Namu darbai.
|
NoScope |
parašyta 17-10-2012 20:47
|
Geimeris

Įstojo: 29.08.11
|
Paulienis parašė:
tyrasvyras parašė:
Paulienis parašė:
Nebabuk prie cp pora h iš 7komentaru pasidaro 32komentarai
Na jei i tama tai pasmus šolioj yra geras dalyk, kad tik 1 kontras gali buti idiena.
RUSAS!!!!! Normalūs žmonės nerašo "į dieną", mes rašom per dieną. Plius man atrodo čia yra švietimo ministerijos įsakymas.
Skubejau rašyt, atsiprašau 
Ash tai didelio skirtumo nematau... Svarbiausia, kad parase suprantamai ir iskaitomai... |
|
|
|
Dowexx |
parašyta 17-10-2012 20:51
|

Geimeris

Įstojo: 18.12.10
|
Artyom parašė:
Paulienis parašė:
tyrasvyras parašė:
Paulienis parašė:
Na jei i tama tai pasmus šolioj yra geras dalyk, kad tik 1 kontras gali buti idiena.
RUSAS!!!!! Normalūs žmonės nerašo "į dieną", mes rašom per dieną. Plius man atrodo čia yra švietimo ministerijos įsakymas.
Ash tai didelio skirtumo nematau... Svarbiausia, kad parase suprantamai ir iskaitomai...
Na nepasakyčiau , aš biški nekirtau kame čia šaknys .
Na jei sakai kad turi buti vienas kontras per diena , tai tada mano mokykloj tas istatymas negalioja pas mus 3 kontrai per diena kaip susiderina normalu  |
|
|
|
BloodyZero |
parašyta 17-10-2012 20:53
|

Geimeris

Įstojo: 29.11.08
|
Dowexx parašė:
Artyom parašė:
Paulienis parašė:
tyrasvyras parašė:
Paulienis parašė:
Ash tai didelio skirtumo nematau... Svarbiausia, kad parase suprantamai ir iskaitomai...
Na nepasakyčiau , aš biški nekirtau kame čia šaknys  .
Na jei sakai kad turi buti vienas kontras per diena , tai tada mano mokykloj tas istatymas negalioja pas mus 3 kontrai per diena kaip susiderina normalu 
Vat specialiai lietuviu mokytojos paklausiu del to i diena. Beto, ponulis kabuciu det nemoka lietuvisku, o kitiems dar kazka aiskina. |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 17-10-2012 20:54
|

Geimeris

Įstojo: 08.01.09
|
Dowexx parašė:
Artyom parašė:
Paulienis parašė:
tyrasvyras parašė:
Paulienis parašė:
Na jei sakai kad turi buti vienas kontras per diena , tai tada mano mokykloj tas istatymas negalioja pas mus 3 kontrai per diena kaip susiderina normalu 
Gali būti:1nas kontras, 2 savarankiški, |
|
|
|
Lietuvis500 |
parašyta 17-10-2012 21:09
|
Geimeris

Įstojo: 16.04.09
|
EnlorsE parašė:
mum penktadienį 4 kontroliniai buvo... o šešios pamokos...
Nesvaik. Negal būt šjp daugiau nei 1 kontras į dieną. Gal ten kokie atsiskaitymai buvo... |
|
|
|
BloodyZero |
parašyta 17-10-2012 21:17
|

Geimeris

|
Lietuvis500 parašė:
EnlorsE parašė:
Nesvaik. Negal būt šjp daugiau nei 1 kontras į dieną. Gal ten kokie atsiskaitymai buvo...
Pasakai mokytojai, kad jau buvo kontras ir negalime daugiau per diena rasyt. Ta pakeicia pavadinimas is kontrolinio i savarankiska ir viskas tuom pasibaigia. Svaig nesvaiges, vistiek mokytojas teisus visada...
Redagavo BloodyZero 21-10-2012 09:59 |
|
|
|
Goolas |
parašyta 17-10-2012 22:37
|

Skillas

Įstojo: 16.02.12
|
1-2h, kartais net nakti atsikeles mokausi kontroliniui. |
|
|
|
instafcku |
parašyta 17-10-2012 23:31
|
Geimeris

Įstojo: 29.10.10
|
2-6 H praleidžiu prie pamokų . |
|
|
|
ignas550 |
parašyta 18-10-2012 07:04
|
Geimeris

Įstojo: 14.01.12
|
1-2 valandas. |
|
|
|
Roczen |
parašyta 18-10-2012 08:07
|

Geimeris

Įstojo: 14.06.12
|
BloodyZero parašė:
Lietuvis500 parašė:
EnlorsE parašė:
Nesvaik. Negal būt šjp daugiau nei 1 kontras į dieną. Gal ten kokie atsiskaitymai buvo...
Pasakai mokytojai, kad jau buvo kontras ir negalime daugiau i diena rasyt. Ta pakeicia pavadinimas is kontrolinio i savarankiska ir viskas tuom pasibaigia. Svaig nesvaiges, vistiek mokytojas teisus visada...
Tap ir yra... Šiandien mums irgi 4 kontroliniai, vakar 2, mokytojams tai nesvarbu, mes sakom turim mokintis, bet kas iš geriausių mokėsi praitais metai tie smuko šiais metais dėl tiek kontrolinių...
P.S žiūrint kiek užduoda namų darbų 1-4h. |
|
|
|
MadCunt |
parašyta 18-10-2012 15:09
|

Geimeris

Įstojo: 06.04.09
|
tyrasvyras parašė:
Paulienis parašė:
Tu iš kokio medžio iškritęs?Tu gal koks lietuvių kalbos inspektorius?Kad padaro klaidų tai užsipuola
Chill man.. |
|
|
|
KTooTa |
parašyta 18-10-2012 15:44
|

Geimeris

Įstojo: 04.08.11
|
Aš praleidžiu maždaug valanda ar dvi. Buna, kad ir daugiau praleidžiu kai namų darbų daug. Na jeigu mažai tai pusė valandos užtenka  |
|
|
|
tutis211 |
parašyta 21-10-2012 09:29
|
Expertas

Įstojo: 12.05.12
|
1-4h |
|
|
|
LaurynasVP |
parašyta 21-10-2012 09:58
|
Geimeris

Įstojo: 07.10.11
|
5-10 min max. O šiaip jai reikia išmokti kokį nors eilėraštį , tai nesimokau , nes tingiu. Nuėjęs į šūlę pasimokau ir vsio Arba 15 min skiriu , ne daugiau  |
|
|
|
Rolleex |
parašyta 21-10-2012 09:58
|

Geimeris

Įstojo: 22.06.12
|
BloodyZero parašė:
Dowexx parašė:
Artyom parašė:
Paulienis parašė:
tyrasvyras parašė:
Paulienis parašė:
Vat specialiai lietuviu mokytojos paklausiu del to i diena. Beto, ponulis kabuciu det nemoka lietuvisku, o kitiems dar kazka aiskina. BloodyZero - tik pastebejimas. pats ka tik parasei ,, i diena" o ne ,,per diena" |
|
|
|
BloodyZero |
parašyta 21-10-2012 10:00
|

Geimeris

|
liudis123 parašė:
BloodyZero parašė:
Dowexx parašė:
Artyom parašė:
Paulienis parašė:
tyrasvyras parašė:
Paulienis parašė:
Vat specialiai lietuviu mokytojos paklausiu del to i diena. Beto, ponulis kabuciu det nemoka lietuvisku, o kitiems dar kazka aiskina. BloodyZero - tik pastebejimas. pats ka tik parasei ,, i diena" o ne ,,per diena"
Cia internetas, o ne lietuviu kalbos pamoka, kad rasyciau tobulai...Rasau pakankamai aiskiai ir su skyrybos zenklais, ne taip kaip dauguma, todel prie mano rasybos neprisikabinekit  |
|
|
|
FeelingHigh |
parašyta 21-10-2012 11:01
|
Geimeris

Įstojo: 22.01.11
|
Dažniausiai užtrunku kokias 2-3 valandas , jeigu reikia ruoštis kontroliniam darbui , išmokti kokią kalbos taisyklę ar formules , užtrunku truputį ilgiau . Kartais jei spėju , namų darbus pasidarau klasėje arba mokyklos bibliotekoje . |
|
|
|
novix |
parašyta 21-10-2012 11:16
|

Geimeris

Įstojo: 09.04.11
|
Labai ivairiai kartais visai neruosiu, knygas susidedu i vsio , kartais kelias valandas prasedziu , matematikos namu darbu beveik nedarau, nes netikrina anglu kalbos jau nuo rugsejo 3 nedarau o praeita savaite visiskai nedariau jokiu nd bet per pamokas duro daug nestumiu, tai pazymiai nenukencia labai vat matematika be namu darbu - 9,4 fizika - 8,5 anglu - 9,5 
P.s. Mokausi gimnazijos 1kl  |
|
|
|
Deiv0s |
parašyta 26-11-2012 19:01
|
Naujokas

Įstojo: 26.11.12
|
D |
|