Sveiki,
žiūrėkit, turiu tokią problemą..iš seniau aš turiu kelis nereikalingus pc, tad vakar buvau juos prisijungęs pažiūrėt jų duomenų visų..iki tol mano pc ėjo be problemų..pažiūrėjau, vėl atjungiau, pasijungiau savo..viskas kaip ir normaliai iš pradžių buvo, kol neįsijungiau žaidimo..tada, po kiek laiko įsijungių žaidimą, Mafia III, ir man lag'as..galvoju, praeis tos kelios sekundės, atsigaus..pabandžiau dar biški palakstyt per tą lag'ą, neatsigavo praėjus ir minutei..išjungiau žaidimą..pabandžiau įsijungti kitą, vėl tas pats..lagina..pabandžiau paskiau įsijunk FS17, ETS2 kur tikrai be jokių problemų eina man jie visada ( nors ir Mafia III eidavo be problemų..), tie irgi lagina..šiandien galvoju, pabandysiu padaryt pc atkūrimą, tuo pačiu ir pravalęs pc būčiau biškį..bet vėl gi..neina..ta prasme, pasirenku, kad viską pilnai ten atkurtu ir panašiai..bet tada, kai persikrauti turi pc ten, man ekranas užjuoduoja ir viskas..kelis kart bandžiau..bandžiau ir driver'ius atsinaujinti, ir tuos viokius kitus dalykus, kur reikia, kad jie būtų..niekas nepadėjo..aš jau net nebežinau, ką čia bepadaryt reikia, ką sugalvojau, visšką išbandžiau, todėl dabar jau prašau jusų pagalbos..beje, OS Win10