Žaidimų filmavimas
|
Paulyzas_wtf |
parašyta 15-03-2015 12:40
|

Pažengęs

Įstojo: 07.03.15
|
Sveiki, noriu jūsų paklausti, su kokia programa geriausia yra filmuoti žaidimus, kad ji būtų nemokama, na ir filmuota medžiaga būtų gan geros kokybės. Lauksiu jūsų atsakymų, ačiū. |
|
|
|
Ryuk |
parašyta 15-03-2015 12:45
|

Geimeris

Įstojo: 23.06.10
|
Mirillis Action arba Fraps. |
|
|
|
FeelingHigh |
parašyta 15-03-2015 12:48
|
Geimeris

Įstojo: 22.01.11
|
Dxtory |
|
|
|
Paulyzas_wtf |
parašyta 15-03-2015 12:48
|

Pažengęs

|
Ryuk parašė:
Mirillis Action arba Fraps.
Mirillis Action šitą bandžiau free versija, bet labai greitai jos ir nebeliko. Po to bandžiau dar kartą atsisiųsti, bet jau nebe išėjo free versija pasinaudot Dar yra variantas Bandicam, ką jūs apie ją manot? |
|
|
|
Ep0n |
parašyta 15-03-2015 12:58
|

Skillas

Įstojo: 23.01.15
|
Paulyzas_wtf parašė:
Ryuk parašė:
Mirillis Action šitą bandžiau free versija, bet labai greitai jos ir nebeliko. Po to bandžiau dar kartą atsisiųsti, bet jau nebe išėjo free versija pasinaudot  Dar yra variantas Bandicam, ką jūs apie ją manot?
Bandžiau nelabai geras, bet galima naudot, OBS tinka filmuot žaidimus taippat ir streamint jeigu reikia. |
|
|
|
Paulyzas_wtf |
parašyta 15-03-2015 12:59
|

Pažengęs

|
Ep0n parašė:
Paulyzas_wtf parašė:
Ryuk parašė:
Mirillis Action šitą bandžiau free versija, bet labai greitai jos ir nebeliko. Po to bandžiau dar kartą atsisiųsti, bet jau nebe išėjo free versija pasinaudot  Dar yra variantas Bandicam, ką jūs apie ją manot?
Bandžiau nelabai geras, bet galima naudot, OBS tinka filmuot žaidimus taippat ir streamint jeigu reikia.
Aš galvoju žaisti ir tuo pat metu įgarsinti (komentuoti) poto į youtube kelti, tai ieškau optimaliausio varianto |
|
|
|
Ep0n |
parašyta 15-03-2015 13:02
|

Skillas

Įstojo: 23.01.15
|
Paulyzas_wtf parašė:
Ep0n parašė:
Paulyzas_wtf parašė:
Ryuk parašė:
Bandžiau nelabai geras, bet galima naudot, OBS tinka filmuot žaidimus taippat ir streamint jeigu reikia.
Aš galvoju žaisti ir tuo pat metu įgarsinti (komentuoti) poto į youtube kelti, tai ieškau optimaliausio varianto
Yra programos skirtos tiesiogiai įgarsinti žaidimus, kur pvž. filmai.in vertėjai naudoja, bet reikia paieškot. |
|
|
|
taduliss |
parašyta 15-03-2015 15:11
|

Skillas

Įstojo: 18.10.14
|
nueik i thepiratebay ir fraps atsisiusk pilna |
|
|
|
Qiux |
parašyta 15-03-2015 15:13
|
Geimeris

Įstojo: 24.01.15
|
Bandicam man kolkas geriausia, nes kitos padėjo lagint... |
|
|
|
NoScope |
parašyta 15-03-2015 15:16
|
Geimeris

Įstojo: 29.08.11
|
taduliss parašė:
nueik i thepiratebay ir fraps atsisiusk pilna
Pc jei galingo neturi neverta su tuo fraps zaisti, ir tai jis nera stabilus luzineja neretai, vieta rytja maksimaliai (videos kai su juo nufilmuoji)
Dxtory imk geriausias varijantas atm |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 15-03-2015 15:17
|

Geimeris

Įstojo: 04.09.13
|
mirillis action. visų kitų gali nebandyt, normalią versiją susirask ir viskas, išmok crackint lol ezpz o visiem tik problemos problemos bet readme tai neskaito. |
|
|
|
SomeGuy |
parašyta 15-03-2015 15:21
|

Geimeris

Įstojo: 30.06.10
|
Jei pas tave nvidia gera gpu tai girdėjau shadow play neblogas.
Redagavo SomeGuy 15-03-2015 15:21 |
|
|
|
Paulyzas_wtf |
parašyta 15-03-2015 15:27
|

Pažengęs

|
Ačiū už atsakymus |
|
|
|
-Toperini |
parašyta 15-03-2015 15:30
|

Geimeris

Įstojo: 08.02.13
|
SomeGuy parašė:
Jei pas tave nvidia gera gpu tai girdėjau shadow play neblogas.
ShadowPlay ne neblogas, o tikrai geras, youtube'rių mėstama programa. Pvz.: Dzagh naudojasi. |
|
|
|
NoScope |
parašyta 15-03-2015 15:35
|
Geimeris

|
EXTENZZO parašė:
mirillis action. visų kitų gali nebandyt, normalią versiją susirask ir viskas, išmok crackint lol ezpz o visiem tik problemos problemos bet readme tai neskaito.
Tau labai patogu kas kart jungti programa per kazkoki autoinject? |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 15-03-2015 16:00
|

Geimeris

|
NoScope parašė:
EXTENZZO parašė:
mirillis action. visų kitų gali nebandyt, normalią versiją susirask ir viskas, išmok crackint lol ezpz o visiem tik problemos problemos bet readme tai neskaito.
Tau labai patogu kas kart jungti programa per kazkoki autoinject?
man patogu jungti per normalų .exe kur viskas iš vieno karto ir vsio, aš antikvarinės versijos nenaudoju  |
|
|
|
NoScope |
parašyta 15-03-2015 16:53
|
Geimeris

|
EXTENZZO parašė:
NoScope parašė:
EXTENZZO parašė:
man patogu jungti per normalų .exe kur viskas iš vieno karto ir vsio, aš antikvarinės versijos nenaudoju 
Kad tik per "antikvarinė" senaja normaliai veike, nebent tu seniau turejai nusilauzes ir paskui update padariai ir neprigavo nelegalios versijos, nes kiek as bandziau, arba veikia tik reikia per toki suda paleidinet kas man netinka/nepatogu, arba su visokiai instaliavimais be intiko ir pns *s tai kol intiko nera tol veikia, paskui atsiranda ir "prisigauna", firewall irgi bandziau blokuot nepadejo |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 15-03-2015 17:10
|

Geimeris

|
NoScope parašė:
EXTENZZO parašė:
NoScope parašė:
EXTENZZO parašė:
man patogu jungti per normalų .exe kur viskas iš vieno karto ir vsio, aš antikvarinės versijos nenaudoju 
Kad tik per "antikvarinė" senaja normaliai veike, nebent tu seniau turejai nusilauzes ir paskui update padariai ir neprigavo nelegalios versijos, nes kiek as bandziau, arba veikia tik reikia per toki suda paleidinet kas man netinka/nepatogu, arba su visokiai instaliavimais be intiko ir pns *s tai kol intiko nera tol veikia, paskui atsiranda ir "prisigauna", firewall irgi bandziau blokuot nepadejo
naują normaliai siunčiaus, .exe pakeiti, kažką ištrini ir viskas..1.18.0.0 versija, ten visokie dontcrack.exe ir t.t yra, readme yra, gal surasi tpb. |
|
|
|
RaGe |
parašyta 15-03-2015 20:04
|
Geimeris

Įstojo: 27.05.12
|
EXTENZZO parašė:
NoScope parašė:
EXTENZZO parašė:
NoScope parašė:
EXTENZZO parašė:
Kad tik per "antikvarinė" senaja normaliai veike, nebent tu seniau turejai nusilauzes ir paskui update padariai ir neprigavo nelegalios versijos, nes kiek as bandziau, arba veikia tik reikia per toki suda paleidinet kas man netinka/nepatogu, arba su visokiai instaliavimais be intiko ir pns *s tai kol intiko nera tol veikia, paskui atsiranda ir "prisigauna", firewall irgi bandziau blokuot nepadejo
naują normaliai siunčiaus, .exe pakeiti, kažką ištrini ir viskas..1.18.0.0 versija, ten visokie dontcrack.exe ir t.t yra, readme yra, gal surasi tpb.
Man ir ta versija puikiai veikia. |
|
|