Sulituot nunesk , padarys gerai, poto nuslifuos ,suspakliuos nu ir manau perdazyt paprastai reikes ir bus kaip nauja .
Nu arba pirk nauja . O cia pistis su skarda kaip sake tai nesamone .
Redagavo Zhorik 22-02-2015 23:35
Zhorik parašė:
Sulituot nunesk , padarys gerai, poto nuslifuos ,suspakliuos nu ir manau perdazyt paprastai reikes ir bus kaip nauja .
Aha ne visi rich bich, už litavima sumokėsi 70, o kai pasiėmes skardos iš tėvo ir kniedžiu, nemokamai pasidarysi.
Zhorik parašė:
Aha ne visi rich bich, už litavima sumokėsi 70, o kai pasiėmes skardos iš tėvo ir kniedžiu, nemokamai pasidarysi.
+ dar žinosi, kad tvirtai padarei. Bet jei mieste gyveni ir baltarankis esi tai gali eit ir mokėt 10 kartų brangiau
Rimtas parašė:
su keturračiu važinėji 7metus, bet dar neturi šalmo ar tavo tėvams viskas taip px ar tu užsispyręs esi ir sakai jokio šalmo man nereikia, ar čia mum prota kniediji? nors būtinai jo tau reikia, jei lakstai 100km/h miško keliukais, varysi 100km, šaka gera paklius į priekini tiltą užkirs vairą ir nebegalėsi jo susukti, ir tada į kokį griovi, tai ne tik galvą gali nusisukti, jei taip lakstai nuspirk ir stuburo apsaugas ir šalmą, nes gyveni ir nežinai, kas, kur, kaip, iš kur... Jei galvoji, kad šūdus šneku, pasižiūrėk yt "Enduro hell" ir pan, kad ir su mocais, bet daug kam tokio tipo apsaugos išgelbsti kaili...
salma turiu bet jis man per didelis, nepatogus, ir su juo karsta buna vazinet (nes jis kazkoks s*dinas sportinio tipo salmas is gariunu ) todel su juo nevazienejau ir jo, buvau uzsispyres ir sakiau, kad nevazinesiu su salmu nes nepatogu ir t.t. 100km/h nevarau nes tiek netraukia atv siaip max apie 80km/h ant gero zvyrkelio buvau isspaudes, o miske vazineju pagal situacija jai kelias geras paspaudziu jai ne vaziuoju leciau. Po sitos avarijos susimasciau, kad gyveni ir nezinai kas bus, ir su salmu vaziuodamas gali uzsimust , bet vistiek su salmu saugiau ( galvoju sita salma pirkt: http://motoday.lt...56963.html) o del taisymo tai galeciau ir nest, kad padarytu, bet norisi paciam padaryt nes man tai patinka na aisku jai neiseis graziai padaryt tai teks nest, kad sutvarkytu
Zhorik parašė:
+ dar žinosi, kad tvirtai padarei. Bet jei mieste gyveni ir baltarankis esi tai gali eit ir mokėt 10 kartų brangiau
kaip ir susitvarkiau beveik kaip saket sulitavau skilimus ir sutvirtinau juos su zip ties, ten kur buvo isluzus plastmase padejau kita plasmase ir ja priklijavau ir prilitavau kiek galejau , bet ta vieta netrode labai graziai todel apkliavau stickerbombing plevele. stai rezultatas : manau visai neblogai
apatine plastmase irgi sutvarkyta ,
tokias lempas kaip buvo radau tik kaune, o vaziuoti nelabai noriu taigi kol kas uzsidesiu staciakampes lempas, kurias nereikalingas radau savo garaze
viska susidet tureciau rytoj arba poryt (kai nuvaziuosiu i soda)