Jeigu nebus pratęsta, tai numatoma Operation Hydra pabaigos data: rugsėjo pabaiga- spalio pradžia.
Kokios jūsų nuomonės apie šį Operation? Ką gero gavote ir ar atsipirko, iš dropų?
Operation Hydra Coin progresas:
* Bronze: Iš karto nusipirkus
* Silver: 5 stars
* Gold: 18 stars
* Diamond: 25 stars
Jeigu dar neturite Operation Hydra, bet norite gauti Diamond Coin, Jūs tai galite drąsiai padaryti, net ir paskutinę Operation savaitę! Tereikia atlikti visas 30 Guardian Co-op Misijas (Kas 2000 xp gausite skin drop ir po 1 star) ir po to žaisti Eventą (2000 xp už kiekvieną star)
---
Mano nuomonė: man patiko Guardian Co-op misijos, nors trūko jų daugiau. Vos 30 - truputį mažokai. Labai patiko War Games modai: Stab Stab Zap (only knife, grenades and teaser) ir Trigger Discipline (už kiekvieną praleistą šūvį, nuima dmg ;D)
Redagavo deivis 05-09-2017 13:41
Patikt, tai patiko, bet tikrai prastesnis už Wildfire. Pasigedau operacijų, kur reikia išrinktame mape(Per Wildfire buvo Pheonix Compound) vis kažką padaryti, ir įvykdžiusm isiją duoda 2-3 star. Atsipirkt, tai TIKRAI atsipirko: https://steamuser...DCB15F19C/
Labiausiai patinka iš tų event tai tik Wargames, antroj vietoj Wingman. Weapon expert man pragaras realiai yra.
Su paskutiniu punktu nesutinku. Wingman xp gauni už laimėtus raundus, jeigu laimi matchą gauni ~520 xp, tai reikia 4 pergalių kad gaut dropą. Man taip visada buvo. O weapons expert užtenka dviejų pergalių. Sunkiausia xp gauti iš war games.
Makaroni parašė:
Su paskutiniu punktu nesutinku. Wingman xp gauni už laimėtus raundus, jeigu laimi matchą gauni ~520 xp, tai reikia 4 pergalių kad gaut dropą. Man taip visada buvo. O weapons expert užtenka dviejų pergalių. Sunkiausia xp gauti iš war games.
pirmi 2000 xp yra gaunami easy, bet jeigu tau reikia 6000 xp, tai uZ 1 win is wingman tegauni vos 175 xp ir vis mazeja