Windowsu uzkretimas
|
|
parašyta 05-03-2011 18:22
|
Naujokas
|
krc sende buwo kad kai isijungiu pc sone lentele toke
WSTR.exe-Corrupt File
The file or directory C:is corrupt and unreadable.Please Run the Chkdsk utility.
tai kaip reikia ta daikta ijungt???????O_o
Redagavo 05-03-2011 18:23 |
|
|
|
Gintaxas |
parašyta 05-03-2011 18:30
|
Super administratorius
Įstojo: 16.07.08
|
In your "my computer", right click on your hard drive, select properties, tools, error checking! |
|
|
|
The |
parašyta 05-03-2011 19:34
|
Geimeris
Įstojo: 11.09.10
|
Jezau kaip šito dalyko nekenčiu Jei nori įjungti greitai kompiuteri ir pasapudęs mygtuką nueti, tai nepavyks, nes atsiras tas disko patikrinimas o ji peršokt reikia paspaudus SPACE. Nu vienužodžiu mane žiauriai nervino. Tai pas mane dar buvo tik 7GB o kur daugiau... |
|
|
|
Judita_Ivans |
parašyta 05-03-2011 20:19
|
Geimeris
Įstojo: 16.08.10
|
Mane jau opera.exe gerą pusmetį kankina lygiai tokiu pačiu erroru Kiekviena kartą jungiant PC reikia žaist legendini "spėk paspaust bet kokį mygtuką per 10 sekundžių arba lauk pusvalandi kol atliksim CHDSK patikrinimą", ir neturiu ne mažiausio supratimo, kaip jį pašalinti, o be Operos naršyklės negaliu, todėl tenka kentėt. |
|
|
|
|
parašyta 07-03-2011 16:12
|
Naujokas
|
Judita_Ivans parašė:
Mane jau opera.exe gerą pusmetį kankina lygiai tokiu pačiu erroru Kiekviena kartą jungiant PC reikia žaist legendini "spėk paspaust bet kokį mygtuką per 10 sekundžių arba lauk pusvalandi kol atliksim CHDSK patikrinimą", ir neturiu ne mažiausio supratimo, kaip jį pašalinti, o be Operos naršyklės negaliu, todėl tenka kentėt.
gali pabandyti isiunkti ta "CHDSK" eini i start Menu > Run ir irasai Regedt32.exe
ei i
HKEY_LOCAL_MACHINE
\ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager
tada ziurek desinei BootExecute spaudi du kartus ir bus uzrasas
autocheck autochk *
ir ta uzrasa pakeiti i autocheck autochk /k:cdef* spaudi ok ir viskas
arba kitas varijantas start meniu>run irasai cmd.exe atsidarys juodas langas irasai chkntfs /x c: spaudi enter ir gali uzddaryti langa |
|
|
|
Havok |
parašyta 07-03-2011 16:31
|
Geimeris
Įstojo: 04.06.10
|
Judita_Ivans parašė:
Mane jau opera.exe gerą pusmetį kankina lygiai tokiu pačiu erroru Kiekviena kartą jungiant PC reikia žaist legendini "spėk paspaust bet kokį mygtuką per 10 sekundžių arba lauk pusvalandi kol atliksim CHDSK patikrinimą", ir neturiu ne mažiausio supratimo, kaip jį pašalinti, o be Operos naršyklės negaliu, todėl tenka kentėt.
Google Chrome naudok! |
|
|