Sveiki, noriu jums pasiūlyti Travian internetinį žaidimą. Taip, dauguma jau žino jį ir pagalvos, kad ši tema bus apie beprasmį eilinį Travian žaidimą. Jūs, galima pasakyti, teisūs - tai tas pats Travian kurių yra pilna. Bet, kodėl aš vėl Jums bruku jį ? Kodėl vėl tas pats nusibodęs, atgyvenęs Travian ? Kodėl būtent Jūs turėtumėte registruotis čia ir išbandyti tai ? Viskas labai paprasta - čia stengiamasi sukurti kuo geresnę atmosferą naujokams, jie pradžioje nebūna nuskriausti, išsamios pamokos, Travian Supportas kai jums jo reikia - kas gali būti geriau ? Žaidėju čia taip pat dar nedaug - proga būti lyderiu ! Daug laisvų kaimelių, puikūs ir draugiški, bėdoje padedantys kaimynai, malonūs ir padedantys administratoriai.
Serveris nesenai atsidaręs, ieškomi malonūs, draugiški žaidėjai, kurie nenori pyktis ir išsidirbinėti. Tie, kurie nenori būti tokie čia nelaukiami, yra ir kitų Travian projektų, kuriose Jūs būsite priimtas, tačiau vietos pas Mumis neatsiras todėl, nes kaip minėjau, norima sukurti kuo geresnę žaidimo atmosferą.
Žaidimo puslapis : www.Travis.lt
Administracijos skype : sconer.deal
Tiek kad as ankaciau buvau su kitu acc... Pamenu buvau adminas ir keldavau cia zaidimus ir ttt... taciau pamenu kazkluriuo metu uzejo banga gaudyt piratvaimo pulsapius ir tttt... tuo metu as pasitraukiau is adminu ir susikuriau kita acc
Man Discordas kaip ir prilipo, bet jo paskirtis kitokia - trumpalaikiai chatai tiesiog. Forumus labiau Redditas gal užmušė. Jį bent jau googlinti vis dar įmanoma.