MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 80

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,829
Naujausias Narys: skirmantas39
Peržiūrėti temą
Gameris.lt :: Programinė ir techninė įranga :: Techninė įranga
Kas naršo čia? 1 svečiai
 Spausdinti temą
Samsung Galaxy A5 (2016)
123
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2016 12:26
Skillas

Įstojo: 28.10.13

Sveiki. Noriu paklaust kaip jums naujasis "Samung Galaxy A5 (2016)"? Norėčiau jį pirkt, bet taip ir neapsiprendžiu. Gal patarsite ar apsimoka pirkt ar ne :)

Siųsti privačią žinutę
Multi Dogis
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2016 12:41
Pažengęs

Įstojo: 19.03.16

Palygink Antutu benchmarkus su kitais telefonais ir pamatysi

Siųsti privačią žinutę
KTooTa
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2016 13:34
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 04.08.11

Apsimoka. Sesuo turi, pats esu rankose laikęs ir man jis tikrai patiko. Greitas, didelė raiška, RAM užtenka, procesorius irgi geras, atminties kaip ir įprastai dabar 16 gb, kamera 13 MP (labai gera kokybė). Bent jau man jis tikrai patiko. Turiu irgi A5 tik 2015 metų, nelabai jie stipriai ir skiriasi, bet 2016 vistiek geresnis. Nemažai jau laiko turiu, ir tikrai nesiskundžiu lagais ar dar kuom. Svarbiausia neužkrauti atminties ir viskas bus tvarkoj :)
Redagavo KTooTa 21-03-2016 13:35

Siųsti privačią žinutę
ReklamuojuLaikiux
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2016 16:24
Geimeris

Įstojo: 15.07.14

Nepsimoka, po puse metu lagynas bus ne telefonas, daug geresniu variantu yra su android ir dar pigesni. Parsivezem 5 samsungus 2 is 5 neveikia sklandziai kaip kiti tel vos tik injungus tai kokia ten kokybe...

Siųsti privačią žinutę
Wololo
#5 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2016 16:29
Geimeris

Įstojo: 18.04.15

ReklamuojuLaikiux parašė:
Nepsimoka, po puse metu lagynas bus ne telefonas, daug geresniu variantu yra su android ir dar pigesni. Parsivezem 5 samsungus 2 is 5 neveikia sklandziai kaip kiti tel vos tik injungus tai kokia ten kokybe...

Root ir problemų nebėra.

http://gameris.lt/profile.php?lookup=8345 Siųsti privačią žinutę
ReklamuojuLaikiux
#6 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2016 17:20
Geimeris

Wololo parašė:

Root ir problemų nebėra.

ne sau emem, pravezimui bet cia nesamone ispakuoji telefona injungi dar net 1 zinutes neissiuntes eini pro appsus slankioji matai kaip lagina..

Siųsti privačią žinutę
Wololo
#7 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2016 20:03
Geimeris

Wololo parašė:

Root ir problemų nebėra.

ne sau emem, pravezimui bet cia nesamone ispakuoji telefona injungi dar net 1 zinutes neissiuntes eini pro appsus slankioji matai kaip lagina..

Dėl to daugelis ir vengia labai žymių brand'ų ragelių.

Wololo
#8 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2016 20:03
Geimeris

Wololo parašė:

Root ir problemų nebėra.

Dėl to daugelis ir vengia labai žymių brand'ų ragelių.

kenzas
#9 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2016 20:52
Pažengęs

Įstojo: 09.12.14

Niekas nelagins jei atminties neužkrausi aš pats turiu 2016 metu ir man niekas nelagina

Siųsti privačią žinutę
KTooTa
#10 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-03-2016 11:14
Vartotojo avataras

Geimeris

kenzas parašė:
Niekas nelagins jei atminties neužkrausi aš pats turiu 2016 metu ir man niekas nelagina
Būtent. Reikia mokėti naudotis, saugoti, valyti ir viskas bus tvarkoj.

Siųsti privačią žinutę
ReklamuojuLaikiux
#11 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-03-2016 12:16
Geimeris

KTooTa parašė:
kenzas parašė:

tai ka siulai 1 apps issirasyt ir fsio uztenka :D? Kam tada ta atmintis skirta jeigu negali jos naudot. Kodel ant kitu telefonu nera tokiu problemu? nekalbu apie kinietiska slamsta

Siųsti privačią žinutę
KTooTa
#12 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-03-2016 13:14
Vartotojo avataras

Geimeris

KTooTa parašė:
kenzas parašė:

tai ka siulai 1 apps issirasyt ir fsio uztenka :D? Kam tada ta atmintis skirta jeigu negali jos naudot. Kodel ant kitu telefonu nera tokiu problemu? nekalbu apie kinietiska slamsta
Todėl, kad yra toks dalykas kaip atminties kortelės, jeigu negirdėjai, protinguoli... 32 gb kortelės pilnai užtenka. Niekas nesako, kad visiškai ten jau tos vietos nenaudot, tiesiog kad būtų kažkiek bent rezerve. Pas mane tarkim iš 16 gb telefono laisvos atminties yra 8 gb, o visą kitą į atminties kortelę instaliuoju/keliu, todėl problemų nematau.
Redagavo KTooTa 22-03-2016 13:17

Siųsti privačią žinutę
ReklamuojuLaikiux
#13 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-03-2016 16:17
Geimeris

KTooTa parašė:
KTooTa parašė:
kenzas parašė:

Todėl, kad yra toks dalykas kaip atminties kortelės, jeigu negirdėjai, protinguoli... 32 gb kortelės pilnai užtenka. Niekas nesako, kad visiškai ten jau tos vietos nenaudot, tiesiog kad būtų kažkiek bent rezerve. Pas mane tarkim iš 16 gb telefono laisvos atminties yra 8 gb, o visą kitą į atminties kortelę instaliuoju/keliu, todėl problemų nematau.

Tai papasakok kodel ant kitu telefonu nera tokiu bedu, cia xuijnia yra imt telefona ir dar rupintis visokiais rezvervais :DD
zodziu apibendrinus yra daug geresniu variantus uz tavo a5 uz panasia kaina

Siųsti privačią žinutę
KTooTa
#14 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-03-2016 19:52
Vartotojo avataras

Geimeris

KTooTa parašė:
KTooTa parašė:
kenzas parašė:

Tai papasakok kodel ant kitu telefonu nera tokiu bedu, cia xuijnia yra imt telefona ir dar rupintis visokiais rezvervais :DD
zodziu apibendrinus yra daug geresniu variantus uz tavo a5 uz panasia kaina
Su betkokiu telefonu atsiranda bėdų dėl lago, jeigu su juo pradedi visokias nesamones dirbt, tas pats kas ir su kompiuteriu. Nesvarbu kokio galingumo jis būtų, jeigu pradedi be galo, be krašto siunteliotis visokias nereikalingas nesamones, nevalai nuo nereikalingų failų, ne restartuoji - jis vistiek anksčiau ar vėliau pradės lagint, todėl gali man nieko neįrodinėti :) Matosi, kad nelabai išmanai technikos veikimo sklandumo principą. Šūdo aš žmogui nekiščiau, tuo labiau jeigu pats nesu išbandęs ir panašiai, o kai, matai, esu valdęs Galaxy A5 gan nemažai, tai žinau ką sakau, priešingai nei tu. Išmok naudotis telefonais, pasiskaityk daugiau google ir nebus jokių bėdų :) Tema baigta, gali neatrašinėt :)

Siųsti privačią žinutę
Wololo
#15 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-03-2016 20:32
Geimeris

KTooTa parašė:
Su betkokiu telefonu atsiranda bėdų dėl lago, jeigu su juo pradedi visokias nesamones dirbt, tas pats kas ir su kompiuteriu. Nesvarbu kokio galingumo jis būtų, jeigu pradedi be galo, be krašto siunteliotis visokias nereikalingas nesamones, nevalai nuo nereikalingų failų, ne restartuoji - jis vistiek anksčiau ar vėliau pradės lagint, todėl gali man nieko neįrodinėti :) Matosi, kad nelabai išmanai technikos veikimo sklandumo principą. Šūdo aš žmogui nekiščiau, tuo labiau jeigu pats nesu išbandęs ir panašiai, o kai, matai, esu valdęs Galaxy A5 gan nemažai, tai žinau ką sakau, priešingai nei tu. Išmok naudotis telefonais, pasiskaityk daugiau google ir nebus jokių bėdų :) Tema baigta, gali neatrašinėt :)

Tiesą sakant Samsung rageliai turi potencialą strigti dėl TouchWiz ir programų , kurios yra priverstinai kišamos. Nori jų atsikratyti - darai root arba rašaisi Stock Android OS.
Redagavo Wololo 22-03-2016 20:33

KTooTa
#16 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-03-2016 20:51
Vartotojo avataras

Geimeris

Wololo parašė:
KTooTa parašė:

Tiesą sakant Samsung rageliai turi potencialą strigti dėl TouchWiz ir programų , kurios yra priverstinai kišamos. Nori jų atsikratyti - darai root arba rašaisi Stock Android OS.
Šitą esu girdėjęs, bet vistiek, jau kaip ir sakiau, nemažai laiko turiu A5 ir nesiskundžiu jokiais lagais. Ir pas mane nėra root, nei ko kito, tiesiog po kiekvieno darbo su telefonu išvalau visus procesus ir optimizuoju telefono būseną, kad neliktų to, ko nereikia, o tai užima maximum 10 sekundžių. Rankos tikrai nenukris kaskart tai padaryti ir kelis kart per savaitę išjungti ir įjungti patį telefoną.
Redagavo KTooTa 22-03-2016 20:52

Siųsti privačią žinutę
peršokti į forumą:
Panašios temos
Tema Forumas Ats. Naujausia žinutė
Samsung galaxy s7 ar j7 2017 Techninė įranga 2 10-05-2018 19:41
Sveiki Reik Pagalbos Su Sniper Elite 4 ir hitman 2016 Žaidimų pagalba 3 21-02-2017 17:03
2016 zaidimai Žaidimų diskusijos 256 04-02-2017 14:42
Steam Winter Sale 2016 Žaidimų naujienos 10 24-12-2016 23:12
Iphone 6s vs samsung galaxy s7 Techninė įranga 11 07-12-2016 18:28
Prisijungti

Dar ne narys?
Registruotis.

Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

03/03/2025 19:33
kurias pavyzdžiui? :D

27/02/2025 17:02
Patinka man kai lavonyno temas prikelia is 2017 blemba :D niekas nesikeicia

23/02/2025 14:21
Sekmadieniaujam :)

23/02/2025 11:52
Ka gero gameris :D

01/02/2025 19:34
High-Five, šestadienis geras. :)

01/02/2025 16:19
Sveiki sveiki, kaip jūsų šeštadienis einasi?

08/01/2025 18:18
Rimante31, atrašiau į email.

08/01/2025 18:04
Kaip reikia parsisiųsti žaidima multimilijonierius

01/01/2025 00:36
Aš irgi visus noriu pasveikinti (party)

01/01/2025 00:17
Visus su naujais metais

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER