Neuzsikrauna windows
|
justux4 |
parašyta 05-07-2011 19:27
|

Expertas

Įstojo: 15.02.10
|
Sveiki. Šiandien buvau prie pc ir kaiptik mount'inau faila per daemon tools ir staiga pasidare melynas ekranas ir pc restartavosi. Nu ir jungiasi, bet kai pradeda krauti prietaisus pc "sustoja"- nieko nekrauna, bet veikia. Vėl perkroviau. Taip kelis kartus. Vieną iš jų neveikė monitorius. Gal galite padėti? |
|
|
|
|
parašyta 05-07-2011 20:07
|
Naujokas

|
man irgi taip buvo perdegie tavo hardrivas man irgi ismete melyna akrana kaip tai buvo atsitikie galiu pasiulyti tiktais nauja hardraiva pirkti as simtu procentu isitikinies kat diel to |
|
|
|
|
parašyta 05-07-2011 20:25
|
Naujokas

|
justux4 parašė:
Sveiki. Šiandien buvau prie pc ir kaiptik mount'inau faila per daemon tools ir staiga pasidare melynas ekranas ir pc restartavosi. Nu ir jungiasi, bet kai pradeda krauti prietaisus pc "sustoja"- nieko nekrauna, bet veikia. Vėl perkroviau. Taip kelis kartus. Vieną iš jų neveikė monitorius. Gal galite padėti?
o per "safe mode'' nebandiai uzsikrauti? tai kai ijungi kompa spaudinek f8 jei uzsikraus pravalyk kompa su kokia programa arba grysk atgaline data tai yra pries tai kai dar veikia kompiuteris ''system restore" |
|
|
|
justux4 |
parašyta 06-07-2011 09:27
|

Expertas

Įstojo: 15.02.10
|
Neuzsikrauna ir ant safe mode. Gal galit patart ką atsidarius dėžę galima būtų pažiūrėt? |
|
|
|
|
parašyta 06-07-2011 23:45
|
Naujokas

|
justux4 parašė:
Neuzsikrauna ir ant safe mode. Gal galit patart ką atsidarius dėžę galima būtų pažiūrėt?
pabandyk pakaitalioti ramus ideti i kita skirsni, o geriausias varijantas surask tokia baterija kaip penki centai didumo turetu but ir isimk ja palauk kelias minutes ir bandyk junkti kompa |
|
|