Sveiki taigi aš jum rekomendouju www.ifg.lt Nuostabus projektas. Aš pats jame žaidžiu ir siulau jum apsilankyti . Malonūs prižiurėtojai (adminai) Padeda jei reik. Samoningos taisyklės bei naudingos
Čia žaisti reikia Fifa 11 fifa ir šitų patch'u http://www.soccer...?t=179079 ++++ GAMERANGER
dar regeneratorius kai sukėlus failus po 1 patch po to visalaik reik regenerout .
Užsiregistrouji pasirenki komanda jei komandų laisvų nėra eikit i foruma ir prašykit kad atlaisvintu
susirade komandą paprašot kad primestu prie skype chat ir tada ( susiinstaliavus viska) ieškot priešininkų kai susirandat sukuriat game ranger room specialiai fifai 11m ir room adminas paleidžia fifa susirandat skiltį multiplayer > LAN > susigalvojat nick (aš naudoju varda) tada prasideda match laimėjsu 1 komandą parašo rez i website (php fusion v7 labai gražus dizainas) parašius rez eiant toliau sulošus kelsi matchus paprašot kad uždėtu dalyvi kad jus galėtumet irašinėt REZ ir taip sukasi jusu gyveniams poto būna atkrintamosiso (patenkat i top16) ir t.t. Siulau užeiti čia
Redagavo zakaras 29-04-2013 19:01