iskilo tokia beda. Siandien windows paprase atnaujint programine iranga, atnaujinau, pasijungiu zaist League of Legends. Zaisdamas pajauciau, kad siek tiek atsilikineja veiksmai, ta prasme paspaudziu leist skila ir veiksma ivyksta po kokiu tik 0,3 - 0,5 sekundes, kaip kad butu pingas uzkiles iki 150, nors pastoviai ties 40 laikos. Be to fps istisai laikos ties 60, nors pries windows update budavo apie 120 - 140. Na, nuejau pabandyt CS:GO. Pasijungiu, ziuru fps ties 30 sustojes, nei daugiau nei maziau. Nuenu i nvidia settings, viskas tvarkoj, pajungta galingesne vaizdo plokste. Nesuprantu, ar yra kokiu nors vaistu, kad tai istaisyt?
P.S Duomenys:
LENOVO Lenovo Y50-70
Windows 10 Pro 64-bit
Intel Core i5-4210H CPU @ 2.90GHz
8GB Ram
GeForce GTX 960M
Redagavo tomas20093 28-08-2016 18:58
Tiek kad as ankaciau buvau su kitu acc... Pamenu buvau adminas ir keldavau cia zaidimus ir ttt... taciau pamenu kazkluriuo metu uzejo banga gaudyt piratvaimo pulsapius ir tttt... tuo metu as pasitraukiau is adminu ir susikuriau kita acc
Man Discordas kaip ir prilipo, bet jo paskirtis kitokia - trumpalaikiai chatai tiesiog. Forumus labiau Redditas gal užmušė. Jį bent jau googlinti vis dar įmanoma.