Jeigu kas naudojate: http://www.steami...aster.com kaip daznai drop gaunate korteles? Kai naudojau senesnes versijas, per nakty gaudavau po 80-120 kortelių. Kaip yra su dabartine versija? Dėkui už ats.
Visas korteles pradeda mesti tik po 2h pradinio zaidimo. Visus zaidimus kiek galiu uzsikeliu iki 2h, o po to priklauso nuo kaip devas pasirinko, kad dropintu(ir korterliu sk.). Vienas zaidimas visas ismeta per 2h (4h jei su pradiniu), kitas per 9h (11h).
Mano idlemaster settings.
Redagavo DizzyGamer 13-12-2016 15:33
SkirLou parašė:
O ar didelis skirtumas tarp pasirinkimo rinkti kortas iš individualaus vieno žaidimo, ar iš visų kartu?
Is visu kartu tik pakels iki 2h laiko(nemes nieko per tas 2h). Po to po viena prades rinkt. Is visu taip, kad rinkt nera imanoma(kad droppintu), nes steam mato kada zaidziami du zaidimai vienu metu ir isjungia card drops.
Skirtumas laikas kiek uztruks: Pvz turi 50 zaidimu ir rinksi po viena zaidima tai tau prisides dar 100h (individualiai 50*2h).
Jai rinksi visas is karto uztruksi tik 2h visiems 50 zaidimu, nes visus "zais" tuo paciu metu.
Redagavo DizzyGamer 13-12-2016 15:55
SkirLou parašė:
O ar didelis skirtumas tarp pasirinkimo rinkti kortas iš individualaus vieno žaidimo, ar iš visų kartu?
Is visu kartu tik pakels iki 2h laiko(nemes nieko per tas 2h). Po to po viena prades rinkt. Is visu taip, kad rinkt nera imanoma(kad droppintu), nes steam mato kada zaidziami du zaidimai vienu metu ir isjungia card drops.
Skirtumas laikas kiek uztruks: Pvz turi 50 zaidimu ir rinksi po viena zaidima tai tau prisides dar 100h (individualiai 50*2h).
Jai rinksi visas is karto uztruksi tik 2h visiems 50 zaidimu, nes visus "zais" tuo paciu metu.
Dėkui, viskas dabar logiška pasidarė. Užteko tik nežinot, kad card drop'us išjungia žaidžiant 2 games.
Suskaičiavau, kad turiu apie 867 drop korteles iš maždaug 250 žaidimų, tai jeigu korta drop pradeda eiti po 2 valandų, em apsieisiu tuo met Elektros sąnaudų bus daugiau nei profit iš kortų
Tiek kad as ankaciau buvau su kitu acc... Pamenu buvau adminas ir keldavau cia zaidimus ir ttt... taciau pamenu kazkluriuo metu uzejo banga gaudyt piratvaimo pulsapius ir tttt... tuo metu as pasitraukiau is adminu ir susikuriau kita acc
Man Discordas kaip ir prilipo, bet jo paskirtis kitokia - trumpalaikiai chatai tiesiog. Forumus labiau Redditas gal užmušė. Jį bent jau googlinti vis dar įmanoma.