Gal 3 metus naudojau KSMauto ir man 1 mėnesiui nucrackindavo licensiją. Poto vėl nucrackindavau ir taip kas mėnesį ir "pražaidžiau" visą laiką. Prieš kelias dienas vėl mėginau ir nebeveikia:
Nežinau ką dabar daryt, dabar kasdien kelis kartus meta tą įkyrią lentelę.
AAct portable linka gera online susirask, pats naudoju, kas metus ar pusmeti gali atsinaujint ramiai registracija, tik ziurek, kad nebutu windows defenderis ar panasiai ijungtas, nes kitaip istrins lyg "virusa"
Pamėginau, rašė "your windows version is not supported".
Pas mane Windows 10 Single Language Edition.
Version 2004. Edit: atsinaujinau kątik į 20H2
Redagavo Kdosda Hegen 30-01-2021 11:32
heLy parašė:
AAct portable linka gera online susirask, pats naudoju, kas metus ar pusmeti gali atsinaujint ramiai registracija, tik ziurek, kad nebutu windows defenderis ar panasiai ijungtas, nes kitaip istrins lyg "virusa"
Radau kaip ir normalų link, ir pabandžiau ir kaip ir suveikė. Dabar po 1 restart pakolkas dar nebuvo išmetę tos lentelės, o turėtų išmest per pirmą minutę. Tai atrodo lyg ir sutvarkyta. Ačiū.
heLy parašė:
Radau kaip ir normalų link, ir pabandžiau ir kaip ir suveikė. Dabar po 1 restart pakolkas dar nebuvo išmetę tos lentelės, o turėtų išmest per pirmą minutę. Tai atrodo lyg ir sutvarkyta. Ačiū.
Asmeniskai apie 2 metus +- naudoju, tai vienintele problema, kad windows defenderis ji iskart trina lauk ir daug fake links metosi online, o siaip zjbs, net ofiso programas gali su ja nusilauzt ramiai ir naudot
Jeigu suges kompiuteris (tarkim jeigu pirkai surinktą) ir jame bus nelegalūs (nulaužti) Windows OS (nesvarbu kokia versija). Remantis civiliniu kodeksu, yra labai idelė tikimybė kad gausi baudą, aišku priklauso nuo taisyklos, bet 99% tikimybė kad bus bauda.
Yra daugybė tinklapių, kur Windows 10 raktas kainuoja vos 2-3 Eurai, nu negi 3 Eurai tokia didelė suma? AŠ matyt niekada nesuprasiu tokių, kurie naudoja nulaužtus Windows. Tai yra taip beprasmiška
Redagavo taki 06-02-2021 09:54
taki parašė:
Jeigu suges kompiuteris (tarkim jeigu pirkai surinktą) ir jame bus nelegalūs (nulaužti) Windows OS (nesvarbu kokia versija). Remantis civiliniu kodeksu, yra labai idelė tikimybė kad gausi baudą, aišku priklauso nuo taisyklos, bet 99% tikimybė kad bus bauda.
Yra daugybė tinklapių, kur Windows 10 raktas kainuoja vos 2-3 Eurai, nu negi 3 Eurai tokia didelė suma? AŠ matyt niekada nesuprasiu tokių, kurie naudoja nulaužtus Windows. Tai yra taip beprasmiška
Sis teiginys ant tiek tikslus kaip pasakyti, kad jei vaziuosi virsydamas greiti keliais km, 99% tikimybe, kad gausi bauda. Jei taip meistrai darytu tada greitai netektu klientu, nes niekas nenoretu pas stukacius taisyti technikos.
taki parašė:
Sis teiginys ant tiek tikslus kaip pasakyti, kad jei vaziuosi virsydamas greiti keliais km, 99% tikimybe, kad gausi bauda. Jei taip meistrai darytu tada greitai netektu klientu, nes niekas nenoretu pas stukacius taisyti technikos.
tavo tie meistrai PRIVALO taisyti kompiuterius, kuriems priklauso garantinis remontas arba patikra. remiantis civiliniu kodeksu, būtų bauda tiems, kurie taisytų kompiuterius su nelegaliais windows os, tu nelabai orentuojiesi šiuose dalykuose, kaip matau
Aš rašau, apie GARANTINĮ remontą, o ne kažkokius klientus, tamsta išmokite skaityti
taki parašė:
Tu visiškai teisus dėl baudos, bet Lietuviai ant tiek korumpuoti, kad visiem px.
1. (Čia prieš gal 5 metus) Iš pradžių turėjau legalius Windows 10, bet kai buvo toks mažas gedimas dėl restartų ir kai nunešiau pas meistrus (į kompiuterių taisymo firmą, o ne pas privatų/nelegalų) Tai pasakė kad reikia perrašyt windows... Aišku nesutikau nes mažytė problema buvo... O kai parsinešiau PC namo išvis nebeveikė... Net nėjo perrašyt windows, nes kaip numaniau System32 tikriausiai ištrynė. Kai paskambinau meistrams sakė kad jau atseit tokį sugedusį PC jiems ir nunešiau ir kad atseit taip labai dažnai nutinka kad "iš niekur" nebeveikia PC nes atseit Win 10 dar labai brokuotas ir jie rekomendavo kad man perrašys Windows už 20eur ko aišku nesutykau. Jie patys sakė kad perrašytų į nelegalius Windows, nes legalių "neapsimoka"... Tai čia akyvaizdžiai įrodo kokie korumpuoti tie meistrai.
2. Tie 2-3eur kaina kaip sakai, ar pats pirkai? Jeigu pats pirkai tai negaliu nieko priekaištaut tada, bet man primena situacija kai draugas 2x pirko Cyberpunk 2077 (pirmą žaidimo išleidimo savaitę) pirmą kart už 2eur antrą kart už 7eur ir abu kartus iki šiol neveikia abu, davė jam accounts net ne keys, o accounts offline ir dar su kažkokiomis limitacijomis tad kaina labai "atitiko kokybę".
3. Pagrindinė priežastis kodėl naudoju nelegalius windows yra ta nes kaip sakiau poto karto kai buvau nunešęs pas meistrus ir man išvis sugedųsi PC grąžino... Įvarė keliems mėnesiems tokią baimę kad iš niekur gali PC sugęst ir todėl turėjau nelegalius, aišku dabar suprantu kad ten total bull* buvo. Bet dabar kadangi jau gal 5 metus naudoju šiuos nelegalius Windows, nematau prasmės nusipirkt legalius.
4. Mano draugui kažkada gal praeitais metais irgi buvo sugedęs PC (jis visiškai kitam mieste gyvena) ir irgi į firmą nunešė PC remontuot ir jam irgi sakė perrašyt Windows, o perrašytų į nelegalius Windows nes į legalius "neapsimoka".
Redagavo Kdosda Hegen 06-02-2021 11:51
taki parašė:
tavo tie meistrai PRIVALO taisyti kompiuterius, kuriems priklauso garantinis remontas arba patikra. remiantis civiliniu kodeksu, būtų bauda tiems, kurie taisytų kompiuterius su nelegaliais windows os, tu nelabai orentuojiesi šiuose dalykuose, kaip matau
Aš rašau, apie GARANTINĮ remontą, o ne kažkokius klientus, tamsta išmokite skaityti
Atisprasau, kolega, labai greitai skaiciau ir neisidemejau.
Jeigu oficialus windows paketas nekainuotu 1/4th minimalios lietuviskos algos, daugiau atsirastu zmoniu, kurie nepatingetu isleist euriuku legaliai kopijai. Bet tuo labiau jeigu esi zmogus megstantis pasiknisti ar daryti kazka pats jog sutaupytum pinigu, legalios versijos neapsimoka net pirkti. Senesniam kompe kaip tik kai w10 atsirado atsinaujinau is w7 i 10 kol buvo galima tai padaryti nemokamai, po kiek laiko atsirado pinigu ir nusprendziau prisideti daugiau ramu, keiciau vaizdo plokste, ssd isidejau ir ka tu galvoji, windowsai nusprende jog jie nebera legalus "Please activate your windows" .... Tai yra windowsu anti piratavimo sistema, gali susirast daug pavyzdziu internete apie tai.
Jeigu pirkciau mociutei kompa is parduotuves ir zinociau jog ji nieko nedarys per visa savo gyvenima su juo, tada apsimoketu ir i tuos legalius windowsus gal investuot, jog butu galima ramiai naudotis nesukant galvos, bet ne kitaip...
taki parašė:
Greičiausiai biški per vėlu jau. Bet tie raktai už 2-3 eurus, didelė tikimybė, kad bus OEM raktai (t.y. rišti tam tikram kompui arba laptopui) ir poto reikia skambinti į Microsoft atstovybę, jiem gražiai "papist" protą, kad nebegali aktyvuot Windows'u dėl komponentų keitimo ar kažka panašaus, kad leistu vėl suaktyvuot Windows'us
Redagavo H4rdC0r3 14-02-2021 01:28