nesenai prasidejo kazkokios problemos su mozilla man, anksciau viskas buvo tvarkoj, viska kraudavo ir t.t
dabar prasidejo kazkokios nesamones, ta prasme isijungi pvz kelis tab'us youtube koki ir dar koki nors puslapi, muzikai groja per youtube ir dainai pasibaigus kitas video isijungia, bet reikia laukti kol uzsikraus (ta prasme laukti reikia ivairiai nuo keliu sekundziu iki keliu minuciu nors jokiu reklamu nera) dar buna, kad i koki weba nueinu ir man jo visiskai neuzkrauna meta, kad tipo "nepavyko uzmegsti rysio" ar pns mazdaug lyg intikas butu atjungtas, nors su juo viskas tvarkoj yra.
gal kas zinot kas cia ir del ko galetu sitos nesamones buti? nes pradeda *ti isjungineti mozilla, kad uzkrautu webus.
o per kitas narsykles nebandei arba pabandyk perinstallint mozila gal kas pasibugino arba intikas kazkas blogai yra jaigu nena uzmeksti rysio patikrink viska gal kas atsitiko..
nezinau as kitos narsykles nenaudoju tik mozilla, bet reikes manau pabandyt perinstaliuot, nes nesuprantu kodel cia man is lempos pradejo kazka svaigti tas intikas