Battlefield 3
|
develinanders |
parašyta 07-04-2013 13:36
|
Geimeris

Įstojo: 29.06.12
|
Ant minimap tik. Nebent tave mato šaudantį  |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 14:27
|
Skillas

Įstojo: 01.04.13
|
develinanders parašė:
Ant minimap tik. Nebent tave mato šaudantį 
tj tipo virs galvos buna tik kj priesas tave pamato, jo?  |
|
|
|
develinanders |
parašyta 07-04-2013 14:33
|
Geimeris

Įstojo: 29.06.12
|
Na kiek žinau tai taip, arba sakau Q arba aparatus padedi rodo virš galvos. Bet kai šaudai tai rodo tik radare. |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 14:51
|
Skillas

|
develinanders parašė:
Na kiek žinau tai taip, arba sakau Q arba aparatus padedi rodo virš galvos. Bet kai šaudai tai rodo tik radare.
o jeigu pvz stovi 2 priesai, as 1 nusaunu ir toliau guliu pasislepes, tj jam tik radare mane rodys, ar ir virs galvos ta nsmn irgi>? |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 16:17
|
Skillas

|
? |
|
|
|
FeelingHigh |
parašyta 07-04-2013 16:19
|
Geimeris

Įstojo: 22.01.11
|
IzOiDa parašė:
develinanders parašė:
Na kiek žinau tai taip, arba sakau Q arba aparatus padedi rodo virš galvos. Bet kai šaudai tai rodo tik radare.
o jeigu pvz stovi 2 priesai, as 1 nusaunu ir toliau guliu pasislepes, tj jam tik radare mane rodys, ar ir virs galvos ta nsmn irgi>?
Manau , kad taip.
P.S.Jei abejoji , tai pasibandyk šitą prikolą su draugais ar šiaup pažįstamais , kurie turi legalų BF3 . |
|
|
|
Zhorik |
parašyta 07-04-2013 16:46
|

Geimeris

Įstojo: 11.02.11
|
FeelingHigh parašė:
IzOiDa parašė:
develinanders parašė:
o jeigu pvz stovi 2 priesai, as 1 nusaunu ir toliau guliu pasislepes, tj jam tik radare mane rodys, ar ir virs galvos ta nsmn irgi>?
Manau , kad taip.
P.S.Jei abejoji , tai pasibandyk šitą prikolą su draugais ar šiaup pažįstamais , kurie turi legalų BF3 .
jooo...bf vienam -neidomu ,kai esi pabandes teamwork  |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 16:51
|
Skillas

|
tj kd neturiu tokiu draugu kurie bf3 legalu losia ju nuomone "kam pirkti jeigu vistiek kadanors iseis nemokamai" DD. gal aks is jusu galetu padet? isbandyt viska sita ;D buciau labai dekingas D |
|
|
|
Zhorik |
parašyta 07-04-2013 16:52
|

Geimeris

|
IzOiDa parašė:
tj kd neturiu tokiu draugu kurie bf3 legalu losia  ju nuomone "kam pirkti jeigu vistiek kadanors iseis nemokamai"  DD. gal aks is jusu galetu padet? isbandyt viska sita ;D buciau labai dekingas  D
nu cia siulau tau eiti HARDCORE lost, ten nei minimap,nei spot nera, nebent isgirsi is savo team mate'u |
|
|
|
Baudejas21 |
parašyta 07-04-2013 16:53
|
Geimeris

Įstojo: 25.07.08
|
jo atsiusk savo origin nick man i pm pakviesiu i draugus gal kada suzaisim o pas tave premiumas ar paprastas ? |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 18:45
|
Skillas

|
Baudejas21 parašė:
jo atsiusk savo origin nick man i pm pakviesiu i draugus gal kada suzaisim o pas tave premiumas ar paprastas ?
PAPRASTAS |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 18:47
|
Skillas

|
muilas parašė:
IzOiDa parašė:
tj kd neturiu tokiu draugu kurie bf3 legalu losia  ju nuomone "kam pirkti jeigu vistiek kadanors iseis nemokamai"  DD. gal aks is jusu galetu padet? isbandyt viska sita ;D buciau labai dekingas  D
nu cia siulau tau eiti HARDCORE lost, ten nei minimap,nei spot nera, nebent isgirsi is savo team mate'u
wat tame ir prikolas , kad pas man kazkodel nesako nixuja, kj spootinu kj losiau bfbc2(bad company2) tj ten kj spotini ka nors , isj sako tipo "pastebetas tas ir tas..." o bf3 pas man nesako nixuja gal update xujas? |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 18:48
|
Skillas

|
MANO NICK !!!!! IzOiDa2
Redagavo IzOiDa 07-04-2013 19:33 |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 19:34
|
Skillas

|
Baudejas21 pakviesk mane i draugus, arb duok savo nick  |
|
|
|
eimantux |
parašyta 07-04-2013 19:45
|
Geimeris

Įstojo: 16.11.10
|
IzOiDa parašė:
muilas parašė:
IzOiDa parašė:
nu cia siulau tau eiti HARDCORE lost, ten nei minimap,nei spot nera, nebent isgirsi is savo team mate'u
wat tame ir prikolas , kad pas man kazkodel nesako nixuja, kj spootinu  kj losiau bfbc2(bad company2) tj ten kj spotini ka nors , isj sako tipo "pastebetas tas ir tas..." o bf3 pas man nesako nixuja  gal update xujas?
gal sound uzsimutines? Nes kai as losdavau tai sakydavo kai spotindavau |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 21:06
|
Skillas

|
eimantux parašė:
IzOiDa parašė:
muilas parašė:
IzOiDa parašė:
wat tame ir prikolas , kad pas man kazkodel nesako nixuja, kj spootinu  kj losiau bfbc2(bad company2) tj ten kj spotini ka nors , isj sako tipo "pastebetas tas ir tas..." o bf3 pas man nesako nixuja  gal update xujas?
gal sound uzsimutines? Nes kai as losdavau tai sakydavo kai spotindavau
gal, o gal zinot kas kaip atsimutint sound?
?
Redagavo IzOiDa 07-04-2013 21:39 |
|
|
|
Zhorik |
parašyta 07-04-2013 22:17
|

Geimeris

|
IzOiDa parašė:
eimantux parašė:
IzOiDa parašė:
muilas parašė:
IzOiDa parašė:
?
nu gi jeigu girdi kaip saudai tai viskas turetu girdetis, ai beje cia gali but problema su language packu, jei pirkai RU ir keiteisi i EN ,tai tame ir yra problema ,kad su failais negerai ) |
|
|
|
IzOiDa |
parašyta 07-04-2013 23:57
|
Skillas

|
muilas parašė:
IzOiDa parašė:
eimantux parašė:
IzOiDa parašė:
muilas parašė:
IzOiDa parašė:
?
nu gi jeigu girdi kaip saudai tai viskas turetu girdetis, ai beje cia gali but problema su language packu, jei pirkai RU ir keiteisi i EN ,tai tame ir yra problema ,kad su failais negerai  )
nu ash pirkau RU bet nekeiciau kalbos |
|
|