DarkGoo parašė:
Taigi ziurejau per youtube kad gyvybe pvz: pas mane 4 tie kvadrateliai , o pas kitus buna 10 ir t.t - jeigu eisi zaidima toliau tau dauges gyvybiu?
Kelkis lygį , pvz. nugalint psichopatus , gelbėjant žmones , darant combo weapons special attacks .
Pakylant lygiui atsirakini : combo weapons cards , prisideda vienas gyvybės langelis , gali daryti dar vieną special move , didėja bėgimo greitis (kyla nuo 20 , sustoja ties 30 ) , didėja daroma žala , daugėja inventoriuje vietos .
Redagavo FeelingHigh 17-05-2012 16:00
DarkGoo parašė:
aisku aciu , O jums patinka sis zaidimas?
Patikti patinka , bet dabar neturiu prieigos prie jo , t.y. negaliu žaisti , nes pas mane ne žaidimams , o darbui skirtas pc . Kai susirinksiu naują stacionarų tada žaisiu ką nors rimto .
DarkGoo parašė:
aisku aciu , O jums patinka sis zaidimas?
Patikti patinka , bet dabar neturiu prieigos prie jo , t.y. negaliu žaisti , nes pas mane ne žaidimams , o darbui skirtas pc . Kai susirinksiu naują stacionarų tada žaisiu ką nors rimto .
Zinau ir as turejau darbui skirta pc.....Liudna buvo.....
Tiek kad as ankaciau buvau su kitu acc... Pamenu buvau adminas ir keldavau cia zaidimus ir ttt... taciau pamenu kazkluriuo metu uzejo banga gaudyt piratvaimo pulsapius ir tttt... tuo metu as pasitraukiau is adminu ir susikuriau kita acc
Man Discordas kaip ir prilipo, bet jo paskirtis kitokia - trumpalaikiai chatai tiesiog. Forumus labiau Redditas gal užmušė. Jį bent jau googlinti vis dar įmanoma.