Sveiki visi Gameris.lt forumo dalyviai. Pristatau savo kanala: (Aurisaluzas)
Tai senas pagrindinai Let's play tipo kanalas, tačiau buvau padares ilgą pertrauką po kurios grįžau su tikslu atsinaujinti ir tapti kuo įvairesniu, šiuo metu žengiami pirmieji žingsniai ir tikiuosi kad einu tinkama linkme ir norėčiau gauti kitų žmonių pasiūlymu ir kritikos kad sužinociau ka keisti, ką gerinti, kokia kryptimi savo kanalą sukti. Ačiū už jūsų demesy.
Aurisaluzas parašė:
Sveiki visi Gameris.lt forumo dalyviai. Pristatau savo kanala: (Aurisaluzas)
Tai senas pagrindinai Let's play tipo kanalas, tačiau buvau padares ilgą pertrauką po kurios grįžau su tikslu atsinaujinti ir tapti kuo įvairesniu, šiuo metu žengiami pirmieji žingsniai ir tikiuosi kad einu tinkama linkme ir norėčiau gauti kitų žmonių pasiūlymu ir kritikos kad sužinociau ka keisti, ką gerinti, kokia kryptimi savo kanalą sukti. Ačiū už jūsų demesy.
Atsidariau nuorodą, pažiūrėjau 3 sec ir išjungiau, patarčiau nesifilmuoti valgant- tai.. na kvaila, bet kaip žinai. Prastai kopijuoji iš originalių idėjų, ir labai abejoju kad susilauksi daug fanų ;D
Kas dėl žaidimų - pilnas youtube tokių video, konkurencija yra didelė - siūlyčiau kalbėti anglų k.
Geras kanalas, vienas iš nedaugelio lietuviškų kanalų kurios žiūriu, "kieša žaidžia outlast" "blogiausi žaidimai(4 videos) ir "Metų * 2018 reaction video" labai man patiko, norėčiau kad daugiau kažko tokio sukurtum.