NexGames.LT - Umbrella Swarm [ULTRA XP]
|
High-Five |
parašyta 10-08-2014 21:37
|

Geimeris

Įstojo: 28.04.11
|
T3xo parašė:
High-Five parašė:
nu ir nx ant tokiu zaideju ir priziuretoju...
neina nei pasaudyt nei su zombiu ka nuzudyt.... atsirandi ir mirsti su lig vieta..... o priziuretojui parasiau kad leisk man biski ka nors padaryt... tas ir atrase..... "* nx nerases buk afk ir tylek jei nori servery dar but"..... gaila tokiu servu man.....
High five ka tu čia isigalvoji? ;DDD
Laki fantazija
laki? duxe tu *. net paeit nespeju. kaip jie ten nusauna, neleidzia net pazaist. liepia afk stovet. nesenai prisijungiau, vienas kaskoks ciuvas buvo. su glock nieko nenusausi. tad ten jei nori pazaist, turi su draugu varyt kad ir jis ir tu leistu nusaut, nes niekaip neina nusaut ar su zombiu ka nors padaryt. visi ten su visokiom emkom, tai tuoj pat nusauna * ir neina nieko padaryt. * is cia su tuo sudinu servu.
preitas servas su 47 lvl ar kuo ten buvo zymiai geresnis uz sita suda. |
|
|
|
lazeris205 |
parašyta 10-08-2014 23:02
|

Geimeris

Įstojo: 24.08.10
|
As tik i sita serva ateiciau paklausyt kaip xanurikai keikiasi ir patys ant saves stuma nes kartais net iki asaru pasijuokt imanoma is tu 1.6 atmatu... |
|
|
|
T3xo |
parašyta 11-08-2014 09:09
|
Skillas

Įstojo: 13.02.13
|
High Five tu bent 1 nusauk iskart busi poto 6lvl ir ul nusipirksi ir su elites po 300 kaposi ir gausi daug killu  |
|
|
|
High-Five |
parašyta 11-08-2014 09:39
|

Geimeris

|
T3xo parašė:
High Five tu bent 1 nusauk iskart busi poto 6lvl ir ul nusipirksi ir su elites po 300 kaposi ir gausi daug killu 
zjbs, priejo zmoniu, visi nusauna keliais hitais, o as vos 13 damage padarau. zjbs servas! geresniu nera! nei frago neina gaut. |
|
|
|
T3xo |
parašyta 11-08-2014 09:56
|
Skillas

|
High-Five parašė:
T3xo parašė:
High Five tu bent 1 nusauk iskart busi poto 6lvl ir ul nusipirksi ir su elites po 300 kaposi ir gausi daug killu 
zjbs, priejo zmoniu, visi nusauna keliais hitais, o as vos 13 damage padarau. zjbs servas! geresniu nera! nei frago neina gaut.
Nes su glock tiek ir tekirsi. pasikelk lvl pasijimk golden elites po 300 kaposi.. -.- o jei saudyt nemoki ne mano problemos  |
|
|
|
High-Five |
parašyta 11-08-2014 10:07
|

Geimeris

|
T3xo parašė:
High-Five parašė:
T3xo parašė:
zjbs, priejo zmoniu, visi nusauna keliais hitais, o as vos 13 damage padarau. zjbs servas! geresniu nera! nei frago neina gaut.
Nes su glock tiek ir tekirsi. pasikelk lvl pasijimk golden elites po 300 kaposi.. -.- o jei saudyt nemoki ne mano problemos 
kad ir su tais ne ka daugiau kerti. laksto jie visaip pataikyt neina.. ten jau turi but aimas.. o jei jau ir saudai, tuoj mirs, koks kitas * nu*. vopsim neidomus servas....... |
|
|
|
GamingMaster |
parašyta 11-08-2014 10:14
|

Geimeris

Įstojo: 14.06.12
|
High-Five parašė:
T3xo parašė:
High-Five parašė:
T3xo parašė:
Nes su glock tiek ir tekirsi. pasikelk lvl pasijimk golden elites po 300 kaposi.. -.- o jei saudyt nemoki ne mano problemos 
kad ir su tais ne ka daugiau kerti. laksto jie visaip pataikyt neina.. ten jau turi but aimas.. o jei jau ir saudai, tuoj mirs, koks kitas * nu*. vopsim neidomus servas.......
Gaunas taip kad be cheat'u neina prasimusti  |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 11-08-2014 12:40
|

Geimeris

Įstojo: 30.03.12
|
GamingMaster parašė:
High-Five parašė:
T3xo parašė:
High-Five parašė:
T3xo parašė:
kad ir su tais ne ka daugiau kerti. laksto jie visaip pataikyt neina.. ten jau turi but aimas.. o jei jau ir saudai, tuoj mirs, koks kitas * nu*. vopsim neidomus servas.......
Gaunas taip kad be cheat'u neina prasimusti 
Lietuviai..  |
|
|
|
T3xo |
parašyta 11-08-2014 17:47
|
Skillas

|
Nera jokių čytu tiesiog High Five noobas ir šaudyt nemoka  |