taigi, parduodu (beveik) visus žaidimus Steame. kainos garantuotai geresnės už veikiausiai visas žaidimų CD kodų parduotuves Lietuvoje.
tam tikros pavyzdinės kainos iš Steam pagrindinio puslapio:
- Rust: Steam kaina - 18,99, mano kaina - 45lt;
- Starbound: Steam kaina - 13,99, mano kaina - 35lt;
- Divinity Original Sin: Steam kaina - 39,99, mano kaina - 99lt;
- Counter-Strike Global Offensive: Steam kaina - 10,99, mano kaina - 19lt;
- Assassin's Creed IV Black Flag: Steam kaina - 49,99, mano kaina - 119lt;
- DayZ: Steam kaina - 23,99, mano kaina - 79lt;
- Payday 2: Steam kaina - 29,99, mano kaina - 59lt;
- The Bureau: XCOM Declassified: Steam kaina - 12,49 (nuolaida), mano kaina - 35lt (įspėju, kaina gali keistis pasibaigus Steam nuolaidai).
pastaba: kainos pavyzdinės, t.y. žaidimo kainos visada svyruos nuo užsakymo dydžio (galimos nuolaidos daugkartiniams klientams ar pirkimams urmu) ar/ir nuo tuo metu Steam parduotuvėje taikomos nuolaidos (nuolaida Steam - nuolaida perkant per mane).
- atsiskaitoma sutarus kainą.
- gavus pinigus pradedu vykdyti Jūsų užsakymą. žaidimo pristatymas niekada netruks ilgiau nei dieną, o tikėtina, kad ne ilgiau nė kelių valandų.
esu aptarnavęs ne vieną ir ne du lietuvius, skundų niekada neturėjau. esant bent menkiausiai problemai su žaidimo aktyvavimu yra pinigų grąžinimo garantija.
el.paštas:
pastaba: pakvietus į kontaktus prašau elgtis kultūringai. nepraustaburniai bus išsyk trinami ir blokuojami.
prašau palikti komentarą pridedant susisiekinėjant ir/arba apsipirkus mano parduotuvėje.
Redagavo fauxhb 26-01-2014 20:41
galiu pasiūlyt geresnę kainą už juos 90% atvejų, ir daugelis jų kainų, švelniai pasakius, klaikios
Na daugeliu nežiūrėjau, bet tavo ac4 120LT, o ten 80 :/
AC4 gali būti vienas iš atvejų, kai neišeis pamušti kainos, o tik duoti labai panašią.
o jų AC4 Steam ar uPlay? nes aš irgi matau čia tą reklamą dešinėje --->
tačiau nuoširdžiai nesitiki, kad jie Steam versiją gali siūlyti taip pigiai.
anyway, todėl ir sakau, kad kaina sutartinė - mielai stengčiausi pasiūlyt kainą geresnę už kliento rastąją, kaip Walmart Amerikoj daro