Ar pasiilgote mokyklos?
|
NoScope |
parašyta 31-08-2015 15:42
|
Geimeris

Įstojo: 29.08.11
|
Ryuk parašė:
Ghetto parašė:
10-a klasė...  egzaminai, įskaitos, kalbėjimas. Reikės pasistengt šitais metais. Nelabai laukiau šitų mokslo metų, nes egzaminai bus, sena mokykla kuri įgrisus iki gyvo kaulo
Nesijaudink, 10 klasės egzaminai yra izi pyzi 
Ten net ne egzaminai o kazkoks joke, juokinga kai zmones pries tuos pupus bando mokytis dar kazka, kai jie vapse nieko neleme |
|
|
|
tomuco |
parašyta 31-08-2015 16:20
|

Expertas

Įstojo: 20.08.13
|
Ghetto parašė:
10-a klasė...  egzaminai, įskaitos, kalbėjimas. Reikės pasistengt šitais metais. Nelabai laukiau šitų mokslo metų, nes egzaminai bus, sena mokykla kuri įgrisus iki gyvo kaulo
Nereikia taip jaudintis visi "egzai" lengvi, iš praeitų mokslo metų žinau O dabar 11 klasė, tai visai chillinsiu  |
|
|
|
Ghetto |
parašyta 31-08-2015 16:27
|

Geimeris

Įstojo: 18.07.13
|
Ryuk parašė:
Ghetto parašė:
Nesijaudink, 10 klasės egzaminai yra izi pyzi 
kaip nesistengiu mokytis, mokausi per vidurį... tai tik pasiskaitai prieš atsiskaityma info kurią reikėjo ir viskas , nekali nieko.. taip buvo ir 8kl patikrinime ir 10kl egzuose bus  |
|
|
|
Nojexas |
parašyta 31-08-2015 16:28
|

Expertas

Įstojo: 24.06.13
|
Jon4s4 parašė:
9-tokas būsiu,nauja mokykla,klasiokai,truputi jaudinuosi,bet noriu.
Tas pats ir man, tai aš ir kažkiek jaudinuosi
Redagavo Nojexas 31-08-2015 16:28 |
|
|
|
BecauseImBatman |
parašyta 31-08-2015 17:23
|

Geimeris

Įstojo: 03.05.11
|
Bet tai kaip niekas dar nesi*vojat, kad "pasiilgot" parašė klaidingai Čia tik šeip, prikolas ir viskas.
Man 11 klasė, pochui dūmai išvis Tik tiek, kad nauja škola, tai biški priprast reikės, bet tai čia vanduo 
Apie 10 klasės egzaminus galiu pasakyt tik tiek, kad tik ateik į jį ir užskaitys, kaip išlaikytą Mano klasioks iš matiekos 3 gavo, litvinų 3, bet pochui, praėjo be jokių mazgonių, nereik mižčiot tiek, nėra baisu Bi tik ateit reikia. |
|
|
|
Ryuk |
parašyta 31-08-2015 17:50
|

Geimeris

Įstojo: 23.06.10
|
Machinery parašė:
BecauseImBatman parašė:
Bet tai kaip niekas dar nesi*vojat, kad "pasiilgot" parašė klaidingai  Čia tik šeip, prikolas ir viskas.
Man 11 klasė, pochui dūmai išvis  Tik tiek, kad nauja škola, tai biški priprast reikės, bet tai čia vanduo 
Apie 10 klasės egzaminus galiu pasakyt tik tiek, kad tik ateik į jį ir užskaitys, kaip išlaikytą  Mano klasioks iš matiekos 3 gavo, litvinų 3, bet pochui, praėjo be jokių mazgonių, nereik mižčiot tiek, nėra baisu  Bi tik ateit reikia.
O kur čia "pasiilgot" žodyje klaida?
Pažiūrėk, pavadinime, "pasilgot" |
|
|
|
wan |
parašyta 31-08-2015 17:56
|

Geimeris

Įstojo: 25.01.11
|
Sugrįžtant prie 10 kl. egzaminų, atrodo baisu tik tada, kai dar nesi jų laikęs, aš prieš juos irgi nerimavau, kaip ten viskas bus ir pan., bet toli gražu nėra taip kaip visi galvoja. Tai tas pats, kas rašyt kontrą, tik su kalbėjimu sunkiau, ten jau reikia ir pasiruošimo, ir įdėti daugiau darbo. |
|
|
|
Wololo |
parašyta 31-08-2015 18:05
|
Geimeris

Įstojo: 18.04.15
|
Ryuk parašė:
Machinery parašė:
BecauseImBatman parašė:
Bet tai kaip niekas dar nesi*vojat, kad "pasiilgot" parašė klaidingai  Čia tik šeip, prikolas ir viskas.
Man 11 klasė, pochui dūmai išvis  Tik tiek, kad nauja škola, tai biški priprast reikės, bet tai čia vanduo 
Apie 10 klasės egzaminus galiu pasakyt tik tiek, kad tik ateik į jį ir užskaitys, kaip išlaikytą  Mano klasioks iš matiekos 3 gavo, litvinų 3, bet pochui, praėjo be jokių mazgonių, nereik mižčiot tiek, nėra baisu  Bi tik ateit reikia.
O kur čia "pasiilgot" žodyje klaida?
Pažiūrėk, pavadinime, "pasilgot"
Problem solved. |
|
|
|
Pavelas |
parašyta 31-08-2015 18:11
|

Geimeris

Įstojo: 23.03.09
|
Qiux parašė:
dažnai sapnuoju mokykla nesuprantu kodėl, jau kelis metus kankina  tokie sapnai, toks jausmas lyg būtų kažkas nepadaryta  bet ne nepasiilgiau
As tai buna sapnuoju koki matematikos egzamina ant kurio neesu pasiruoses, pilnai nieko nezinai. Kai atsibundu tai atsidustu is to dziaugsmo kad tai tik buvo sapnas. 
O, beje, nuo rytojaus man dvieju savaiciu atostogos. |
|
|
|
Wololo |
parašyta 31-08-2015 18:13
|
Geimeris

Įstojo: 18.04.15
|
Pavelas parašė:
Qiux parašė:
dažnai sapnuoju mokykla nesuprantu kodėl, jau kelis metus kankina  tokie sapnai, toks jausmas lyg būtų kažkas nepadaryta  bet ne nepasiilgiau
As tai buna sapnuoju koki matematikos egzamina ant kurio neesu pasiruoses, pilnai nieko nezinai. Kai atsibundu tai atsidustu is to dziaugsmo kad tai tik buvo sapnas.
O, beje, nuo rytojaus man dvieju savaiciu atostogos.
Ha. Pasisekė tamstai. Dabar galėsi su ironija linksmai žiūrėt kaip kiti kenčia ir pluša , o pats atsipūtęs  |
|
|
|
Osvaldon |
parašyta 31-08-2015 18:15
|
Expertas

Įstojo: 28.06.13
|
Pasiilgau, nes dabar esu studentas  |
|
|
|
TheImprezaWRX |
parašyta 31-08-2015 21:53
|

Geimeris

Įstojo: 31.08.11
|
nelabai pasiilgau, bet 11kl. tai jokiu egzu nebus ir tik 29 pamokos per savaite tai cj chill bus ir siaip idomu kaip bus nes siek tiek kitaip nei praitose klasese.
off topic:
galvojau cia nera zmoniu su nyan cat avataru tai uzsidejau as, bet pasirodo klydau  |
|
|
|
CountedIowa44 |
parašyta 31-08-2015 22:06
|

Expertas

Įstojo: 02.01.14
|
2 (12kl) Egzaminu da* bus, namu darbu nelabai turetu but, tokios chill pamokos, but still.. tie egzaminai :x |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 01-09-2015 11:44
|

Geimeris

Įstojo: 30.03.12
|
Wololo parašė:
based1G parašė:
CSOcomps parašė:
Kad mokykloj baisiau negu kalejime :/ Kalejime nors pasirupintu manimi 
kalejime nebuves, nesamoniu nerasyk. apsiverktum po savaites ir melstum laisves.
Žiūrint koks kalėjimas ir koks tavo charakteris.
Jeigu geranoriskai kelsi muila, tada kalejime turetu buti gerai.. arba ne. Tiesa sakant, mokyklos ilgiuosi truputi. Kazkaip keista. Pirma Rugsejo 1, o as sedziu namuose.. |
|
|