Sveiki, pasidariau sportavimo grafiką ir nežinau ar viskas gerai.
Pirmadienis - Rankos
Antradienis - Krūtinė
Trečiadienis - Presas
Ketvirtadienis - Kojos
Penktadienis - laisva
Šeštadienis - Visas kūnas
Sekmadienis - laisva
Tai va dabar kilo toks klausiams, geras toks grafikas ar ne? Šiaip kiek žinau sportuot reikia kas antrą dieną, nes raumenys turi ilsėtis, o ilsėdamiesi jie auga, tačiau šitam grafike kas dieną dirbs vis kitos raumenų grupės, bet vis tiek noriu pasitikslint ar gerai ar vis dėl to daryt kas antrą dieną?
Pakeisk presa su krutine, nes rankos ir kita diena krutine, vis tiek pakerta kazkiek tas pacias raumenu grupes (ne taip intensyviai, bet skirtumas yra).
Be to, kur nugara padejai?
Aš tai kažkaip kiekviena dieną sportavau tiek su rankom tiek presą, bet rezultato nebuvo ir mečiau, metus laiko sportavau ir nieko... niekas nesikeičia gal mano nenormalus organizmas, ar pašol nafik... mane tie nervina, sportuok kiek nori niekas nesikeičia, kai kūdas tai kūdas... o rankos kai pagaliukai... atrodo ir valgiau daug ir visvien... nu tiesiog nesuprantu tikrai
Redagavo Qiux 30-07-2016 11:55
ranku dienos neapsimoka net turet. pora pratimu gali i viena diena isimest tarkim krutines diena pora bicepsam, nugarai pora tricepsu ar belekokiu raumenu kuriuos nori tobulint. taip atsiranda laisva diena i kuria daugiau gali kazko isidet.
nesuprantu ir kam ta preso diena? isimesk keleta setu skirtingu pratimu i kiekvienos dienos pradzia/pabaiga.
jeigu labai svarbu poilsis tai gali D-D-P-D-P-D-P (d darbas, p poilsis). kunas spes pailseti ir nervu sistema neatpras nuo streso.
Redagavo TALIBANAS 30-07-2016 12:02
Qiux parašė:
Aš tai kažkaip kiekviena dieną sportavau tiek su rankom tiek presą, bet rezultato nebuvo ir mečiau, metus laiko sportavau ir nieko... niekas nesikeičia gal mano nenormalus organizmas, ar pašol nafik... mane tie nervina, sportuok kiek nori niekas nesikeičia, kai kūdas tai kūdas... o rankos kai pagaliukai... atrodo ir valgiau daug ir visvien... nu tiesiog nesuprantu tikrai
1- jeigu sportavai tikrai kiekviena diena, tai istikruju blogai, nes nebuvo poilsio padoraus.
2 - reikalinga gera mityba, subalansuota, ivairi (pats turiu greita medz. apykaita, tad turi buti gerai subalansuota mityba, gal net gi geriau vartoti papildus)
3 - skirtingi pratimai, ziauriai reikalingi skirtingi pratimai. Jeigu darysi ta pati per ta pati, raumuo pripras prie to ir maziau plesysis, tai nieko nepesi.
Pabandyk dar karta sportuot, jeigu patinka, tik daugiau pastangu idek i mityba ir pratimus, tikrai turi padidet ^^
1. Aišku, šiaip tai jo kiekviena dieną sportavau nors jau vos galėjau bet tuojau sportavau
2.Papildų išvis nevartojau o kokia tą mityba būtų tiksli? gal gali maždaug parašyti? ką valgyti po kiek ir kada?
3.Keli skirtingi buvo
Qiux parašė:
Visų pirma, be masės tau jokie raumenys neužauks, nesvarbu kiek tu pratimų bedarytum. Reikia pirmiausia masę užsiauginti, tada galima pradėti ir pratimus daryti, kad masė pavirstu raumenimis, nes pratimai su savo kūno svoriu yra labiau į ryškinimą. Su svoriais galima ir masę auginti su tam tikrais priėjimais ir pnš. O dėl mitybos (yra programos tiek masei auginti, tiek ryškinimuisi) bei sporto programų geriausia kreiptis į tokius žmones, kurie tikrai nusimano, nepagailėti kažkiek eurų ir nusipirkti, nes pačiam ją labai sunku susidaryti. Manau ant tokio dalyko pinigų nereikia gailėti. Internete jų pilna, bet ne ant kiekvieno tos programos yra priderintos, o jeigu pirkti iš žmogaus, tai jis tau viską suderintų pagal tave, pagal tavo poreikius. Tada belieka tik laikytis tos programos.
Qiux parašė:
Visų pirma, be masės tau jokie raumenys neužauks, nesvarbu kiek tu pratimų bedarytum. Reikia pirmiausia masę užsiauginti, tada galima pradėti ir pratimus daryti, kad masė pavirstu raumenimis, nes pratimai su savo kūno svoriu yra labiau į ryškinimą. Su svoriais galima ir masę auginti su tam tikrais priėjimais ir pnš. O dėl mitybos (yra programos tiek masei auginti, tiek ryškinimuisi) bei sporto programų geriausia kreiptis į tokius žmones, kurie tikrai nusimano, nepagailėti kažkiek eurų ir nusipirkti, nes pačiam ją labai sunku susidaryti. Manau ant tokio dalyko pinigų nereikia gailėti. Internete jų pilna, bet ne ant kiekvieno tos programos yra priderintos, o jeigu pirkti iš žmogaus, tai jis tau viską suderintų pagal tave, pagal tavo poreikius. Tada belieka tik laikytis tos programos.
Aišku, sunkiai man tada, kodėl negalėtu būti tarkim pasportuoji ir jau yra rezultatas, o dabar tai tas, tai anąs, kol galutinai pavyksta... pasiekt
P.S. dabar suprantu kad tai nelengvas darbas, vaikystei galvojau naiviai kad žmogus pasportuoja 1 mėnesi ir jau raumeningas
Redagavo Qiux 30-07-2016 12:57
sportuodamas be papildu raumenis uzsiaugint ziauriai sunku cia reikia pradet nuo jaunumes nuo tada kai raumenis pradeda formuotis sportuok tu nors ir metus jie sustipres riebalu sumazes bet didelio skirtumo nesimatys turiu drauga graiku romenu imtyniu lietuvos buvusi cempiona jis paeme pirma vieta budamas sesiolios dabar jam 24 su juo sportuoju ir to paties klausimo klausiau kodel pas tavia peciai ir rankos tokios dideles krutine tokia raumeninga o * pas mania forma nesikeicia jis man taip pasake reikejo sportuot nuo tada kada raumenys pradejo formuotis nors ir nusipirkau proteino tipo turi padet bet vistiek * gaunasi
Qiux parašė:
Aišku, sunkiai man tada, kodėl negalėtu būti tarkim pasportuoji ir jau yra rezultatas, o dabar tai tas, tai anąs, kol galutinai pavyksta... pasiekt
P.S. dabar suprantu kad tai nelengvas darbas, vaikystei galvojau naiviai kad žmogus pasportuoja 1 mėnesi ir jau raumeningas
Yra kaip yra, reikia sunkiai dirbti, kad turėti gražų kūną
deiwiux114 parašė:
sportuodamas be papildu raumenis uzsiaugint ziauriai sunku cia reikia pradet nuo jaunumes nuo tada kai raumenis pradeda formuotis sportuok tu nors ir metus jie sustipres riebalu sumazes bet didelio skirtumo nesimatys turiu drauga graiku romenu imtyniu lietuvos buvusi cempiona jis paeme pirma vieta budamas sesiolios dabar jam 24 su juo sportuoju ir to paties klausimo klausiau kodel pas tavia peciai ir rankos tokios dideles krutine tokia raumeninga o * pas mania forma nesikeicia jis man taip pasake reikejo sportuot nuo tada kada raumenys pradejo formuotis nors ir nusipirkau proteino tipo turi padet bet vistiek * gaunasi
O tu galvojai, kad pavartojus proteino ir nesportavus pas tave kažkas keisis ? Čia tau ne steroidai, kad nieko nedarant raumenys išsipūstų. Vartojant papildus reikia sportuoti ne ką mažiau, negu jų nevartojant, skirtumas tik tas, kad pasieksi rezultatų greičiau.
Redagavo KTooTa 30-07-2016 18:14
Qiux parašė:
Yra kaip yra, reikia sunkiai dirbti, kad turėti gražų kūną
Nu jo nesąmonė biški bet toks tas gyvenimas o kokius man papildus vartoti? niekad nevartojau, pabandysiu panaudoti žiūrėti kas bus
Redagavo Qiux 30-07-2016 19:54
Qiux parašė:
Nu jo nesąmonė biški bet toks tas gyvenimas o kokius man papildus vartoti? niekad nevartojau, pabandysiu panaudoti žiūrėti kas bus
Nebus per brangu? Kad ir kokia jo kaina.
Gal nupirks tėvai o gal ir ne
Matosi, kad suaugęs vyras esi.
Ką turi omeny aš juk nekaltas kad taip sugebėjau nusigyventi ir būdamas vos ne 20, esu priklausomas dar nuo tėvų bet žadu kažką keist savo gyvenime
Redagavo Qiux 30-07-2016 21:17
Ką turi omeny aš juk nekaltas kad taip sugebėjau nusigyventi ir būdamas vos ne 20, esu priklausomas dar nuo tėvų bet žadu kažką keist savo gyvenime
Tai, kad tu labai jau vaikiškas kaip dvidešimtmetis.Kol nepasakei, kad tau dvacoks, tai maniau, kad ir už mane jaunesnis būsi.Na šiaip kaltas kaip tik tu. No offense, pal. Baigiam, ši tema ne tam skirta.(Nors gan smagu ginčytis su tavim).
Redagavo Emperor 30-07-2016 21:31
Tai, kad tu labai jau vaikiškas kaip dvidešimtmetis.Kol nepasakei, kad tau dvacoks, tai maniau, kad ir už mane jaunesnis būsi.Na šiaip kaltas kaip tik tu. No offense, pal. Baigiam, ši tema ne tam skirta.(Nors gan smagu ginčytis su tavim).
Nu iš postų gal taip ir atrodo, bet man širdies tikrai neskauda galit laisvai galvoti kad man ir 7, ir 11 ir 14 metų ir dar kiek tik norit, aš tiesiog žmogus su humoru ir tiek, kad 20 nemanau kad turiu sustot juokavęs ir iš kart būti rimtam, kartais pats jaučiu kad šūdą malu, bet aš jau toks... kaip sakoma gyvenk ir žvenk
šiaip save laikyčiau rimtu bet kartais nuo to rimtumo nusibosta, o čia tik taip atrodau, vistiek žaidimų bendruomenė tai galima ir pajuokauti
P.S. gerai, gerai daugiau nefreepostinam jei norėsi dar kažką parašyti, tai parašyk į PM
Redagavo Qiux 30-07-2016 22:00
Seniai tokių nesamonių neskaičiau kaip šioje temoje. Patarimas naujokams: NIEKADA neklauskite patarimų apie sportą gameris.lt narių, nes paskaičius šios temos atsakymus, susidaro įspūdis, kad kažką tikrai išmanančių čia nerasta.