sveiki , manau sitam tarpe yra nemazai 12 toku .. tai noreciau paklausti kaip jum sekasi ,ar skaitot privaloma literatura ,ar skaitot pilnai ,o gal tik istraukas ? kokios knygos buvo jums idomiausios ?
Redagavo Vytenis 04-11-2016 18:47
a2 parašė:
Privalomosios literatūros beveik neskaitau, perskaitau tik prieš atsiskaitymus ištraukas / analizes ir viskas.
Iš tokių bajerių nieko gero, pats tą galiu paliudyti. Mokytojai nedurni ir jei tave moko kietas mokytojas, tada tu sunkiai praeisi, nes visada paprašys įvardint ką nors kas yra knygoje, bet analizėse ir ištraukose nelabai rasi. Dėl to reikia skaityti ir atsirinkti kas reikalinga.
Kas iš privalomų kūrinių patiko, tai "Dievų miškas" ir "Mažvydas". Labai įdomūs kūriniai.
Tiek kad as ankaciau buvau su kitu acc... Pamenu buvau adminas ir keldavau cia zaidimus ir ttt... taciau pamenu kazkluriuo metu uzejo banga gaudyt piratvaimo pulsapius ir tttt... tuo metu as pasitraukiau is adminu ir susikuriau kita acc
Man Discordas kaip ir prilipo, bet jo paskirtis kitokia - trumpalaikiai chatai tiesiog. Forumus labiau Redditas gal užmušė. Jį bent jau googlinti vis dar įmanoma.