Wololo parašė:
Ką turit pasiūlyt iš Anime? Tinka bet kas išskyrus Bleach, One Piece, Naruto/Boruto, Hunter x Hunter, Samurai Champloo ir Gintama.
Iš pervy: B gata h kei, kodomo no jikan
iš action: Akame ga kill, rurouni kenshin, castlevania
iš horror: parasyte the maxim, another
iš thriller: death note, monster, Death parade, mirai nikki (future diary)
iš romance; Clannad, clannad after story, angel beats
Jei iš anime kinų:
romance: garden of words, millennium actress, your name, into the forest of fireflies' light, a silent voice
adventure: porco rosso, The secret world of arriety, the boy and the beast, kiki's delivery service, ponyo, spirited away, howl's moving castle, laputa: castle in the sky, princess mononoke
action: patema inverted, neon genesis evangelion the end of evangelion, Lupin III the castle of cagliostro
thriller: paprika
drama: wolf children, children who chase lost voices, tokyo godfathers
Dar viena recenzija kurios niekas neprašė.
"Bird box" 2018
Vienas geriausių matytų filmų šiais metais. Nors filmas sulaukė nemažai kritikos ir ganėtinai ne aukštų įvertinimų iš žmonių kurie mano esąs "kritikai". Filmas turi unikalų plot'ą, gerą aktorių cast'ą ir gražų cinematography už ką reikėtų tikriausiai dėkoti Susanne Bier ir Eric Heisserer. Pats filmas yra šiek tiek daugiau nei dviejų valandų trukmės ir nei vienu momentu nesusimasčiau, kad filmas yra per ilgas. Įtraukianti istorija ir puikus aktorių bei režisierių darbas. Galėčiau pasakyti, kad vienas iš geriausių , mano matytų, filmų išleistų šiais metais. Pabaiga taipogi patiko, kadangi turėjo ganėtinai gilią mintį. Rekomendacija didelė iš mano pusės.
Redagavo wan 21-12-2018 22:59
wan parašė:
"Bird box" 2018
Vienas geriausių matytų filmų šiais metais. Nors filmas sulaukė nemažai kritikos ir ganėtinai ne aukštų įvertinimų iš žmonių kurie mano esąs "kritikai". Filmas turi unikalų plot'ą, gerą aktorių cast'ą ir gražų cinematography už ką reikėtų tikriausiai dėkoti Susanne Bier ir Eric Heisserer. Pats filmas yra šiek tiek daugiau nei dviejų valandų trukmės ir nei vienu momentu nesusimasčiau, kad filmas yra per ilgas. Įtraukianti istorija ir puikus aktorių bei režisierių darbas. Galėčiau pasakyti, kad vienas iš geriausių , mano matytų, filmų išleistų šiais metais. Pabaiga taipogi patiko, kadangi turėjo ganėtinai gilią mintį. Rekomendacija didelė iš mano pusės.
wan parašė:
"Bird box" 2018
Man teko skaityti, kad sis filmas yra ganetinai anti-white paziuru.
Labai jau tas Bird Box primena kitą panašų apokaliptinį filmą, išėjusį 2018 metais irgi - A Quiet Place. Atrodo, kad Netflix nusprendė pakartoti pastarojo filmo sėkmę.
Redagavo matrix 03-01-2019 22:36
wan parašė:
"Bird box" 2018
Peržiūrėjau. Quiet Place labiau patiko. Šitas labai jau mediocre.
matrix parašė:
Labai jau tas Bird Box primena kitą panašų apokaliptinį filmą, išėjusį 2018 metais irgi - A Quiet Place. Atrodo, kad Netflix nusprendė pakartoti pastarojo filmo sėkmę.
Su Netflix arba pataikai, arba skaudžiai prašauni.
Redagavo Wololo 03-01-2019 22:53
Girdėjau apie Quiet Place ir panašumus, bet pats nežiūrėjau jo, tad neturėjau su kuo lyginti. O bendrai dėl Netflix originals, sutinku su Woliu, hit or miss.
Žinot kokių movies kur Friendship/family/true love butų important arba whole movie moral meaning. geriau būtų, kad būtų rimtesnis kinas
kep pvz kažko panašaus į šiuos:
iš friendship - Son of rambow, Shawshank redemption, green mile, intouchables, the bucket list, Robinson crusoe, to save a life, knockin' on heavens door, 100 year old man who climbed out of window and dissapeared, one flew over a cuckoo's nest, the lives of others, 12 angry men, first blood, scarface...
iš family - it's a wonderful life, click, 12 years a slave, life is beautiful, matilda...
iš true love - battle royale, 50 first dates, bridge to terrabithia, blue lagoon, the reader, time traveler's wife, just like heaven, groundhog day, braveheart...
Kdosda Hegen parašė:
Žinot kokių movies kur Friendship/family/true love butų important arba whole movie moral meaning. geriau būtų, kad būtų rimtesnis kinas
kep pvz kažko panašaus į šiuos:
iš friendship - Son of rambow, Shawshank redemption, green mile, intouchables, the bucket list, Robinson crusoe, to save a life, knockin' on heavens door, 100 year old man who climbed out of window and dissapeared, one flew over a cuckoo's nest, the lives of others, 12 angry men, first blood, scarface...
iš family - it's a wonderful life, click, 12 years a slave, life is beautiful, matilda...
iš true love - battle royale, 50 first dates, bridge to terrabithia, blue lagoon, the reader, time traveler's wife, just like heaven, groundhog day, braveheart...
The Pursuit of Happyness, man asmeniskai labai patiko
wan parašė:
Kadangi tema skirta ir filmų rekomendacijoms, tai noriu parekomenduoti rež. Darren Aronofsky's "Mother!". Filmas yra aukšto lygio - vertas peržiūros, turi prasmę ir atskleidžia režisieriaus talentą. Filmas sulaukė nemažai hate'o, kadangi bambukai žiūrėdami nesupranta ką mato. Filmas nėra skirtas idiotams, tai watch at your own risk. Ir taip filmo žanras yra siaubo ir tai nėra klaida.
Žinau, kad labai daug laiko praėjo nuo tavo komentaro, bet norėjau pasakyt, kad tavo komentaras sudomino mane pažiūrėt šį filmą. Taigi, šiandien pagaliau prisiruošiau peržėt . Ir galiu pasakyt, kad kinas tikrai labai geras, kaip rašei vertas peržiūros ir yra aukšto lygio. Ačiū, kad pasidalinai. Sakyčiau gana panašus į Rosemary's Baby, kurį rekomenduočiau. Pats Darren Aronofsky yra tikrai geras režisierius, man taip pat labai patiko Requiem For a Dream ir Noah, nors jo kinas Black Swan man lengvai sakant labai nepatiko... Kažkada reiktų dar PI ir The Fountain prisiverst pažėt, tikiuosi, kad turėtų būti labai geri kinai.