gameris.lt narių meet up'as ?
|
instafcku |
parašyta 29-03-2017 19:13
|
Geimeris

Įstojo: 29.10.10
|
Hai chebra, aš vėl čia.
Turiu čia tokį pamąstymą dėl klubo narių meet'o. Ką jūs apie tai manot ? Už ar prieš ? Argumentuota nuomonė.
And ofc it's 21 century, ką manot apie FB ar insta pasisherininą ? |
|
|
|
instafcku |
parašyta 29-03-2017 19:19
|
Geimeris

|
Machinery parašė:
Neičiau, nes esu asocialus intravertas.Asocialus tikraja psichologine prasme, ne lietuvių išgalvota mandra prasme apibūdinti prasigėrusį, inbred kaimietį retardą.
Ne į išvaizdą ar tavo psichologinę pusę normalūs žmonės žiūri, juk pirmoj vietoj visada yra charakteris. |
|
|
|
wan |
parašyta 29-03-2017 19:26
|

Geimeris

Įstojo: 25.01.11
|
Neičiau, nes neskirčiau tam laiko |
|
|
|
instafcku |
parašyta 29-03-2017 19:28
|
Geimeris

|
a2 parašė:
Neičiau, nes neskirčiau tam laiko
Neskirtum ar nebūtų laiko ? Pozityvumas pas jus liejasi laisvai kaip matau.  |
|
|
|
wan |
parašyta 29-03-2017 19:33
|

Geimeris

|
instafcku parašė:
a2 parašė:
Neskirtum ar nebūtų laiko ? Pozityvumas pas jus liejasi laisvai kaip matau. 
Abu variantai. Kalbant apie fb, insta share'inimą tai, mano soc. media skirta tik draugams, kurių čia tikrai nėra. |
|
|
|
instafcku |
parašyta 29-03-2017 19:36
|
Geimeris

|
a2 parašė:
instafcku parašė:
a2 parašė:
Abu variantai. Kalbant apie fb, insta share'inimą tai, mano soc. media skirta tik draugams, kurių čia tikrai nėra.
Turbūt ten postini tik nuogas nuotraukas ?
Stpdv jei rasčiau kur tave taip tikrai puse iš followerių insta ar FB būtų žmonės kūrių nepažysti.  |
|
|
|
instafcku |
parašyta 29-03-2017 19:37
|
Geimeris

|
Machinery parašė:
instafcku parašė:
Machinery parašė:
Neičiau, nes esu asocialus intravertas.Asocialus tikraja psichologine prasme, ne lietuvių išgalvota mandra prasme apibūdinti prasigėrusį, inbred kaimietį retardą.
Ne į išvaizdą ar tavo psichologinę pusę normalūs žmonės žiūri, juk pirmoj vietoj visada yra charakteris.
Supranti man mažiausiai kas rūpi, tai susipažinti su visais vienetais ir nuliais iš šitos svetainės.
Aš nesu toks draugiškas, kaip gali pasirodyti vertinant pagal šitą acc.
Na jei tu visus žmones vertini nuliui čia gerbiamasis, tad tokiu atveju neturiu ką daugiau ir besakyt tau.  |
|
|
|
wan |
parašyta 29-03-2017 19:39
|

Geimeris

|
instafcku parašė:
a2 parašė:
instafcku parašė:
a2 parašė:
Abu variantai. Kalbant apie fb, insta share'inimą tai, mano soc. media skirta tik draugams, kurių čia tikrai nėra.
Stpdv jei rasčiau kur tave taip tikrai puse iš followerių insta ar FB būtų žmonės kūrių nepažysti. 
Deja, visus iki vieno pažįstu, nespręsk pagal save. |
|
|
|
instafcku |
parašyta 29-03-2017 19:40
|
Geimeris

|
Machinery parašė:
instafcku parašė:
Machinery parašė:
instafcku parašė:
Machinery parašė:
Ne į išvaizdą ar tavo psichologinę pusę normalūs žmonės žiūri, juk pirmoj vietoj visada yra charakteris.
Supranti man mažiausiai kas rūpi, tai susipažinti su visais vienetais ir nuliais iš šitos svetainės.
Aš nesu toks draugiškas, kaip gali pasirodyti vertinant pagal šitą acc.
Na jei tu visus žmones vertini nuliui čia gerbiamasis, tad tokiu atveju neturiu ką daugiau ir besakyt tau. 
Ne taip supratai.
Internete man visi yra tik vienetai ir nuliai, tai yra jie netikri ir nereikškingi.Realybėje viskas kitaip.
Gotcha now  |
|
|
|
instafcku |
parašyta 29-03-2017 19:43
|
Geimeris

|
a2 parašė:
instafcku parašė:
a2 parašė:
instafcku parašė:
a2 parašė:
Stpdv jei rasčiau kur tave taip tikrai puse iš followerių insta ar FB būtų žmonės kūrių nepažysti. 
Deja, visus iki vieno pažįstu, nespręsk pagal save.
Ne, faktas aišku, kiekvienas soc. media naudoją pagal save, prisitaiko ją taip kaip jiems gerai. Bet speaking true, soc. media ir yra tam, kad tave matytų ir nesvarbu kas. Juk 21a. Nebėra jau beveik laidinių tel. ar fakso. Viskas keliauja tinklu. |
|
|
|
Yugi |
parašyta 29-03-2017 23:12
|

Geimeris

Įstojo: 05.01.12
|
Idėja tai visai nebloga,bet abejoju ar kas išvis eitų,aš tai manau eičiau į meetą. |
|
|
|
Wololo |
parašyta 29-03-2017 23:42
|
Geimeris

Įstojo: 18.04.15
|
Man nelabai svarbu, beė turbūt irgi eičiau jei būtų laiko. |
|
|
|
heLy |
parašyta 30-03-2017 13:31
|
Geimeris

Įstojo: 23.01.12
|
Gal ir butu zjbs nors esu introvertas. Bet labiausiai turbut atkrato mintis, kad nesugebetume normaliai sutart ar ne visada butu kalbos, nes jau ir taip matot, kas dedasi saukykloje... |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 30-03-2017 13:37
|

Geimeris

Įstojo: 04.09.13
|
bloga ideja. |
|
|
|
Qiux |
parašyta 30-03-2017 15:52
|
Geimeris

Įstojo: 24.01.15
|
O, ką veiktumėm? aš tai pinigų neturiu, ir kokiam mieste? na jei būtumėt draugiškesni gal, kodėl gi ne, bet kai manęs čia visi nekenčia, tai čia mane užmuštumėt vienas prieš kelis nepašokinėsi juk ir abejoju ar rastumėm bendrą kalbą. |
|
|
|
Medinis Akmuo |
parašyta 30-03-2017 15:59
|

Geimeris

Įstojo: 07.08.13
|
Qiux parašė:
O, ką veiktumėm? aš tai pinigų neturiu, ir kokiam mieste? na jei būtumėt draugiškesni gal, kodėl gi ne, bet kai manęs čia visi nekenčia, tai čia mane užmuštumėt vienas prieš kelis nepašokinėsi juk  ir abejoju ar rastumėm bendrą kalbą.
Užmušimo nesi vertas.
O tie, kurie rašo, kad yra intrOvertai, tai siūlyčiau pirmiausia išmokt savo socialinį būdą teisingai parašyti.
Dėl meet - gal ir būtų neblogai, bet dauguma patys neatvažiuotų, kadangi ne visi viename mieste gyvename.
Redagavo Medinis Akmuo 30-03-2017 16:00 |
|
|
|
Medinis Akmuo |
parašyta 30-03-2017 16:00
|

Geimeris

Įstojo: 07.08.13
|
-
Redagavo Medinis Akmuo 30-03-2017 16:00 |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 30-03-2017 22:50
|

Geimeris

Įstojo: 30.03.12
|
Prisidėsiu ir aš. Mintis nebloga. Susirinkt kokiam alubarį, prie bokalo draugiškai pasikalbėt. Manau būtų visai linksma, ir tų draugų ratas tik prasiplėstų. Draugai niekam nemaišo juk. Bet ar ateičiau - nežinau. Nebent iš įdomumo ir trumpam. Juk tauta bendrauja čia gamerį lyg būtų geri draugai, tai kodėl nesusitikus, ir neįtvirtinus to iš tikro? |
|
|
|
Rimtas |
parašyta 31-03-2017 00:10
|

Geimeris

Įstojo: 29.07.11
|
Kodėl ne? kodėl tokie visi pesimistai? Kurie tylesni, būtų kalbinami tų kurie iškalbingesni, visi nemėgstami taptų mėgstamais, tik reikia sugalvot, kur, kada ir ką veikiam? susibūrus į kokias grupeles, kažką nuveikt, draugiškai pakonkuruot, aptart. Nėra taip baisu, kaip jum tai atrodo. Jei šio įvykio apsiimtu keli rimti žmones, gerai paplanuotume viską, ta prasme, kad būtų ką veikt susitikus, gal būtų visai nieko. Tik reikia sugalvot idėją, kuri tiktų visiems ją realizuot ir bandyt surizikuot. Tarkim visi susirinkę, gautų gamerio atributų, kokių nors žaidimu metu, būtų galima laimėt žaidimų, cs:go raktu, tie kurie nežaidžia jo, galėtu dovanot žaidžiantiems, taip atsirastu bendravimas ir pan... Tik reiktų palaiminimo iš gintaxo ir prašau, planuojames, svarstom visi drauge ir darom. |
|
|
|
wan |
parašyta 31-03-2017 00:23
|

Geimeris

|
Rimtas parašė:
Kodėl ne? kodėl tokie visi pesimistai? Kurie tylesni, būtų kalbinami tų kurie iškalbingesni, visi nemėgstami taptų mėgstamais, tik reikia sugalvot, kur, kada ir ką veikiam? susibūrus į kokias grupeles, kažką nuveikt, draugiškai pakonkuruot, aptart. Nėra taip baisu, kaip jum tai atrodo. Jei šio įvykio apsiimtu keli rimti žmones, gerai paplanuotume viską, ta prasme, kad būtų ką veikt susitikus, gal būtų visai nieko. Tik reikia sugalvot idėją, kuri tiktų visiems ją realizuot ir bandyt surizikuot. Tarkim visi susirinkę, gautų gamerio atributų, kokių nors žaidimu metu, būtų galima laimėt žaidimų, cs:go raktu, tie kurie nežaidžia jo, galėtu dovanot žaidžiantiems, taip atsirastu bendravimas ir pan... Tik reiktų palaiminimo iš gintaxo ir prašau, planuojames, svarstom visi drauge ir darom.
Jei nežadi pats investuot, net neverta siūlyt.
Redagavo wan 31-03-2017 00:27 |
|
|