Sveiki, zinau, ilgas tekstas, nuodobu skaityt, bet tiesiog nebezinau ka daryt, tai prasau paskaitykit iki galo, Aciu.
Nezinau kas atsitiko, bet viena ryta pasijunges laptopa, isijungiau muzika ir garsas ziauriai pasikeites, atrodo kad zemu dazniu visiskai nepaduoda (arba minimaliai), tas pats ir su zaidimu, su ausinem losiant garsas irgi drastiskai pasikeites, kaip pvz pubg footsteps visada girdedavosi su zemais dazniais, dabar zemu beveik visiskai nelike ir realiai tik pradedi girdet kai priesas nuo taves per 5 metrus.
Taip pat isijungiant koki zaidima be ausiniu, laptopo garsas sumazejes kone per puse, garsas visu 100% nustatytas bet atrodo kad butu kokie 40-45%, youtube garsas aukstas, kaip ir turi buti, bet kokybe sumazejus tai labai. Volume mixeri tikrinau, viskas tvarkoj ant 100 nustatyta, driverius audio taip pat bandziau perrasyt, net ir tuos pacius windows perrasiau, nu niekas nepadejo. Atrodo kad kazkas su equalizeriu, bet bandau ka pakeist, nuimt uzdet zemus ir t.t, bet tiesiog niekas nesikeicia. Net nebezinau ka daryt, gal is jusu kazkas buvot susidure su sia beda? Pasidalinkit patirtim ka daret?
1. pabandyk persirasyt audio driverius
2 gali buti, kad kazkuriuo metu buvo pazeistas tavo laptop sound card, gal buvo perkaites, aplietas ar prispaustas butent toje vietoje, kur yra "bugnas", del to galejo suprasteti kokybe ir prarasti nasuma.
3. jeigu yra galimybe, atsuk laptopo dangteli ir pasiziurek, gal yra prisikaupe dulkiu ar kokiu kitu smulkiu nuosedu, jas isvalyk.
heLy parašė:
2 gali buti, kad kazkuriuo metu buvo pazeistas tavo laptop sound card, gal buvo perkaites, aplietas ar prispaustas butent toje vietoje, kur yra "bugnas", del to galejo suprasteti kokybe ir prarasti nasuma.
3. jeigu yra galimybe, atsuk laptopo dangteli ir pasiziurek, gal yra prisikaupe dulkiu ar kokiu kitu smulkiu nuosedu, jas isvalyk.
Tikiuosi kazkas pades, sekmes
1. Kaip ir minejau bandziau perrasyt driverius, nepadejo.
2. Na perkaist nezinau, tikrindavau temperaturas visu pagrindiniu komponentu (cpu ir gpu), tai perkaitymo pozymiu niekad nebuvo (max kokia temperatura buvau uzmates tai 75 C), aplietas tikrai niekuom nebuvo.
3. Vat dulkes buvau vales pries kokius pora men, pagrinde nuo ventiliatoriu ir siaip kur galejau prieit maksimaliai.
As kazkaip labai linkstu link to, kad kazkas bus programiskai blogai su situo reikalu, gal biose kazkas, bet net neisivaizduoju ka galeciau tikrint ten
heLy parašė:
2. Na perkaist nezinau, tikrindavau temperaturas visu pagrindiniu komponentu (cpu ir gpu), tai perkaitymo pozymiu niekad nebuvo (max kokia temperatura buvau uzmates tai 75 C), aplietas tikrai niekuom nebuvo.
3. Vat dulkes buvau vales pries kokius pora men, pagrinde nuo ventiliatoriu ir siaip kur galejau prieit maksimaliai.
As kazkaip labai linkstu link to, kad kazkas bus programiskai blogai su situo reikalu, gal biose kazkas, bet net neisivaizduoju ka galeciau tikrint ten
Pats bios negalejo keistis, nebent windows update nenormalus buvo ir irase koki nors "special" mode, pvz surround tau padare vietoj stereo tad skamba blankiai ir tiek nenesa. Jeigu raseis koki update Windows nesenai tai pabandyk gryst i sena versija
heLy parašė:
Pats bios negalejo keistis, nebent windows update nenormalus buvo ir irase koki nors "special" mode, pvz surround tau padare vietoj stereo tad skamba blankiai ir tiek nenesa. Jeigu raseis koki update Windows nesenai tai pabandyk gryst i sena versija
Minejau kad naujai windowsus esu persirases, naujai irases buvo siokiu tokiu windows update, tai bandziau atrestorint IKI update'u, bet vistiek taspats. Zodziu net nezinau ka bedaryt, gal i garantini reik bandyt nest, net neisivaizduoju.