Audi prašau patarimo
|
Qiux |
parašyta 23-03-2017 21:59
|
Geimeris

Įstojo: 24.01.15
|
Machinery parašė:
Zinai galima raminamuju perdozuoti su alkoholiu ir ramiai sustos givybe.Nebutina pralieti krauja.
Na norėtusi be skausmo numirt, tai šita turėsiu omeny bet kartais aš labai dramatizuoju  |
|
|
|
instafcku |
parašyta 23-03-2017 22:27
|
Geimeris

Įstojo: 29.10.10
|
Qiux parašė:
Machinery parašė:
Zinai galima raminamuju perdozuoti su alkoholiu ir ramiai sustos givybe.Nebutina pralieti krauja.
Na norėtusi be skausmo numirt, tai šita turėsiu omeny  bet kartais aš labai dramatizuoju 
Kodėl tau žmogau nepatylėjus geriau ?
Ir išvis kodėl tu čia ? Kodėl tau Gintaxas ar kitas administratorius dar bananų nedavė ar bent jau rašymo teisių neapribojo ?
Grįžtam į temą, 2.0l TFSI Quattro ar A3 3.2l VR6 ? |
|
|
|
Qiux |
parašyta 23-03-2017 22:46
|
Geimeris

Įstojo: 24.01.15
|
instafcku parašė:
Qiux parašė:
Machinery parašė:
Na norėtusi be skausmo numirt, tai šita turėsiu omeny  bet kartais aš labai dramatizuoju 
Ir išvis kodėl tu čia ? Kodėl tau Gintaxas ar kitas administratorius dar bananų nedavė ar bent jau rašymo teisių neapribojo ?
Grįžtam į temą, 2.0l TFSI Quattro ar A3 3.2l VR6 ?
Šiaip daug kur jau baną esu gavęs bet už ką mane banint ką blogo padariau? kad dejuoju? nu gerai fsio tyliu |
|
|
|
Yugi |
parašyta 23-03-2017 23:19
|

Geimeris

Įstojo: 05.01.12
|
instafcku parašė:
Qiux parašė:
Machinery parašė:
Grįžtam į temą, 2.0l TFSI Quattro ar A3 3.2l VR6 ?
Aišku galingesnis variklis mano manymų geresnis su 184kw ar kiek ten yra o quatro 155kw,tai skirtumas nelabai didelis kažkur apie 30kw aš vis tiek imčiau quatro,nes pagal kilovatus tai nedaug ir nusileidžia a3 varikliui žinok nesu profesionalas tai bandyk palauk labiau išmanančių gal labiau jie padės. |
|
|
|
Wololo |
parašyta 24-03-2017 13:22
|
Geimeris

Įstojo: 18.04.15
|
2.0 LQuattro atrodo įdomiau, bet čia jau skonio reikalas. Jei pirksi- patarčiau pasitaupius samdytis transportą ir pirkti iš autoscout24, nes lietuviai nenuspėjami, nežinai ar buvo kas prichaltūrinta. |
|
|
|
instafcku |
parašyta 24-03-2017 13:27
|
Geimeris

Įstojo: 29.10.10
|
Wololo parašė:
2.0 LQuattro atrodo įdomiau, bet čia jau skonio reikalas. Jei pirksi- patarčiau pasitaupius samdytis transportą ir pirkti iš autoscout24, nes lietuviai nenuspėjami, nežinai ar buvo kas prichaltūrinta.
2.0L Quattro iš Amerikos, su 88k KM rida. Tai nebus burta, sakė nei skendus nieko, VIN kodai irgi nieko įtartino nerodo |
|
|
|
karolis1254 |
parašyta 25-03-2017 20:12
|
Skillas

Įstojo: 04.01.15
|
As as asmeniskai imciau Audi A3 ta a4 irgi gan nebloga bet biski nekazka kad ji is amerikos aisku galtas win kodas ir nieko nerodo bet ji toke is isvaizdos visai kitaip atrodo tokia kaip savo atvazinejus jau o ta audi a3 toke linksmesne graziau atrodo o jai del varikliu jai audi a4 geras tai aisku kad ji geresne. bet vistiek as jai pirkciau tai ta a3 . |
|
|