[Accounts.lt] Steam, Origin žaidimai! Pigiai!
|
AccountsLT |
parašyta 09-02-2016 19:58
|

Pažengęs

Įstojo: 09.02.16
|
Ei, žiema jau artėja į pabaigą ir jau visai nedaug liko iki pavasario. Deja, žiema sniegu mus nepalepino, tačiau mes nusprendėme JŪS palepinti žaidimais ir paskelbėme ŽIEMOS IŠPARDAVIMĄ!!!
Taip, taip, net 20 populiariausių žaidimų, tokių kaip Counter-Strike: Global Offensive, GTA V, Minecraft, Call of Duty, RUST, pateko į IŠPARDAVIMĄ.
Counter-Strike: Global Offensive 5,99
PayDay 2 3,99
GTA V 19,99
Minecraft 6,99
RUST 5,99
Taip pat norime pristatyti Jums naujieną Slaptas Pasiūlymas GOLD.
VOS už 1,49 Jus turite galimybę įsigyti tokius žaidimus kaip:
Minecraft, CS:GO, Need for Speed: Rivals, Battlefield 4, Simcity 5, Sims 4 ir daug kitų!
Viskas priklauso nuo Jūsų sėkmės.
Siūlome nedelsti ir pasiruošti pavasariui su šiais, nerealiai smagiais žaidimais!!
PREKIŲ KIEKIS RIBOTAS!
KONKURSAS!
Galimybė laimėti 2 Counter-Strike: Complete!
Konkurso sąlygas rasite čia: https://www.faceb...counts.lt
KONKURSAS!
Redagavo AccountsLT 14-02-2016 23:16 |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 09-02-2016 20:02
|

Geimeris

Įstojo: 23.02.11
|
Čia kaip supratau tik account'ais pardavinėjat ar pačius žaidimus ? |
|
|
|
Wololo |
parašyta 09-02-2016 20:25
|
Geimeris

Įstojo: 18.04.15
|
Lukasamba parašė:
Čia kaip supratau tik account'ais pardavinėjat ar pačius žaidimus ?
Ir tą , ir tą. Su acc pirkimu yra rizika. |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 09-02-2016 22:46
|

Geimeris

|
Kažkaip įtartinai, viskas labai pigu, rašė jog gali ne tik naują acc su žaidimu parduot, bet jam davus prisijungimo duomenis, jis gali tipo aktyvuot mano paskyroje...Kas per * |
|
|
|
AccountsLT |
parašyta 09-02-2016 23:08
|

Pažengęs

|
Smagu, kad domitės mūsų parduotuve Mūsų išpardavime išdėstytos prekės yra pigios, nes šiuo metu Steam parduotuvėje vyksta akcija ir mes turime galimybę sumažinti kainą.
Norėtusi paminėti jog mūsų parduotuvė sėkmingai savo veikla užsiima apie 5 metus. Per šį laikotarpį buvo išdalinta keli, jei net ne keliasdešimt tūkstančių žaidimų. Galite apsilankyti mūsų Facebook tinklapyje ir įsitikinti asmeniškai. Taip pat parduotuvės tinklapyje galite rasti Payserą saugumo ženklą, kuris užtikrina jog mes skaidriai užsiimame savo veikla.
Kalbant apie aktivaciją tiesiogiai į paskyrą, tai nėra būtina. Jūs galite žaidimą įsigyti įprastai. Tačiau būna žmonių kurie pageidauja, jog žaidimas būtų aktyvuotas į jų paskyrą, todėl mes šią paslaugą pradėjome siūlyti ir kitiems klientams.
Tikimės jog bent truputi pasidarė aiškiau, jeigu turėsite klausimų ar abejonių - kreipkitės. Būtinai bandysime viską paaiškinti ir padėti 
|
|
|
|
Rufinaz |
parašyta 09-02-2016 23:15
|

Geimeris

Įstojo: 08.12.14
|
Scam as *. Klasiokas pirko giftą tai jam acc atsiuntė, o po mėnesio nebeėjo prisijungt į acc, pakeisti duomenys buvo. Bent aš iš čia niekada nepirkčiau. Ir šiaip yra internete blogų atsiliepimų apie šią parduotuvę. |
|
|
|
CrazyCat |
parašyta 09-02-2016 23:37
|

Expertas

Įstojo: 11.06.12
|
Mano draugai kaip ir aš esame pirkę iš čia ir galime dėti +REP nes iki šiol niekam niekas nebuvo kaip kolega viršui buvo pasakęs. Minusas tai ,kad ilgas tarpas kada jūs atsiunčia visus duomenis.
|
|
|
|
AccountsLT |
parašyta 09-02-2016 23:38
|

Pažengęs

|
Rufinaz parašė:
Scam as *. Klasiokas pirko giftą tai jam acc atsiuntė, o po mėnesio nebeėjo prisijungt į acc, pakeisti duomenys buvo. Bent aš iš čia niekada nepirkčiau. Ir šiaip yra internete blogų atsiliepimų apie šią parduotuvę.
Sveiki,
Turime pora pastebėjimų bei klausimų Jūsų draugui.
1) Pradėkime nuo to, jog reikia skaityti ką perkate, akivaizdžiai parašyta, jog tai yra paskyra. Jeigu draugas pageidavo aktyvuoti žaidimą į savo paskyrą, jis privalėjo nurodyti tai komentaruose prie užsakymo.
2) Jeigu draugas negalėjo prisijungti prie paskyros, tai toli gražu ne mes dėl to esame kalti. BET net ir tokiais atvejais, mes visada suteikiame pagalbą bei konsultaciją kiekvienam mūsų klientui.
3) Visos paskyros yra naujos. Jums yra suteikiami patys pirminiai duomenys. Tokiu būdu parašę į Steam support, Jūs galite labai lengvai atgauti paskyrą.
Būtų malonu, jeigu Jūsų draugas prisistatytų asmeniškai, parašytų mums privačią žinutę el. paštu, Skype arba paskambintų telefonu. Ir tik tada mes galėsime padėti. 
Mes gerbiame kiekvieno žmogaus nuomonę, tačiau Jūsų komentaras yra labiau panašus į šmeižtą nei į atsiliepimą.
Pagarbiai. |
|
|
|
RaGe |
parašyta 09-02-2016 23:51
|
Geimeris

Įstojo: 27.05.12
|
Esu daug kartu skaitęs apie cardintus minecraft accountus.
Redagavo RaGe 09-02-2016 23:51 |
|
|
|
AccountsLT |
parašyta 10-02-2016 00:01
|

Pažengęs

|
RaGe parašė:
Esu daug kartu skaitęs apie cardintus minecraft accountus.
Jeigu daug skaitėte, turėjote žinoti, jog cardintos Minecraft paskyros dingsta savaitės bėgyje. |
|
|
|
Skersvejis |
parašyta 10-02-2016 13:32
|
Geimeris

Įstojo: 27.01.16
|
Damn. Senai žinau apie jūsų tuos pardavimus, apgaudinėjat ir tiek, stebiuosi, kad dar kažkas iš jūsų perka. |
|
|
|
LuckyGrims |
parašyta 10-02-2016 13:41
|
Pažengęs

Įstojo: 11.05.15
|
tiesiog pirkit is G2A . Com ir viskas, pigu , ir jokios rizikos ... |
|
|
|
ToRo |
parašyta 10-02-2016 14:41
|

Expertas

Įstojo: 18.04.14
|
Pirkau gal prieš 6mėn acc, visus prisijungimo duomenis gavau per ~10 min, viskas puikiai.  |
|
|
|
AccountsLT |
parašyta 10-02-2016 20:16
|

Pažengęs

|
Skersvejis parašė:
Damn. Senai žinau apie jūsų tuos pardavimus, apgaudinėjat ir tiek, stebiuosi, kad dar kažkas iš jūsų perka.
Norime pasidomėti ar šį informacija yra iš nuogirdų ar Jūs asmeniškai buvote apgautas? Kadangi nuogirdos yra ne pati patikimiausia informacija. Dažnas atvejis, kai žmonės tiesiog pamiršta savo duomenys, nes buvo prisijungę prieš pusę metų, o tada kaltina pašalinius.
Jeigu asmeniškai Jūs ar draugai buvo įsigiję prekių pas mus ir liko, kaip sakote "apgauti", tada mes rekomenduojame susisiekti su mumis elektroniniu paštu, Skype, Facebook ar paskambinti į mobilų telefoną. Bandysime drauge išsiaiškinti kas įvyko ir padėti Jums
Redagavo AccountsLT 10-02-2016 22:05 |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 10-02-2016 21:04
|

Geimeris

|
Man nereikia antros anketos, tai tipo jūs galit aktyvuot žaidimą per mano anketą ? O kokiu būdu ? CD Key ? |
|
|
|
AccountsLT |
parašyta 10-02-2016 21:10
|

Pažengęs

|
Lukasamba parašė:
Man nereikia antros anketos, tai tipo jūs galit aktyvuot žaidimą per mano anketą ? O kokiu būdu ? CD Key ?
Galime tiesiogiai aktyvuoti žaidimą į Jūsų paskyrą. Jeigu Jūs domina toks būdas, patariame susisiekti asmeniškai, geriausiai per Skype. |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 11-02-2016 19:25
|

Geimeris

|
Šiandien pirkau Rocket League iš jų, 7 eur kainavo, G2A mačiau kartą 10 eur buvo, taigi irgi nemaniau, kad čia viskas ok, maniau scam, bet viskas puikiai, prašiau, kad mano anketoje aktyvuotu, viskas ok, žaidimas jau mano anketoje, galite drąsiai pirkti nedvejodami. |
|
|
|
STEAM zaidimai |
parašyta 11-02-2016 20:45
|

Geimeris

Įstojo: 04.09.13
|
Lukasamba parašė:
Šiandien pirkau Rocket League iš jų, 7 eur kainavo, G2A mačiau kartą 10 eur buvo, taigi irgi nemaniau, kad čia viskas ok, maniau scam, bet viskas puikiai, prašiau, kad mano anketoje aktyvuotu, viskas ok, žaidimas jau mano anketoje, galite drąsiai pirkti nedvejodami.
Na, G2A Rocket League kaina 4 yra - https://www.g2a.c...u-cis.html |
|
|
|
Wololo |
parašyta 11-02-2016 22:11
|
Geimeris

Įstojo: 18.04.15
|
Čia RUS/CIS regionui skirtas gift'as , jį aktyvuosi ir žaisi tik su rusais arba čiurkom iš Centrinės Azijos , nebent sėdi su VPN. GLOBAL regiono gift'as brangiau atsieina , bet bent žaidi be apribojimų. |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 11-02-2016 22:18
|

Geimeris

|
STEAM zaidimai parašė:
Lukasamba parašė:
Šiandien pirkau Rocket League iš jų, 7 eur kainavo, G2A mačiau kartą 10 eur buvo, taigi irgi nemaniau, kad čia viskas ok, maniau scam, bet viskas puikiai, prašiau, kad mano anketoje aktyvuotu, viskas ok, žaidimas jau mano anketoje, galite drąsiai pirkti nedvejodami.
Na, G2A Rocket League kaina 4 yra - https://www.g2a.c...u-cis.html
Kažkas neskaito pavadinimo, Rocket League STEAM CD-KEY RU/CIS
Tik šios šalys tegali aktyvuoti šį žaidimą:
Warning! This product is region locked and CAN be activated and played in the following countries: Russian Federation, Belarus, Ukraine, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Republic of, Tajikistan, Turkmenistan and Uzbekistan.
Tai va, o kad galėtum žaist Lietuvoje, turi pirkti global, kuris dabar kainuoja 12eur. Šičia daug pigiau. |
|
|