Lukasamba 25-09-2013 20:49
Lukasamba parašė:
Niekas nesisiuncia, man reikia kad butu 3G (HSDPA), o ne 2G (EDGE), nesuprantu kaip modemas 4 kartus letesnis budamas yra greitesnis, negu telefonas ?
Paprasta fizika, kurios kaip matau kaime nemoko-telefonas visas turi kelias mažas antenas sukišytas į jį, o modėmas tavo turi tik vieną anteną, taigi tai yra lygu didesniam pasiekiamumui, kas išsiverčia į didesnį greitį.
Lukasamba parašė:
Niekas nesisiuncia, man reikia kad butu 3G (HSDPA), o ne 2G (EDGE), nesuprantu kaip modemas 4 kartus letesnis budamas yra greitesnis, negu telefonas ?
Paprasta fizika, kurios kaip matau kaime nemoko-telefonas visas turi kelias mažas antenas sukišytas į jį, o modėmas tavo turi tik vieną anteną, taigi tai yra lygu didesniam pasiekiamumui, kas išsiverčia į didesnį greitį.
Lukasamba parašė: