Ar turit mergina
|
auraslt |
parašyta 08-03-2013 22:15
|
Geimeris

Įstojo: 10.05.10
|
Neturiu, esu negražus, ir stambus, todėl nei vienos netraukiu... |
|
|
|
BloodyZero |
parašyta 08-03-2013 22:42
|

Geimeris

Įstojo: 29.11.08
|
auraslt parašė:
Neturiu, esu negražus, ir stambus, todėl nei vienos netraukiu...
Well then do something about it... |
|
|
|
novix |
parašyta 08-03-2013 22:45
|

Geimeris

Įstojo: 09.04.11
|
Dovahkiin parašė:
Pats kaip suprantu turi pana? 
Beveik  |
|
|
|
Skorp |
parašyta 08-03-2013 23:10
|

Geimeris

Įstojo: 28.11.12
|
Nera pinigu ant mergu, dabar ant masinos dirbu  |
|
|
|
Clevaro |
parašyta 09-03-2013 01:06
|

Geimeris

Įstojo: 21.05.12
|
Lietuvoj gal ieškočiau panelės ,bet kadangi esu anglijoj o anglės netraukia  |
|
|
|
Slowly |
parašyta 09-03-2013 08:22
|
Geimeris

Įstojo: 02.03.11
|
Neturiu, ir kažaip nlb ir noriu jos.
Nu aišku nesupraskit ne taip.
Redagavo Slowly 09-03-2013 08:27 |
|
|
|
FeelingHigh |
parašyta 09-03-2013 09:55
|
Geimeris

Įstojo: 22.01.11
|
Dovahkiin parašė:
Lukas1> Prajuokinai.....
Mergos neturiu, bet noreciau tureti... Gal kas galit patarti kaip ja susirasti?(I know skamba kvailai)
Nenorėk turėt mergos , lups iš tavęs dėmesį , pinigus ir visą kitą kol tu jai pasirodysi esąs niekalas , o po to susiras kokį nors ped.diką.
P.S.Turiu mergą jos vardas - Ranka . Neprašo nieko iš manęs ir yra ištikima man. |
|
|
|
eimantux |
parašyta 09-03-2013 09:57
|
Geimeris

Įstojo: 16.11.10
|
DragonBorn parašė:
Dovahkiin parašė:
Lukas1> Prajuokinai.....
Mergos neturiu, bet noreciau tureti... Gal kas galit patarti kaip ja susirasti?(I know skamba kvailai)
Nenorėk turėt mergos , lups iš tavęs dėmesį , pinigus ir visą kitą kol tu jai pasirodysi esąs niekalas , o po to susiras kokį nors ped.diką.
P.S.Turiu mergą jos vardas - Ranka . Neprašo nieko iš manęs ir yra ištikima man.
Apskritai sunku ta tinkama mergina susirast, krc normalia susirandi tj po metu jau neturi apie ka su ja kalbet, tai lieka tik sekso temos. |
|
|
|
FeelingHigh |
parašyta 09-03-2013 09:59
|
Geimeris

|
eimantux parašė:
DragonBorn parašė:
Dovahkiin parašė:
Lukas1> Prajuokinai.....
P.S.Turiu mergą jos vardas - Ranka . Neprašo nieko iš manęs ir yra ištikima man.
Apskritai sunku ta tinkama mergina susirast, krc normalia susirandi tj po metu jau neturi apie ka su ja kalbet, tai lieka tik sekso temos.
Štai kodėl kai kuriems ranka yra geriau. |
|
|
|
NoScope |
parašyta 09-03-2013 10:09
|
Geimeris

Įstojo: 29.08.11
|
DragonBorn parašė:
Dovahkiin parašė:
Lukas1> Prajuokinai.....
as irgi turiu drauge vardu Ranka, kuri man padeda vogti is kitu kiseniu  |
|
|
|
Zemaitoks |
parašyta 09-03-2013 10:10
|

Geimeris

Įstojo: 04.01.12
|
Siais laikais panos rmt kazkokios keistos yra pali*s... Nrml sunku rast... Dazniausiai tj tik tokios li*s tebuna : Pinigu siurblys arba mergina kuri atrodo visai px ir bendraujanti tokia bet paskui suzinai kad tu ne pirmas.... ne antras..... ne trecias.... t.t Cia kaip tas posakis mergina kaip guolis... jei girgzda reiskias reikia keist  |
|
|
|
FeelingHigh |
parašyta 09-03-2013 10:49
|
Geimeris

|
DarthVader parašė:
Siais laikais panos rmt kazkokios keistos yra pali*s... Nrml sunku rast... Dazniausiai tj tik tokios li*s tebuna : Pinigu siurblys arba mergina kuri atrodo visai px ir bendraujanti tokia bet paskui suzinai kad tu ne pirmas.... ne antras..... ne trecias.... t.t  Cia kaip tas posakis mergina kaip guolis... jei girgzda reiskias reikia keist 
True , dabar nebeliko normalių mergų , aiškina , kad visi vyrai yra kiaulės nors pačios yra pasileidusios . |
|
|
|
Zemaitoks |
parašyta 09-03-2013 11:02
|

Geimeris

|
DragonBorn parašė:
DarthVader parašė:
Siais laikais panos rmt kazkokios keistos yra pali*s... Nrml sunku rast... Dazniausiai tj tik tokios li*s tebuna : Pinigu siurblys arba mergina kuri atrodo visai px ir bendraujanti tokia bet paskui suzinai kad tu ne pirmas.... ne antras..... ne trecias.... t.t  Cia kaip tas posakis mergina kaip guolis... jei girgzda reiskias reikia keist 
True , dabar nebeliko normalių mergų , aiškina , kad visi vyrai yra kiaulės nors pačios yra pasileidusios .
aukso zodziai... |
|
|
|
abrabr |
parašyta 09-03-2013 11:03
|
Pažengęs

Įstojo: 09.03.13
|
Sveiki, naujokas as cia. Bet ieskau kazkokios bendruomenes, kurioje galeciau pats sudalyvauti ir siaip info naudingo rasti. Taigi pasireiksiu ir as cia, sioje temoje Matau, kad visi labai jau stumia ant moteru. Priezastis suprantu ir as su Jumis vyrai Bet zinokite yra dar tu normaliu merginu. Pats tokia turiu, ir ne metus kartu jau, ir geimere mano moteris didesne uz mane pati. Ir jei ka ne stora karve kokia Ir tu temu yra apie ka kalbetis bendru ir t.t. Taigi tikrai yra. O ten kazkas rase, kad esu storas ir negrazus ir niekam nereikalingas. Nereikia taip kalbeti zmogau, visi esam kazkam reikalingi, atsiras ir tau tavoji, jei tik ranku nenuleisi. |
|
|
|
Zemaitoks |
parašyta 09-03-2013 11:13
|

Geimeris

|
abrabr parašė:
Sveiki, naujokas as cia. Bet ieskau kazkokios bendruomenes, kurioje galeciau pats sudalyvauti ir siaip info naudingo rasti. Taigi pasireiksiu ir as cia, sioje temoje  Matau, kad visi labai jau stumia ant moteru. Priezastis suprantu ir as su Jumis vyrai  Bet zinokite yra dar tu normaliu merginu. Pats tokia turiu, ir ne metus kartu jau, ir geimere mano moteris didesne uz mane pati. Ir jei ka ne stora karve kokia  Ir tu temu yra apie ka kalbetis bendru ir t.t. Taigi tikrai yra. O ten kazkas rase, kad esu storas ir negrazus ir niekam nereikalingas. Nereikia taip kalbeti zmogau, visi esam kazkam reikalingi, atsiras ir tau tavoji, jei tik ranku nenuleisi.
Na tj aisku kad ne visos tokios ziaurios bet to aukso tarp siuksliu sunku rast... Jo ir kaip sakei reikia netinget raustis po tas siuksles... Gal koki karta rasi ta aukso viduriuka  |
|
|
|
MusicDJ997 |
parašyta 09-03-2013 11:40
|

Geimeris

Įstojo: 10.02.12
|
DarthVader parašė:
abrabr parašė:
Sveiki, naujokas as cia. Bet ieskau kazkokios bendruomenes, kurioje galeciau pats sudalyvauti ir siaip info naudingo rasti. Taigi pasireiksiu ir as cia, sioje temoje  Matau, kad visi labai jau stumia ant moteru. Priezastis suprantu ir as su Jumis vyrai  Bet zinokite yra dar tu normaliu merginu. Pats tokia turiu, ir ne metus kartu jau, ir geimere mano moteris didesne uz mane pati. Ir jei ka ne stora karve kokia  Ir tu temu yra apie ka kalbetis bendru ir t.t. Taigi tikrai yra. O ten kazkas rase, kad esu storas ir negrazus ir niekam nereikalingas. Nereikia taip kalbeti zmogau, visi esam kazkam reikalingi, atsiras ir tau tavoji, jei tik ranku nenuleisi.
Na tj aisku kad ne visos tokios ziaurios bet to aukso tarp siuksliu sunku rast... Jo ir kaip sakei reikia netinget raustis po tas siuksles... Gal koki karta rasi ta aukso viduriuka 
O atnaujinta mano sena tema Šiaip tikrai sunku surasti tą aukso viduriuką, labai sunku. Manu iš viso nėra to aukso viduriuko, vistiek yra merginoje ko nors kas tau nepatinka todėl ir nesitikėkit, kad surasite kokią nors žiauriai gražią ir KARTU protingą merginą. Jų yra žiauriai mažai, o dėl jų reikia žiauriai stengtis. nes dažniausiai jau jos turi bx  |
|
|
|
eimantux |
parašyta 09-03-2013 11:54
|
Geimeris

|
DarthVader parašė:
abrabr parašė:
Na tj aisku kad ne visos tokios ziaurios bet to aukso tarp siuksliu sunku rast... Jo ir kaip sakei reikia netinget raustis po tas siuksles... Gal koki karta rasi ta aukso viduriuka 
Ijunk led sviesas y tas siukles ir rauskis, jeigu prades svyteti geltona spalva, reiskias auksas.  |
|
|
|
abrabr |
parašyta 09-03-2013 11:55
|
Pažengęs

|
Ausko zodziai, del to, kad turi bx jau. Nes logiska, jei mergina normali tai ji tikrai tures berna. O jei laisva ir normali, tai bus nebent nesenai issiskyrusi. Bet jei ilgai laisva, tuomet kazkas su ja negerai... Taigi arba suspeji ja pagauti kol issiskyrusi arba nuvilioji nuo kito. Antras variantas man labai nepatinka O del to, kad tures ji kazkokiu trukumu tai faktas, bet tame ir esme santykiuose zmones, kad jei geri dalykai nusveria blogus, tai verta uzsimerkti del kokiu nors nesamoniu. Nes mes patys irgi netobuli. O siaip tai zinokit merginos tokios jau yra, kad jas galima ir truputi issiaukleti, aisku kantrybes ir laiko reikia. Bet paskui atsiperka tikrai. |
|
|
|
eimantux |
parašyta 09-03-2013 12:44
|
Geimeris

|
http://www.facebo...mp;theater
Sita nusiunti merginai ir viskas. |
|
|
|
abrabr |
parašyta 09-03-2013 13:00
|
Pažengęs

|
primityviai cia labai jau. Normali protinga mergina ant tokiu pigiu dalyku neuzkimba Jau geriau savais zodziais kazka suvelk, daugiau naudos bus. |
|
|