Problemele...
|
heLy |
parašyta 31-03-2014 18:03
|
Geimeris

Įstojo: 23.01.12
|
sveiki, turiu gan didele problema viena karta netycia ant pop'up paspaudziau ir nepastebejau kaip parsiunte viena programa.... ji mistiniu budu susirase (kad ir kaip juokingai skamba) ir siuntineja man visokias pievas i pc.... (antivirusine blokuoja bet ne tame problema) kai nueinu i programs and features ja ten susirades bandau istrint bet raso kad tipo neturiu teisiu to padaryti... Nebezinau ka daryti gal kaip nors sugebetumete padeti?
Atsakinekit i tema ir be uzgauliojimu ar kokiu kitu pievu... |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 31-03-2014 18:06
|

Geimeris

Įstojo: 30.03.12
|
Mano galva virusas cia. Bandyk ta faila su antivirusine istrinti kaip nors |
|
|
|
heLy |
parašyta 31-03-2014 18:09
|
Geimeris

|
BaconStrip parašė:
Mano galva virusas cia. Bandyk ta faila su antivirusine istrinti kaip nors
tame ir yra biski taip pat nesamone kad antivirusine netrina (Avast nucrackint'a) + patarkit gal kokia kita geresne |
|
|
|
Vartin Chakra |
parašyta 31-03-2014 18:10
|

Geimeris

Įstojo: 06.05.12
|
Malwarebytes Anti-Malware.
Spybot Search and Destroy. |
|
|
|
heLy |
parašyta 31-03-2014 18:17
|
Geimeris

|
Machinery parašė:
Malwarebytes Anti-Malware.
Spybot Search and Destroy.
na dekui uz pasiulyma, dabar svieciu pc su Malwarebytes Anti-Malware tikiuosi pades jai kas dar kreipsiuos. |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 31-03-2014 18:21
|

Geimeris

|
heLy parašė:
BaconStrip parašė:
Mano galva virusas cia. Bandyk ta faila su antivirusine istrinti kaip nors
tame ir yra biski taip pat nesamone kad antivirusine netrina (Avast nucrackint'a) + patarkit gal kokia kita geresne
ESET'as |
|
|
|
MusicDJ997 |
parašyta 31-03-2014 19:02
|

Geimeris

Įstojo: 10.02.12
|
Malware bytes turėtų tikrai padėti. |
|
|
|
heLy |
parašyta 31-03-2014 19:03
|
Geimeris

|
MusicDJ997 parašė:
Malware bytes turėtų tikrai padėti.
nope, katik baigiau full pc scan ir bb tipo jo net nera ^^ |
|
|
|
viliuxaaa |
parašyta 31-03-2014 20:43
|

Geimeris

Įstojo: 26.02.11
|
Tai gal net ne virus, kad neranda... Man ir is oro norton antivirusine buvo ysirasius ir nezinojau kaip istrint |
|
|
|
LaurynasVP |
parašyta 31-03-2014 21:00
|
Geimeris

Įstojo: 07.10.11
|
viliuxaaa parašė:
Tai gal net ne virus, kad neranda... Man ir is oro norton antivirusine buvo ysirasius ir nezinojau kaip istrint
Tikrai ne Symatec'as. Turbūt sumaišei galbūt pavadinimus. Pats daug metų naudojausi antivirusinėmis, kurios mane daugybę kartų gelbėjo, priešingai ESET'ai, Chuj'Etai ir etc., |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 31-03-2014 21:57
|

Geimeris

|
LaurynasVP parašė:
viliuxaaa parašė:
Tai gal net ne virus, kad neranda... Man ir is oro norton antivirusine buvo ysirasius ir nezinojau kaip istrint
Tikrai ne Symatec'as. Turbūt sumaišei galbūt pavadinimus. Pats daug metų naudojausi antivirusinėmis, kurios mane daugybę kartų gelbėjo, priešingai ESET'ai, Chuj'Etai ir etc.,
Tik jau nereikia... ESET'as tikrai gera antivirusine. |
|
|
|
heLy |
parašyta 31-03-2014 22:06
|
Geimeris

|
BaconStrip parašė:
LaurynasVP parašė:
viliuxaaa parašė:
Tikrai ne Symatec'as. Turbūt sumaišei galbūt pavadinimus. Pats daug metų naudojausi antivirusinėmis, kurios mane daugybę kartų gelbėjo, priešingai ESET'ai, Chuj'Etai ir etc.,
Tik jau nereikia... ESET'as tikrai gera antivirusine.
Bl* neikit offtopic, man jug visdar pagalbos reikia... |
|
|
|
LaurynasVP |
parašyta 31-03-2014 22:25
|
Geimeris

|
heLy parašė:
BaconStrip parašė:
LaurynasVP parašė:
viliuxaaa parašė:
Bl* neikit offtopic, man jug visdar pagalbos reikia...
Išsijunk antivirusinę, nes skanuos kaip virusą. Su šita porą kartų praskanuok pilnai, tada įsijunk normalią antivirusinę ir dar syki praskanuok. Taipogi, praeik pro msconfig'ą ir susižiūrėk, kokių programų neatpažįsti startup'e. Atžymėk ir rr pc. Viskas. |
|
|
|
heLy |
parašyta 31-03-2014 22:43
|
Geimeris

|
LaurynasVP parašė:
heLy parašė:
BaconStrip parašė:
LaurynasVP parašė:
viliuxaaa parašė:
Išsijunk antivirusinę, nes skanuos kaip virusą. Su šita porą kartų praskanuok pilnai, tada įsijunk normalią antivirusinę ir dar syki praskanuok. Taipogi, praeik pro msconfig'ą ir susižiūrėk, kokių programų neatpažįsti startup'e. Atžymėk ir rr pc. Viskas.
Aciu padejo. |
|
|
|
LaurynasVP |
parašyta 31-03-2014 23:15
|
Geimeris

|
heLy parašė:
LaurynasVP parašė:
heLy parašė:
BaconStrip parašė:
LaurynasVP parašė:
viliuxaaa parašė:
Išsijunk antivirusinę, nes skanuos kaip virusą. Su šita porą kartų praskanuok pilnai, tada įsijunk normalią antivirusinę ir dar syki praskanuok. Taipogi, praeik pro msconfig'ą ir susižiūrėk, kokių programų neatpažįsti startup'e. Atžymėk ir rr pc. Viskas.
Aciu padejo.
Malonu girdėti.  |
|
|
|
heLy |
parašyta 02-04-2014 17:34
|
Geimeris

|
Sorry kad prikeliu tema bet po to laiko snd vel atsirado ta programa net nzn ka daryt. ka pasiulet jau isbandziau padejo tik laikinai... |
|
|
|
lukinisss |
parašyta 02-04-2014 19:42
|

Geimeris

Įstojo: 26.11.12
|
heLy parašė:
Sorry kad prikeliu tema bet po to laiko snd vel atsirado ta programa net nzn ka daryt. ka pasiulet jau isbandziau padejo tik laikinai... Gal netycia tapati vel parsisiuntei, ar ijungei? |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 02-04-2014 19:55
|

Geimeris

|
heLy parašė:
Sorry kad prikeliu tema bet po to laiko snd vel atsirado ta programa net nzn ka daryt. ka pasiulet jau isbandziau padejo tik laikinai...
Perrasyk win tada. Aiskiai virusas |
|
|
|
LaurynasVP |
parašyta 02-04-2014 20:10
|
Geimeris

|
Per safe mode tą patį atkartok, su CCleaner arba regcleaner praeik, po to ištrink viską iš temproarily folderio visus failus except tuos, kuriems reikia trusted installer'io ar kaip ten. That's all. |
|
|