Yra kažkoks laidas-konverteris, iš hdmi į vga pereina, kaip tik nesenai draugas naujame PC su tuo susidūrė, tai artimiausioje elektronikos parduotuvėje turėtų būti.
SkirLou parašė:
Yra kažkoks laidas-konverteris, iš hdmi į vga pereina, kaip tik nesenai draugas naujame PC su tuo susidūrė, tai artimiausioje elektronikos parduotuvėje turėtų būti.
* ne mano xbox tai žinai pasiskolinęs esu ir pirkt nelabai noriu galvojau kad taip žinai hdmi įkišiu ir vaizdas bus garsas dzin. Hdmi į dėžė ir į xbox
Taip , nes yra perėjimai iš VGA į HDMI ir atvirkščiai , ar juos palaikys jau kyla atskiras klausimas. Dar viskas priklauso nuo tavo monitoriaus. Jei tavo monitoriaus reaction time didesnis nei 5ms ir ekranas nedidesnis , nei 18 colių - nevark ir junk prie TV.
Sveiki. Užsinorėjau pažaist GTA SA sena gera game dar karteli po n metų. Klausimas iš kur jį galėčiau parsisiust ? Nes siunčiaus iš vieno puslapio piratinio, tai man nekontaktuoja kažko su pelyte.
Sveiki. Gal kažkas susidūrėt su Nba 2k26 problema, kai paspaudi žaisti rungtynes kraunasi ir išsijungia ? Driveriai atnaujinti, paleisti as admin ir išbandyta, steam verify irgi padaryta...