MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 113

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,861
Naujausias Narys: Lariss222
Peržiūrėti temą
Gameris.lt :: Laisvalaikis :: Kinas, TV, Video
Kas naršo čia? 1 svečiai
 Spausdinti temą
Youtube kanalas ( funny moments and walktroughs)
Kugel
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 05-04-2016 17:47
Pažengęs

Įstojo: 03.08.15

Sveiki. Taigi inkeliau per ta laika dar keleta video. Ir stai cia yra naujausias nesenai inkeltas:

https://www.youtu...r87usy54I

Galit apsilankyti ir ivertinti. Ir zinoma jei jis jums patinka, paspauskite LIKE button ir subscribe!

Dekui, tas kas nepagailejo savo laiko! :)

Mano video pagrindas bus anglu kalba:
https://www.youtu...3TanfE0-bw

Siųsti privačią žinutę
BecauseImBatman
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 06-04-2016 14:59
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 03.05.11

Varshkėtis irgi tavo kanalas? Tai kam tau dviejų reik???

Siųsti privačią žinutę
EETFUK
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 06-04-2016 15:21
Pažengęs

Įstojo: 14.03.16

BecauseImBatman parašė:
Varshkėtis irgi tavo kanalas? Tai kam tau dviejų reik???
Draugo čia mano, btw aš nekuriu anglišku video... Tiesiog kažkada žaidėm ir filmavo net nesakes ir ikėlė :D
Redagavo EETFUK 06-04-2016 15:21

Siųsti privačią žinutę
BecauseImBatman
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 06-04-2016 21:23
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 03.05.11

Tai tu turi koki kanala ar ne? :D Gal tu tas karka eis? Ar Benas? :D

Siųsti privačią žinutę
EETFUK
#5 Spausdinti pranešimus
parašyta 06-04-2016 21:41
Pažengęs

Įstojo: 14.03.16

BecauseImBatman parašė:
Tai tu turi koki kanala ar ne? :D Gal tu tas karka eis? Ar Benas? :D

Jo kanalą turiu, bet aš nei Karka nei Benas, jie mano video varikliukai :D

Siųsti privačią žinutę
PheonixWright
#6 Spausdinti pranešimus
parašyta 08-04-2016 20:38
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 11.10.12

Pasakysiu tai ka as maciau, ir prie ko galiu kabintis...

1. Funny moment video`s jeigu angliskai darai, tai ziurek kad ir chebra angliskai kalbetu, o ne lietuviskai kalbat, o ir po to subtitrus darote...

2. The Suffering Playtrough, vienas dalykas sureguliuok garsa !!!! as tavo balso negirdziu nes zaidimas viska uzpildo... tam daryti geriausia butu tureti Dxtory.

3. Black sides - REMOVE THAT STUFF jeigu 720p ju neturi buti, o tai reiskia kad upscale darai kas reiskia kad pjauni video kokybe...

4. Anglu kalba is kalbejimo sprendziant nesiseka.... Stringi kalbedamas, bandai daryti jokes, bet nesigauna....

5-1 Facecam - Skirta fiksuoti reactions arba jeigu nori daryti commentary style video`s su face cam, ok daryk, bet del dievo meiles pasiemi siaubo zaidima ir poker face.... #Emilywantstoplay... pasizaisk jumpscare game daugiau gal tos reactions, atsigaus....

5-2 Persideliok kambari daiktus, nes Facecam, rodo tave, ir viska kas yra kambaryje....

Overall mano nuomone : Angliskai video yra sunku daryti jeigu ketini pradeti daryti, tada bent jau issitikink kad butu ka ziureti, ir kad idomiai kalbetum, o ne bandyk kopijuoti 1000 kitu youtuberiu su funny moments ir playtroughs... nesijaucia to savitumo pas tave kanale, gal tai noriu pasakyti, tikiuosi supranti, ir nesoksi i asaras, o vietoje to pasimokysi is to ka pasakiau tau...

Mano patarimas tau : Pasiziurek kaip kiti youtube kurejai, dirba su savo medziaga ka naudoja, kaip atsirenka viska ir panasiai... jeigu angliskai darai ir nori susilaukti sekmes su savo playtroughs rekomenduociau isigyti konsole ir capture card, nes frame rate gal ir but mazas, bet galesi filmuoti pakankamai daug zaidimu....

Siųsti privačią žinutę
Wololo
#7 Spausdinti pranešimus
parašyta 08-04-2016 21:46
Geimeris

Įstojo: 18.04.15

Yra dar kur tobulėti.
Išmok susireguliuot garsą , nes vietom sunkoka žiūrėti , tai girdis , tai nesigirdi.
Facecam nebūtina visur kišt ir jei kalbi angliškai , stenkis neperlenkt lazdos su tuo.

http://gameris.lt/profile.php?lookup=8345 Siųsti privačią žinutę
Kugel
#8 Spausdinti pranešimus
parašyta 11-04-2016 17:48
Pažengęs

Įstojo: 03.08.15

PheonixWright parašė:
Pasakysiu tai ka as maciau, ir prie ko galiu kabintis...

1. Funny moment video`s jeigu angliskai darai, tai ziurek kad ir chebra angliskai kalbetu, o ne lietuviskai kalbat, o ir po to subtitrus darote...

2. The Suffering Playtrough, vienas dalykas sureguliuok garsa !!!! as tavo balso negirdziu nes zaidimas viska uzpildo... tam daryti geriausia butu tureti Dxtory.

3. Black sides - REMOVE THAT STUFF jeigu 720p ju neturi buti, o tai reiskia kad upscale darai kas reiskia kad pjauni video kokybe...

4. Anglu kalba is kalbejimo sprendziant nesiseka.... Stringi kalbedamas, bandai daryti jokes, bet nesigauna....

5-1 Facecam - Skirta fiksuoti reactions arba jeigu nori daryti commentary style video`s su face cam, ok daryk, bet del dievo meiles pasiemi siaubo zaidima ir poker face.... #Emilywantstoplay... pasizaisk jumpscare game daugiau gal tos reactions, atsigaus....

5-2 Persideliok kambari daiktus, nes Facecam, rodo tave, ir viska kas yra kambaryje....

Overall mano nuomone : Angliskai video yra sunku daryti jeigu ketini pradeti daryti, tada bent jau issitikink kad butu ka ziureti, ir kad idomiai kalbetum, o ne bandyk kopijuoti 1000 kitu youtuberiu su funny moments ir playtroughs... nesijaucia to savitumo pas tave kanale, gal tai noriu pasakyti, tikiuosi supranti, ir nesoksi i asaras, o vietoje to pasimokysi is to ka pasakiau tau...

Mano patarimas tau : Pasiziurek kaip kiti youtube kurejai, dirba su savo medziaga ka naudoja, kaip atsirenka viska ir panasiai... jeigu angliskai darai ir nori susilaukti sekmes su savo playtroughs rekomenduociau isigyti konsole ir capture card, nes frame rate gal ir but mazas, bet galesi filmuoti pakankamai daug zaidimu....

Dekui :D Buvau as i prieki nufilmaves jau daugiau video ir taip gavosi, akd net nepastebejau, kad blogai girdziuosi. Tai daabr filmuoju nusimazines per programa zaidimu garsus ir pats geriau girdziuosi.

Ir del tu juodu sonu. Pas man monitorius 1680*1050 rezoliucija ir taip guanasi. Per adobe programa padarua, kad renderintu 720p ir uzstatau, kad neliktu juodu sonu :D Aisku ateity turesiu nauja monitoriu FULL HD ir sito nebebus ;D

Ir asmeniskai vistiek kuriu anglu kalba, nes jau pradejau tai ir pratesiu cj :D Dekui uz pastabas :D

Siųsti privačią žinutę
PheonixWright
#9 Spausdinti pranešimus
parašyta 11-04-2016 20:52
Vartotojo avataras

Geimeris

Įstojo: 11.10.12

Nu tada sekmes :) Saunu kad neissizeidei, ir nepuoliai i asaras, o pasimokiai i ka rasiau ir ismokai savo klaidas kaip pamokas

Siųsti privačią žinutę
peršokti į forumą:
Panašios temos
Tema Forumas Ats. Naujausia žinutė
youtube post Apie viską 1 06-11-2019 13:18
VergilHilts kanalas [livestreamai] Kinas, TV, Video 14 01-07-2019 12:21
Youtube ToMcE Kinas, TV, Video 2 04-06-2019 22:48
My "amazing" youtube channel is back!!! Kinas, TV, Video 2 04-01-2019 14:56
(Youtube Kanalas) Aurisaluzas {Gaming, Reactions And More} Kinas, TV, Video 4 04-12-2018 01:02
Prisijungti

Dar ne narys?
Registruotis.

Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

02/01/2026 01:07
"Geriau veliau, negu niekada" Su 2026-taisiais (cool)

23/12/2025 15:27
Sveiki. Gal kažkas susidūrėt su Nba 2k26 problema, kai paspaudi žaisti rungtynes kraunasi ir išsijungia ? Driveriai atnaujinti, paleisti as admin ir išbandyta, steam verify irgi padaryta...

08/11/2025 20:34
metus prasineju pakvietimo, niekas nepakviete.

08/11/2025 20:24
dominis,yra linkomanijoje.

08/11/2025 20:16
ar zinot kur rasti garfilda su v.spranausko igarsinimu?!?!?

08/11/2025 16:19
Norbe, Gameryje dedami tik legalūs žaidimai.

08/11/2025 01:39
100metu cia nebuvau, kur visi normalus zaidimai is cia dingo ?

31/10/2025 09:16
:D

29/10/2025 16:07
Sveikumėlis :D

15/08/2025 11:15
na tada as irgi nzn , nu yra kaip yra. ta pati problema ir ant steamo (rofl). nesiu pas meistru kad perasitu windows , ir tada viska atsisiusiu is naujo , gal pades :)

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER