" creepy not scary "
Taigi, nusprendžiau pažiūrėt "Marianne", kadangi iš trailer'io atrodė ganėtinai promising ir galiu pasakyti - nustebino. Iš kart pasakau, nėra jis labai baisus (asmeniniu skoniu) vertinu 2/10, kadangi bene visi matyti siaubo filmai/shows yra 1/10 mano akimis. Neapsigaukit šiuo "žemu" įvertinimu, serialas išties vietomis privers pasijausti nepatogiai arba creeped out, ko kitiems padaryti nepavyko. Labiausiai patiko, kad nebuvo overuse'inami jumpscares, jų buvo tik keletas, o buvo naudojamas labiau vaizdinis / garsinis žaidimas žiūrovo jausmais. Show taip pat turėjo puikų cinematography. Žanro atžvilgiu, sakyčiau, kad visas serialas yra mišrus ir nepriskirčiau jo tik siaubo žanrui, kadangi dažnai pastebėjau ir komedinių elementų. Marianne yra prancūzų kūrybos, tad jo originalus įgarsinimas ir yra FR. Angliškas dub actingas yra tragiškas, tad patarčiau žiūrėti su titrais. Visą show sudaro 8 padoraus ilgio epizodai.
Įvertinimas - 9/10.
Rekomenduoju? - Taip.
Kažkaip užsimaniau ofisą peržiūrėt antrą kartą, vertas dėmėsio taip pat jei nesat matę. O šiaip labai norėčiau parekomenduoti šiuos serialus: Mr.Robot, Prison Break, Breaking Bad, How I met your mother, The Office, ko gero mėgstamiausi serialai asmeniškai.
Peržėjau Kill La Kill, labai patiko, iš pradžių visiška nesamonė pasirodė, bet palaipsniui pripratau prie lėkšto humoro ir net pradėjo patikt, beto storyline vėliau labai pagerėjo. Drąsiai galiu rekomenduot, jei patinka lengvo tūrinio anime. 8/10
Peržėjau Monster, labai patiko. Vienas geresnių psichologinių anime. Būtų nuostabus, pradžia labai sužavėjo, bet ties 'bibliotekos' arc prasidėjo visokie cliche, kvaili ir nerealistiški dalykai. Gerai, kad poto vėl sugrįžo į savo vėžęs ir išlaikė aukštą kokybę iki pabaigos. Įdomūs ir įsimintini veikėjai, tikroviškas piešimo stylius, , painus siužetas, labai daug mystikos ir nors ilgas, nėra lėto tempo. 8/10
Beto peržėjau 2 nuostabius kinus. Scent of a Woman (1992) ir Dancer in the Dark (2000). Abu mano nuomone šedevrai. Scent of a Woman apie character development ir draugystę, Dancer in the Dark labai liūdnas ir pesimistiškas kinas, dar ir miuziklas tuo pačiu, nuostabi Björk muzika tik sustiprina efektą, beto visos dainos turi kontekstą ten būti, o ne šiaip kaip daugumoje miuziklų iš niekur dainuot pradeda. Abiems kinams drąsiai duodu 10/10.
Sveikučiai, toks iškilo klausimas, ką mėgstate užkandžiauti bežiūrint filmus? Man asmeniškai patinka valgyti kažką saldžiai bežiūrint filmą tai nulekiu čia: https://candypop.lt/ Tai pasidalinkite ką jūs mėgstate užkandžiauti
Mane domina vienas dalykas, ar gerai žiūrėt filmus terasoje ? Kaip tik galvoju statytis poilsio erdvę kartu su https://montis.lt/ ir nežinau, ar bus geras vaizdas bent jau vakarais ? Nes dienos metu tai turbūt be šansų? Kaip galvojate? Ar turite terasą, kurioje žiūrit filmus?