Namu darbai.
|
NoScope |
parašyta 17-10-2012 18:51
|
Geimeris

Įstojo: 29.08.11
|
tyrasvyras parašė:
Artyom parašė:
tyrasvyras parašė:
tadaz997 parašė:
Gimnazija, tai minimum 2h ruosiu 
Gimnazija IV kl, beveik visus ND darau prieš pamoką.
Ir viska speji?
Tik matkės, fizikos ir informatikos(A lygis prog.) nespėju, nes dafiga užduoda dažniausiai, aišku anglų topikus ir rašinius namie parašau 
Pas mus visi, visi klasiokai lietuviu daro per pertraukas, niekas niekada namie nebuna padares ;D |
|
|
|
Anonymous |
parašyta 17-10-2012 18:54
|

Expertas

Įstojo: 29.08.12
|
as nd darau visa diena nuo tada kai grystu namo iki 12 nakties... |
|
|
|
BecauseImBatman |
parašyta 17-10-2012 18:55
|

Geimeris

Įstojo: 03.05.11
|
10-15 min ir fsio |
|
|
|
Dowexx |
parašyta 17-10-2012 19:00
|

Geimeris

Įstojo: 18.12.10
|
Na bet jaučiu kad man bus blogai per egzaminus... lietuviu pamokos nepavadinčiau lietuviu Na bet šeip ilgiau ateityje praleisiu nes teks perskaityti daug knygu... Na bet tai no problem  |
|
|
|
Anonymous |
parašyta 17-10-2012 19:03
|

Expertas

Įstojo: 29.08.12
|
na tai jum gerai kad nedaug uzduoda... o mum pvz uzdave ismokti per 1 diena 50 saliu valstybes ir ju sostines o tos visos valstybes kaskokie bomzynai... po to rytoj rasom chemijos kontra... lietuviu savarankiska ir anglu savarankiska... sooo cool... |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 17-10-2012 19:11
|

Geimeris

Įstojo: 08.01.09
|
Anonymous parašė:
na tai jum gerai kad nedaug uzduoda... o mum pvz uzdave ismokti per 1 diena 50 saliu valstybes ir ju sostines o tos visos valstybes kaskokie bomzynai... po to rytoj rasom chemijos kontra... lietuviu savarankiska ir anglu savarankiska... sooo cool...
Chilax, mum būna anglų topiką per naktį parašyt, fizikos kontras kitą dieną, matkės savarankiškas, lietuvių diktantas ir 1km bėgimas. |
|
|
|
MusicDJ997 |
parašyta 17-10-2012 19:14
|

Geimeris

Įstojo: 10.02.12
|
tyrasvyras parašė:
Dowexx parašė:
Hmm ar yra skirtumas ar gimnazija ar ne ? Skirtumo aš bent neišžvelgiu. Na jei kalbant kiek darau namu darbus, tai ivairiai buna kartais nedarau iš vis , kartais prieš pamoką . Na bet 50 minučiu užtenka, bet kartais buna taip kad sėdi ir galvoji ką rašyti tai tada 2 valandas tenkra prasedėti 
Patikėk skiriasi, gimnazijose žymiai mažiau narkomanų, alkoholikų ir šiaip daunų, maždaug per 4 metus su visais daugiau ar mažiau susipažįsti.
Jo tikra tiesa Bet siaip pas mus yra sunkiau, nes mano vidurkis is 9.3 pamazejo iki 7.24 nes uzduoda daug nd ir beveik kiekviena diena kontrai. Bet neveltui pirma mokykla rajone  |
|
|
|
BloodyZero |
parašyta 17-10-2012 19:15
|

Geimeris

Įstojo: 29.11.08
|
tyrasvyras parašė:
Anonymous parašė:
na tai jum gerai kad nedaug uzduoda... o mum pvz uzdave ismokti per 1 diena 50 saliu valstybes ir ju sostines o tos visos valstybes kaskokie bomzynai... po to rytoj rasom chemijos kontra... lietuviu savarankiska ir anglu savarankiska... sooo cool...
Chilax, mum būna anglų topiką per naktį parašyt, fizikos kontras kitą dieną, matkės savarankiškas, lietuvių diktantas ir 1km bėgimas.
Ka tokio su begimu bendro turi? Pasiruosi jam is vakaro ar kaip?  |
|
|
|
BloodyZero |
parašyta 17-10-2012 19:15
|

Geimeris

|
tadaz997 parašė:
tyrasvyras parašė:
Dowexx parašė:
Hmm ar yra skirtumas ar gimnazija ar ne ? Skirtumo aš bent neišžvelgiu. Na jei kalbant kiek darau namu darbus, tai ivairiai buna kartais nedarau iš vis , kartais prieš pamoką . Na bet 50 minučiu užtenka, bet kartais buna taip kad sėdi ir galvoji ką rašyti tai tada 2 valandas tenkra prasedėti 
Patikėk skiriasi, gimnazijose žymiai mažiau narkomanų, alkoholikų ir šiaip daunų, maždaug per 4 metus su visais daugiau ar mažiau susipažįsti.
Jo tikra tiesa  Bet siaip pas mus yra sunkiau, nes mano vidurkis is 9.3 pamazejo iki 7.24 nes uzduoda daug nd ir beveik kiekviena diena kontrai. Bet neveltui pirma mokykla rajone 
Pazymiai labai priklauso nuo mokytojo kompetencijos. |
|
|
|
Zhorik |
parašyta 17-10-2012 19:23
|

Geimeris

Įstojo: 11.02.11
|
BloodyZero parašė:
tadaz997 parašė:
tyrasvyras parašė:
Dowexx parašė:
Jo tikra tiesa  Bet siaip pas mus yra sunkiau, nes mano vidurkis is 9.3 pamazejo iki 7.24 nes uzduoda daug nd ir beveik kiekviena diena kontrai. Bet neveltui pirma mokykla rajone 
Pazymiai labai priklauso nuo mokytojo kompetencijos.
aha...musu mokykloj is chemijos niekas 10,9 neturi nes mokytoja chujova, o tu chemiku nera  |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 17-10-2012 19:31
|

Geimeris

|
BloodyZero parašė:
tyrasvyras parašė:
Anonymous parašė:
Chilax, mum būna anglų topiką per naktį parašyt, fizikos kontras kitą dieną, matkės savarankiškas, lietuvių diktantas ir 1km bėgimas.
Ka tokio su begimu bendro turi? Pasiruosi jam is vakaro ar kaip? 
Durnius mokytojas, iš lempos priskaičiuoja bent 5 sec tai vietoj galimų 10 turi 9, apie trumpas distancijas išvis nekalbu... |
|
|
|
BloodyZero |
parašyta 17-10-2012 19:36
|

Geimeris

|
Na pas mane mokykloje tokia situacija siuo metu su fizika ir...kaip...ir...viskas  |
|
|
|
NoScope |
parašyta 17-10-2012 19:36
|
Geimeris

|
muilas parašė:
BloodyZero parašė:
tadaz997 parašė:
tyrasvyras parašė:
Dowexx parašė:
aha...musu mokykloj is chemijos niekas 10,9 neturi  nes mokytoja chujova, o tu chemiku nera 
Musu mokykloj ish biologijos kontrolinio 2 dizdziausia moksliukai gyvenime netureja maziau 7, ish kontro gavo 6... Auksciausias pazymis koki gavo musu klaseje - 8... |
|
|
|
Zhorik |
parašyta 17-10-2012 19:57
|

Geimeris

Įstojo: 11.02.11
|
Artyom parašė:
muilas parašė:
BloodyZero parašė:
tadaz997 parašė:
tyrasvyras parašė:
Dowexx parašė:
aha...musu mokykloj is chemijos niekas 10,9 neturi  nes mokytoja chujova, o tu chemiku nera 
Musu mokykloj ish biologijos kontrolinio 2 dizdziausia moksliukai gyvenime netureja maziau 7, ish kontro gavo 6... Auksciausias pazymis koki gavo musu klaseje - 8...
nu ...kokia mokytoja tokie ir pazymiai  |
|
|
|
Slowly |
parašyta 17-10-2012 19:58
|
Geimeris

Įstojo: 02.03.11
|
Nebabuk prie cp pora h iš 7komentaru pasidaro 32komentarai 
Na jei i tama tai pasmus šolioj yra geras dalyk, kad tik 1 kontras gali buti idiena. |
|
|
|
NoScope |
parašyta 17-10-2012 20:13
|
Geimeris

|
Paulienis parašė:
Na jei i tama tai pasmus šolioj yra geras dalyk, kad tik 1 kontras gali buti idiena.
Cia kartais ne visose mokyklose taip? |
|
|
|
Yugi |
parašyta 17-10-2012 20:17
|

Geimeris

Įstojo: 05.01.12
|
Mum tai 2 kontrai buna bet nevisada |
|
|
|
High-Five |
parašyta 17-10-2012 20:24
|

Geimeris

Įstojo: 28.04.11
|
mum penktadienį 4 kontroliniai buvo... o šešios pamokos... |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 17-10-2012 20:26
|

Geimeris

|
Paulienis parašė:
Na jei i tama tai pasmus šolioj yra geras dalyk, kad tik 1 kontras gali buti idiena.
RUSAS!!!!! Normalūs žmonės nerašo "į dieną", mes rašom per dieną. Plius man atrodo čia yra švietimo ministerijos įsakymas.
Redagavo tyrasvyras 17-10-2012 20:26 |
|
|
|
Slowly |
parašyta 17-10-2012 20:43
|
Geimeris

Įstojo: 02.03.11
|
tyrasvyras parašė:
Paulienis parašė:
RUSAS!!!!! Normalūs žmonės nerašo "į dieną", mes rašom per dieną. Plius man atrodo čia yra švietimo ministerijos įsakymas.
Skubejau rašyt, atsiprašau  |
|
|