Nauja svetainė, panaši į tremorgames, tik dar geresnė - Gamekit.com
|
LiuCyFeR |
parašyta 10-02-2016 19:36
|

Pažengęs

Įstojo: 24.02.12
|
Sveiki,
Noriu Jums Geimeriai, pristatyti svetainę, tai Gamekit.com.
Paprastai sakant Gamekit yra socialinės žiniasklaidos svetainę žaidimams bei esport'ui. Tačiau jie taip pat turi ir taškų (PTS) sistemą, už kuriuos galite įsigyti žaidimus, Steam Gift Card'us , dalyvauti "Giveaways" kuriuose tai pat galitė laimėti žaidimus, skin'us, Gift card'us bei daugybė kitų dalykų VISIŠKAI NEMOKAMAI...!! :)
Būdai gauti taškus(PTS):
- Kviesti draugus ir gauti 10% nuo jų uždirbtų taškų (PTS)
- Vykdant misijas (Task)
- BEI žaidžiant žaidimus :)
Būčiau labai dėkingas jei prisijungtumėte prie manęs
Pakvietimų nuorada https://gamekit.c...-LiuCyFeR/
Video apžvalga anglų kalba ( https://www.youtu...e=youtu.be )
Sėkmės! Jei kyla kokių tai klausymų galite drasiai rašyti man į PM :) |
|
|
|
SkirLou |
parašyta 10-02-2016 19:57
|

Geimeris

Įstojo: 10.08.15
|
Ar yra įrodymų, jog uždirbti žaidimai ir prizai atiduodami? |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 10-02-2016 21:05
|

Geimeris

Įstojo: 23.02.11
|
SkirLou parašė:
Ar yra įrodymų, jog uždirbti žaidimai ir prizai atiduodami?
Tššš...Headshot |
|
|
|
LiuCyFeR |
parašyta 11-02-2016 14:34
|

Pažengęs

|
Pirma, Ji buvo paskelbta Nick Bunyun (garsaus Rumunų Youtuberio su ~800k sub.) tai labai abejoju ar ji galėtu būtų kažkoks scam'as 
Antra, ją naudojasi labau daug esport'o žaidėjų komandų, Youtuberių, Blogerių ir t.t.
Taip kad Jums chebra spresti, scamas tai ar ne 
O dėl prizus nieko negaliu pasakyti, nes nesurinkau kolkas pakankamai PTS todėl, kad būtų greičiau , ją pasidalinau su Jumis. peace! ^^ |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 11-02-2016 14:45
|

Geimeris

Įstojo: 04.09.13
|
McFestas parašė:
Pirma, Ji buvo paskelbta Nick Bunyun (garsaus Rumunų Youtuberio su ~800k sub.) tai labai abejoju ar ji galėtu būtų kažkoks scam'as 
Antra, ją naudojasi labau daug esport'o žaidėjų komandų, Youtuberių, Blogerių ir t.t.
Taip kad Jums chebra spresti, scamas tai ar ne 
O dėl prizus nieko negaliu pasakyti, nes nesurinkau kolkas pakankamai PTS  todėl, kad būtų greičiau , ją pasidalinau su Jumis. peace! ^^
tie youtuberiai naudojasi tuo, kad tai pigus ref. naudok smegenine, o ne buka avis buk. |
|
|
|
vytiokas |
parašyta 11-02-2016 15:24
|

Geimeris

Įstojo: 09.11.11
|
Būsiu realistas o ne optimistas , nieko už dyka už jokius ten clickus nieko neišpeši esi biednas ? neturi iš ko nusipirkti žaidimų ? Blogos salygos gyventi ? Turi rankas , kojas eik padirbėk , kaimynams padėk , pvz gyveni kaime , kokias malkas sukapok , ūkyje padėk kitam , užsidirbk ant žaidimo ne bomžauk internete. Aš nieko ižeisti nenoriu , bet kaip jums siaubinga yra padėti gatvėje kokiam benamiui , tai man yra siaubinga matyti kaip jaunimas valkatauja internete uz 5euro centus per dieną.
Redagavo vytiokas 11-02-2016 15:25 |
|
|
|
Wololo |
parašyta 11-02-2016 15:57
|
Geimeris

Įstojo: 18.04.15
|
Laiko gaišimas. Čia kaip su G2A Goldmine reflink'ais. Streamer'iai , Youtuber'iai ir kitos interneto įžymybės naudojasi jais ir gauna ko nori , o paprastiems žmonėms jokios naudos. |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 11-02-2016 17:47
|

Geimeris

Įstojo: 23.02.11
|
vytiokas parašė:
Būsiu realistas o ne optimistas , nieko už dyka už jokius ten clickus nieko neišpeši esi biednas ? neturi iš ko nusipirkti žaidimų ? Blogos salygos gyventi ? Turi rankas , kojas eik padirbėk , kaimynams padėk , pvz gyveni kaime , kokias malkas sukapok , ūkyje padėk kitam , užsidirbk ant žaidimo ne bomžauk internete. Aš nieko ižeisti nenoriu , bet kaip jums siaubinga yra padėti gatvėje kokiam benamiui , tai man yra siaubinga matyti kaip jaunimas valkatauja internete uz 5euro centus per dieną.
Agree. |
|
|
|
LiuCyFeR |
parašyta 11-02-2016 18:40
|

Pažengęs

|
nu blin gryni lietuviai, kad tik apšik kita ir pastumt ant kito rep..
esme tokia, niekur aš nebomžauju, tiesiog ta svetainė radau ne dėl bomžavimo, o dėl esporto naujienų , jin man pasirode įdomi ir visualiai graži, bei informacina yra įkeliama greitai, BET kadangi ten taip pat yra ir PTS sistema why not ja nepasinaudojus ? man nerūpi, surinksiu kažką, nesurinksiu, ne dėl to ten esu ... tik just norėjau pasidalint su geimeriu liaudim šia daug kuo žavinčia svetainę ... peace .. |
|
|
|
Medinis Akmuo |
parašyta 11-02-2016 18:51
|

Geimeris

Įstojo: 07.08.13
|
McFestas parašė:
nu blin gryni lietuviai, kad tik apšik kita ir pastumt ant kito  rep..
esme tokia, niekur aš nebomžauju, tiesiog ta svetainė radau ne dėl bomžavimo, o dėl esporto naujienų , jin man pasirode įdomi ir visualiai graži, bei informacina yra įkeliama greitai, BET kadangi ten taip pat yra ir PTS sistema why not ja nepasinaudojus ? man nerūpi, surinksiu kažką, nesurinksiu, ne dėl to ten esu ... tik just norėjau pasidalint su geimeriu liaudim šia daug kuo žavinčia svetainę ... peace ..
Jei nerūpėtų tau tie PTS, neprašytum kitų registruotis per tavo nuorodą. Vietoj to, galėjai tiesiog numest gryną nuorodą, be jokių reff. Bandai išsisukt stumdamas ant savų lietuvių, nors pats toks esi. |
|
|
|
LiuCyFeR |
parašyta 11-02-2016 20:33
|

Pažengęs

|
neprašau tiesiog būtų neprošal jei per ją kažkas užsiregintu 
"gryna" nuoradą numečiau net 2 kart |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 11-02-2016 20:35
|

Geimeris

Įstojo: 04.09.13
|
aklos avies kurta tema.
tiesiog ignoruokit ir vsio. |
|
|
|
Twii |
parašyta 12-02-2016 00:12
|
Geimeris

Įstojo: 26.08.14
|
Na va patikrinau. Puslapis gan prastas o gal tik jo pradžia čia nes prisijungus pradžioj gavau 5 taškus, ten rašo pridėti numerį ir gausi dar taškų na o paspaudus numeta vėl į ta patį puslapį tik be pačio pasirinkimo, tas pats ir su kitais 3 pasiūlymais. Taigi galvoju gerai tai pažaiskime žaidimą kokį ir patikrinti, nuėjau į listą su žaidimais kurie duoda taškus ir pamačiau team fortress 2 pasijungiau (Pamačiau kaip update'inos po paskutinio kart kai pajunges buvau) tai pažaidžiau apie 2h galvoju gal taškų bus susikaupę bet ne kaip buvo 5 taip ir liko. Ką galiu pasakyti tai dabar neapsimoka jungtis prie puslapio, bet jeigu projektas veiks tai po mėnesio ar kito tikrai verta jungtis. |
|
|