Sveiki , kilo beda su internetu , gal jau kokia pora savaiciu , vakar gryzes is darbo nakti , paleidau siust per torenta zaidima , rytmeti galvoju i google ieit , neieinu ,raso kad , 'kazkas negerai su tarpiniu serveriu " , nors zaidima siuncia , tada pajungiau ,,Windows Network Diagnostics'' ir rado problema kad , Nuotolinis irenginys arba isteklius nepriima rysio , tai va nzn net ka daryt , restart'inu kompa , visks veikia , po kiek leiko vel tas pats.
Redagavo hamek 31-01-2018 12:09
Nu va , matai kaip ir , bedos ein paskui mane , kad tas kompas naujas bl..
Tai nks nepadesit susitvarkyt ?
nu va , jauciu radau beda kame buvo. nutraukiau siust zaidima ( beliko 7 proc siust ) restartinau kompa , ir visks veikia. galejo but torento failas gal koks blogas , uzblokino intika ... nu zdz , beje , DOOM siunciaus gal CPY relizas chujovas
Redagavo hamek 01-02-2018 23:22
chebra, pasigirsiu. nuėjau cs palošt 4 matchus, deze pakrito nauja kur vakar išejo. už 17eu pardaviau. jei būčiau žinojęs kad update reikėjo vakar iškart lošt, uz dvigubą kainą. bet ir taip gerai mano gobšuolio dūšiai, nemokami stymo eurai
Sveiki. Užsinorėjau pažaist GTA SA sena gera game dar karteli po n metų. Klausimas iš kur jį galėčiau parsisiust ? Nes siunčiaus iš vieno puslapio piratinio, tai man nekontaktuoja kažko su pelyte.
Sveiki. Gal kažkas susidūrėt su Nba 2k26 problema, kai paspaudi žaisti rungtynes kraunasi ir išsijungia ? Driveriai atnaujinti, paleisti as admin ir išbandyta, steam verify irgi padaryta...