Sveiki suejo mano senas mano PSU,buvo 400w tai nusipirkau nauja,rekomendavo imti 500w ir tada prasidejo bedos... Jai pajungi i motinine PSU ventiliatoriu PC isviso nerodo givybes zenklu.... Neisijungia... Atjungus ventiliatoriu kompiuteris veikia viskas gera...(pajungiau atskira ausint PSU)... Bet beda tame kad PC pradejo random restartuotis... Dazniausiai zaidziant PUBG... Temperaturos geros... Niekas nekaista.... Siandien bandau reset windows... Bet nemanau kad tai pades... Kiek ieskojau informacijos tiesig raso kad beda su PSU... Senaji ismetes jau... Tai nezinau gal yra kas gerai nusimano ir zino kaip sita beda isspresti ?
Pabreziu pajungus PSU ventiliatoriu (tas kuris yra jame) PC neisijungia isviso...
eh, pagal logika psu trumpina kazkur? jei auto restartuojasi gal nepakankamai sroves gauna, yra man buve kad issijungia vps ir po sekundes triju pats isijungia.
TALIBANAS parašė:
eh, pagal logika psu trumpina kazkur? jei auto restartuojasi gal nepakankamai sroves gauna, yra man buve kad issijungia vps ir po sekundes triju pats isijungia.
jeigu gali, garantinis tavo draugas
Kolkas viskas gerai pakeite i kita bet dar ziuresiu ar nebus taspats