GTA 5 vis dėl to yra anonsuotas. Naujienos šaltinis PCGamer
|
Vartin Chakra |
parašyta 18-01-2014 23:03
|

Geimeris

Įstojo: 06.05.12
|
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
Dowexx parašė:
Aš nesuprantu,jei laukiat taip ,tai nusipirkit konsolę ir busit laimingi , o čia spėliot datas yra tiesiog per daug kvaila
Geriau palaukt pilnavertiško žaidimo.
O tai konsoline versija ne pilnavertiska?
Nėra mods ir grafika sux.
Nera jau tokio bloga ta grafika... o pati zaidima galima ir be modu zaisti bet aisku tai neprides papildomu dziaugsmu.
Žaist galima ir be mods, bet mods padaro žaidimą begalinį.
Grafika vidutiniška.AA trūkumą bandoma paslėpt naudojant daug blur, todėl net 720p atrodo kaip 480p.Užtenka palygint IV konsolėse ir PC, konsolių versija atrodo kaip purvo gumulas. |
|
|
|
H4rdC0r3 |
parašyta 18-01-2014 23:21
|

Geimeris

Įstojo: 04.05.10
|
Ne į temą, bet pažiūrėkit. https://www.youtu...agfKhrE3GM |
|
|
|
zakaras |
parašyta 18-01-2014 23:29
|
Geimeris

Įstojo: 28.10.10
|
Machinery parašė:
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
Dowexx parašė:
Aš nesuprantu,jei laukiat taip ,tai nusipirkit konsolę ir busit laimingi , o čia spėliot datas yra tiesiog per daug kvaila
Nera jau tokio bloga ta grafika... o pati zaidima galima ir be modu zaisti bet aisku tai neprides papildomu dziaugsmu.
Žaist galima ir be mods, bet mods padaro žaidimą begalinį.
Grafika vidutiniška.AA trūkumą bandoma paslėpt naudojant daug blur, todėl net 720p atrodo kaip 480p.Užtenka palygint IV konsolėse ir PC, konsolių versija atrodo kaip purvo gumulas.
Daug jau išmanai apie tokius dalykus. |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 18-01-2014 23:48
|

Geimeris

Įstojo: 30.03.12
|
Va prasom jums ir GTA V  |
|
|
|
Pavelas |
parašyta 19-01-2014 10:47
|

Geimeris

Įstojo: 23.03.09
|
Tas pasiteisinimas, kad grafika prasta, nera modu palaikymas ir netikslus valdymas pulteliu yra nieko kito kaip galimybes netureti (neturejimas) konsoles ir nieko daugiau. Zaidziant ant konsoles iskart priprantama prie grafikos, kartais buna zemesne rezoliucija kaip ant Ratchet and Clank: DotD arba ant Heavenly Sword bet prie to greitai priprantama. Cia as kalbu apskritai, bet pultelis irigi geras daiktas ir suo juo kuo puikiausiai pavyksta zaisti saudykles, net pastebejau toki idomu dalyka: ant pultelio man ypac patogiau (taikliau) mesti granata nei taikantis su pelyte. |
|
|
|
Vartin Chakra |
parašyta 19-01-2014 12:08
|

Geimeris

|
Žinoma prie grafikos priprantama, bet man reikia visapusiškai kokybiško žaidimo, ne tik siužeto ir gameplay, bet ir grafikos. |
|
|
|
NoScope |
parašyta 19-01-2014 12:19
|
Geimeris

Įstojo: 29.08.11
|
FeelingHigh parašė:
9R33D parašė:
H4rdC0r3 parašė:
FeelingHigh parašė:
BaconStrip parašė:
Nesidziaukit per anksti. Ziurekit jau kita diena R* sakys kad truksta laiko ir perkelia isleidima i kitus metus  D
Panašiai ir su Half Life 3 kūrimu , jį kuriant visada nutinka koks zapadlo ir dėl to stabdomas procesas.
Kad apie HL3 jokių žinių nėr...
Slapti gayben planai
*Gaben
Gaybeno fanboy lolz Gal dar volvo fanboyus esi? |
|
|
|
FeelingHigh |
parašyta 19-01-2014 16:13
|
Geimeris

Įstojo: 22.01.11
|
9R33D parašė:
FeelingHigh parašė:
9R33D parašė:
H4rdC0r3 parašė:
FeelingHigh parašė:
BaconStrip parašė:
Nesidziaukit per anksti. Ziurekit jau kita diena R* sakys kad truksta laiko ir perkelia isleidima i kitus metus  D
Panašiai ir su Half Life 3 kūrimu , jį kuriant visada nutinka koks zapadlo ir dėl to stabdomas procesas.
Slapti gayben planai
*Gaben
Gaybeno fanboy  lolz Gal dar volvo fanboyus esi?
Man patinka Valve žaidimai ir ką tu man į tai ? Dar ir ant manęs sustumsi kokią plokščią frazę ? |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 19-01-2014 16:54
|

Geimeris

|
9R33D parašė:
FeelingHigh parašė:
9R33D parašė:
H4rdC0r3 parašė:
FeelingHigh parašė:
BaconStrip parašė:
Slapti gayben planai
*Gaben
O ka turi pries Valve's zaidimus? |
|
|
|
FeelingHigh |
parašyta 19-01-2014 17:05
|
Geimeris

Įstojo: 22.01.11
|
BaconStrip parašė:
9R33D parašė:
FeelingHigh parašė:
9R33D parašė:
H4rdC0r3 parašė:
FeelingHigh parašė:
BaconStrip parašė:
Slapti gayben planai
*Gaben
O ka turi pries Valve's zaidimus?
Jis užsisėdo ant Valve , dėl to , nes kartais lagina DotA 2 servai ir netgi sako , kad Riot Games geriau (atseit jie nupirktų Valve , išspręstų problemą su servais ir viskas baigtųsi laimingai) , nors nifiga nepastebi , kad ir per LoL'ą servai lagina ir netgi labiau.
Drambliuko svajonės vienu žodžiu...
Redagavo FeelingHigh 19-01-2014 17:08 |
|
|
|
orestas21 |
parašyta 19-01-2014 17:40
|

Expertas

Įstojo: 25.03.12
|
čia juk ne apie HL susirinkom pašnekėti... |
|
|
|
Skorp |
parašyta 19-01-2014 17:45
|

Geimeris

Įstojo: 28.11.12
|
Kodel ne. Kam kurti 100 temu jai dauk ka galim aptarti vienoi. |
|
|
|
Dowexx |
parašyta 19-01-2014 18:14
|

Geimeris

Įstojo: 18.12.10
|
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
Dowexx parašė:
Aš nesuprantu , grafikos prastos ? Jos yra normalios ,viskas gerai,detaliai, sėdint ant sofos, ten tų smulkių detalių net nepastebėsi, aš nežinau, kuo tos grafikos prastos,ypač kai GTA V išspaudė viską, nes lyginant GTA IV kuris pasirodė ant tos pačios konsolės o po 5 metų ant tos pačios konsolės GTA V . Nežinau arba kas neturi konsolių stuma ant jų ,kad jų grafikos lievos ,nors 8 metų konsolei nereikia didesnių investicijų , ne taip kaip kompui,nes po 4 metų detalės patampa senos ir nieko nebeišvelka . |
|
|
|
NoScope |
parašyta 19-01-2014 18:33
|
Geimeris

Įstojo: 29.08.11
|
FeelingHigh parašė:
BaconStrip parašė:
9R33D parašė:
FeelingHigh parašė:
9R33D parašė:
H4rdC0r3 parašė:
FeelingHigh parašė:
BaconStrip parašė:
Slapti gayben planai
*Gaben
O ka turi pries Valve's zaidimus?
Jis užsisėdo ant Valve , dėl to , nes kartais lagina DotA 2 servai ir netgi sako , kad Riot Games geriau (atseit jie nupirktų Valve , išspręstų problemą su servais ir viskas baigtųsi laimingai) , nors nifiga nepastebi , kad ir per LoL'ą servai lagina ir netgi labiau.
Drambliuko svajonės vienu žodžiu...
Dota, dota dota, neturit daugiau ka sakyt graudu... Jei tu dabar lostum pvz. bf, tai man irgi visur bf primetinet?
Gaybenas jau seniai buvo Gaybenas, volvo tapo volvo nuo doto isleidimo... Ir entik doto serveriai streikuoja daugelis volvo zaidimu serveriu gryba pjauna, tik daugelis pro savo rozinius akinius to nepastebi tai gan sad yra... |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 19-01-2014 19:02
|

Geimeris

|
Dowexx parašė:
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
Dowexx parašė:
Aš nesuprantu , grafikos prastos ? Jos yra normalios ,viskas gerai,detaliai, sėdint ant sofos, ten tų smulkių detalių net nepastebėsi, aš nežinau, kuo tos grafikos prastos,ypač kai GTA V išspaudė viską, nes lyginant GTA IV kuris pasirodė ant tos pačios konsolės o po 5 metų ant tos pačios konsolės GTA V . Nežinau arba kas neturi konsolių stuma ant jų ,kad jų grafikos lievos ,nors 8 metų konsolei nereikia didesnių investicijų , ne taip kaip kompui,nes po 4 metų detalės patampa senos ir nieko nebeišvelka .
Ka as galiu pasakyti? Haters gonna hate. |
|
|
|
Vartin Chakra |
parašyta 19-01-2014 19:19
|

Geimeris

|
BaconStrip parašė:
Dowexx parašė:
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
BaconStrip parašė:
Machinery parašė:
Dowexx parašė:
Aš nesuprantu , grafikos prastos ? Jos yra normalios ,viskas gerai,detaliai, sėdint ant sofos, ten tų smulkių detalių net nepastebėsi, aš nežinau, kuo tos grafikos prastos,ypač kai GTA V išspaudė viską, nes lyginant GTA IV kuris pasirodė ant tos pačios konsolės o po 5 metų ant tos pačios konsolės GTA V . Nežinau arba kas neturi konsolių stuma ant jų ,kad jų grafikos lievos ,nors 8 metų konsolei nereikia didesnių investicijų , ne taip kaip kompui,nes po 4 metų detalės patampa senos ir nieko nebeišvelka .
Ka as galiu pasakyti? Haters gonna hate.
Visai ne prie ko tas hate.Konsolės nepajėgia atkurt aukštos kokybės grafikos ir tiek, dėl to PC versija bus geresnė. |
|
|
|
Dowexx |
parašyta 19-01-2014 19:24
|

Geimeris

Įstojo: 18.12.10
|
Konsolėm jau turbūt 8 ar daugiau metų,tai kaip grafikos gali būt ,kaip kas diena atsinaujinančių kompų,jus man suraskit bent tokį kompą kokių 2006 metų kuris vežtu 2013 metų kokį žaidima,kaip BF4, pažėsim ar jis jį ijungs . O PC versija dar nėra patvirtinta, tad nesakykit,kad jį geresnė,nes jį dar net nepasirodė,ir jei vien dėl grafikos PC versija bus geresnė aš tyliu.. |
|
|