Sveiki. Norėčiau susidėti paprastą kompiuterį ir jeigu galima, dar pridėti monitorių. Biudžetas iki 1300/1500 Apie kompiuterių surinkimus neitin turiu daug žinių, tad norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį mano pabandymą/surinkimą, ar jis patrauktų kokį GTA V, CS: GO ir pan. O gal galima kažką išmesti ir pridėti visiškai kitką. Labai labai didelis dėkui už bet kokius patarimus.
Mano nuomonę reikėtų pakeisti maitinimo bloką, chieftec firmos maitintuvai yra tikrai prastoki.Patariu pakeisti šį į Seasonic firmos auksinį ar sidabrinį maitintuvą, taip pat geriau turėti du po 8x2 gb RAM, nes tikrai neužteks.Šiuo atveju vaizdo plokštė atrodo per galinga esamam procesoriui, norėdamas kompensuoti tai,jei įmanoma,keist šį procesoriu į i7 6-7 kartos intel procesoriu(priklausomai nuo motininės plokštės), kitaip gali atsirasti "bottleneckas".
Redagavo der untergang 20-07-2018 22:38
der untergang parašė:
Mano nuomonę reikėtų pakeisti maitinimo bloką, chieftec firmos maitintuvai yra tikrai prastoki.Patariu pakeisti šį į Seasonic firmos auksinį ar sidabrinį maitintuvą, taip pat geriau turėti du po 8x2 gb RAM, nes tikrai neužteks.Šiuo atveju vaizdo plokštė atrodo per galinga esamam procesoriui, norėdamas kompensuoti tai,jei įmanoma,keist šį procesoriu į i7 6-7 kartos intel procesoriu(priklausomai nuo motininės plokštės), kitaip gali atsirasti "bottleneckas".
i5 jam drąsiai užtektų jei žaistų nedidesne nei 1080P raiška. i7 imi su sąlyga, kad užsiimsi su render'inimu arba streaming, arba žaisi labai didelėm rezoliucijom.
Coffee ir Kaby Lake i7 manau nelabai verta imt, nes po to bus kaip grilis po stalu, tai geriau jau imt i5 8600K arba 8400. Ryzen 1600/2600 taip pat būtų gera alternatyva dėl gero price/performance santykio lyginant su 6/7 kartos Intel CPUs. Jei jau imi Intel, geriau 8 kartos arba eini prie Ryzen.
PSU galingesnio nei 650W tikrai nereikia. 600W pats tas, geriausia tai EVGA, Seasonic, FSP, be quiet! ir high end CORSAIR'ai.